Denis_sbz Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Credeam ca prin boxe, se refera la corturile alea in care incapeau 2 mobre si 2 scaune ;D Desi cred ca oamenii au venit cu ele acolo. Cine vine cu cortul personal si il monteaza in paddock nu il costa nimic. Multumesc Denis pentru informatie. N-ai pentru ce. Este important ca cei care nu cunosc cum merg treburile pe un circuit sa cunoasca aceste informatii. Editat Octombrie 7, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Hai cu tutorialu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) pai si merge cineva de aici sambata? da ,pt sambata sunt : 2 x honda 600 rr si 2x suzuki k5 cristilvk,gabi_papi,saian,cmd Editat Octombrie 7, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 da ,pt sambata sunt : 2 x honda 600 rr si 2x suzuki k5 cristilvk,gabi_papi,saian,cmd Mergeti la Adancata sau la Secuiesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 aici aproape Nico,langa casa , @Adancata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 aici aproape Nico,langa casa , @Adancata Ah,bravo,nu stiu de ce retinusem eu gresit din ce am vorbit la circuit ca mai mergeti inca o data la Secuiesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 DA ,asa am vorbit sa mergem in secuime daca nu se face nimic aici ,cum au dat drumu pt sambata aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Deci, la 70 euro este inclusa Ambulanta prezenta la pista. Daca vi se cere 70 euro si nu e ambulanta, pretul e chiar mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 In cazul in care vor fi prezenti si comisarii de pista va trebui neaparat ca toti pilotii sa stie semnificatia steagurilor: http://www.rosbk.ro/macheta_concept/steaguri_lumini.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 da ,pt sambata sunt : 2 x honda 600 rr si 2x suzuki k5 cristilvk,gabi_papi,saian,cmd Adica cei care au lipsit din front pe 28-29 si 2 O sa va placa foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Multumesc Denis pentru informatie. Daca e asa, chiar mi se pare super tare. Credeam ca prin boxe, se refera la corturile alea in care incapeau 2 mobre si 2 scaune ;D Desi cred ca oamenii au venit cu ele acolo. Sunt de acord cu tine Niko. Dupa ce am vorbit cu Marius (Kriminal) am ajuns la concluzia ca ar fi cel mai safe ca la anul sa mai merg de cateva ori la Tg. Secuiesc si cel putin de inca cateva ori la Amck. Si sa incerc sa intru un pic sub aripa lui Denis prin a "profita" de tuteluajul lui . Si sper ca o sa se si deschida si scoala de pilotaj de la Adancata, asa cum se zvonea la un moment-dat. Dar cert e ca la anul o sa invat de la cineva care stie \o/ daca nu ma insel si denis organizase ceva foarte decent la pret cand am fost la tg secuiesc! si probabil o sa mai organizeze! nu inteleg de ce nu va bagati? sau voi asteptati lectii doar de la 200-300e in sus? sincer,am vazut cum au evoluat oameni 'instruiti' de denis ca sa zic asa si am vazut si oameni cum au evoluat instruiti de prin alte parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Pai vroiam sa merg atunci dar am fost fortat de circumstante intre a alege intre circuit si nunta fratelui. Tocmai de asta zic ca vreau sa ma bag. Dar nu am putut. Si cand o sa pot,fii sigur ca o sa vin ;D Si sunt de acord cu tine. Si da.. Am vazut cum au evoluat oamenii care au fost sub aripa lui denis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Program TRACK DAY - sambata / 11 octombrie (luat de pe pagina de facebook Motor Park Romania) A1 - automobile pana in 2.000 ccA2 - automobile peste 2.000 ccM1 - motociclete 600 ccM2 - motociclete 1000 cc Deci 6 intrari, a cate 15 minute fiecare. Daca ai GSXR 750, nu stiu unde te incadrezi Editat Octombrie 7, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Din ce in ce mai putine minute pe pista....nu e corect ..........la primul trackday cica au fost 20 min per intrare ( dar nu au fost 20) acum 15 min pe intrare ...nasol...dar acceasi bani...data viitoare vor fi 10 min per intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 La primul trackday a fost Ionut Mistode care a organizat toata treaba. Ma gandesc ca poate de aia a fost totul impins spre limita de sus. Oricum, asa e la inceput, pana nu incerci mai multe variante nu o sa-ti dai seama care e cea mai buna.Normal ca pentru noi ar fi bine cat mai mult timp pentru cat mai putini bani, dar trebuie sa te pui si in locul omului care a inceput afacerea asta. Eu zic sa nu ne impacientam, probabil se vor mai schimba multe in decursul 2014 si 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Tot Mistode se va ocupa si de acest trackday pt moto, iar programul este unul provizoriu, nu e batut in cuie. El face tot posibilul ca sesiunea sa fie de 20min dar nu tine numai de el, deoarece vor intra si masini. Trebuie impacata si capra si varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Din cite am inteles, de aceasta data se poate intra si pe sesiune ( 15 minute ) la pretul de 15 Euro. » Post actualizat in 08 Oct 2014 07:15 Trebuie impacata si capra si varza Trebuie, numai ca pot aparea discordante. Daca capra va iesi in decor, nu exista posibilitatea sa sperie varza cu pamintul adus pe pista ? Nu zic, intreb, si asta deoarece in ziua precedenta a weekendului de trackday i s-a spart unei capre baia de ulei chiar pe trasa. Au dat baietii cu ce trebuie insa tot nu s-a putut trece pe acolo ca si cum nu era nimic. Editat Octombrie 8, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Ar fi super. P.S. De unde as putea sa iau un set Dunlop D211 care sa ma tina doar sesiunea aceasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Ar fi super. Iti pot confirma 100% asta cu intratul pe sesiune. Va mai pot confirma ca va fi trackday exclusiv moto si Duminica. Duminica, sesiunile vor incepe de la ora 11. Pretul, la fel, 70 Euro sase intrari, 15 euro/sesiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Pretul de intrare mi se pare maricel, dar just, avand in vedere cererea. Din punctul meu de vedere, m-ar interesa ceva in domeniul serviciilor integrate. Cred ca nu sunt singurul in acest sens, iar multi dispun de logistica si de know-how. Mai trebuie doar sa priveasca trendul asta de amatori/noobies ce vor sa se dea safe pe circuit ca pe o oportunitate de afaceri, un business case. Deci... organizeaza cineva transport moto pana acolo, pneuri SH, montaj, incalzitoare, asistenta tehnica? Monsters Garage? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 mai e o faza nasoala ca cei cu masinile sa nu o tina pe negru si sa aduca praful/pamantul pe circuit in apexurile lor » Post actualizat in 08 Oct 2014 07:55cred ca trebuie sa intre masina de control a circuitului de fiecare data dupa ce termina masinile sesiunea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Vremea va tine cu voi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 denis, nu te bagi la al3lea uikend? pana la anu...ciuciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Vremea va tine cu NOI ... 1901383_764461336933979_7023213301504864712_n.jpg Asa este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 denis, nu te bagi la al3lea uikend? pana la anu...ciuciu De bagat, ma bag. Am spus mai sus ca oricum vin, daca nu intru in pista macar sa va tin companie. p.s. Am cam obosit, fizic si la portofel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate