The Mentalist Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Cred ca putem cere cu mandrie schimbarea numelui topicului in "Ture pe MotorPark Adancata" Editat Octombrie 8, 2014 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Cred ca putem cere cu mandrie schimbarea numelui topicului in "Ture pe MotorPark Adancata" Corect! Sa stearga cineva data din numele topicului, sa ramana pentru discutii despre Trackday pe acest circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Pai atunci sa ne apucam sa postam aici ce tine de Motorpark Cursa clasa B 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Cata poti pune te rog foile cu timpii de calificare de la toate clasele ? te salut ,mersi » Post actualizat in 08 Oct 2014 11:36cata ce rapoarte ai ? -1 +3 ? » Post actualizat in 08 Oct 2014 11:36frumoasa cursa,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Mersi de modificarea titlului, ca sa nu mai scriem in 7 topicuri, bagati aici ce e in legatura cu MotorPark. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Latest news: Vor fi 2 zile de trackdays: 11 oct : 2 grupe moto, 2 grupe auto 12 oct: 3 grupe moto Taxe participare: - o sesiune samb = 15e - o sesiune dum (30min) = 20e - o zi = 70e - ambele zile = 130e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) @cmd - pinion 0, foaie +2. Multumesc, cred ca se putea si mai bine dar nu am vrut sa o zbarcesc pe final de sezon Am uitat sa pozez timpii de calificari.. Editat Octombrie 8, 2014 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 sau altcineva daca ii are pe toti... ne vedem sambata/duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Cursa clasa B 600 Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 (editat) Multumesc, asemenea, Denis Pana la urma cine merge sambata/duminica? @cmd- nu mai tin minte daca sunt timpii din calificari sau antrenamente Editat Octombrie 9, 2014 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 (editat) On 08.10.2014 at 10:34, Zimbrutza said: Pretul de intrare mi se pare maricel, dar just, avand in vedere cererea. Din punctul meu de vedere, m-ar interesa ceva in domeniul serviciilor integrate. Cred ca nu sunt singurul in acest sens, iar multi dispun de logistica si de know-how. Mai trebuie doar sa priveasca trendul asta de amatori/noobies ce vor sa se dea safe pe circuit ca pe o oportunitate de afaceri, un business case. Deci... organizeaza cineva transport moto pana acolo, pneuri SH, montaj, incalzitoare, asistenta tehnica? Monsters Garage? oferim transport si logistica , asistenta tehnica si piese de schimb, produse racing noi si sh , incalzitoare thermal technology noi si scoala cu stima Monsters Garage pt preturi si detalii : 0765888825, 0763048903 Alex Serban(aleks13, https://www.facebook.com/serban.alex.54), adidas. Editat Aprilie 22, 2021 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 mersi Cata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Surprise, surprise! Sambata sunt acolooooo(sa ma dau, de data asta)!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.moto Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 ofer transport din Bucuresti la circuit si inapoi. pot transporta 1 sau 2 motociclete pe remorca. pt detalii: dan 0722561804 » Post actualizat in 09 Oct 2014 18:17am de inchiriat si masina pentru doritori.pentru simbata.. dan 0722561804 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 9, 2014 Autor Share Postat Octombrie 9, 2014 Surprise, surprise! Sambata sunt acolooooo(sa ma dau, de data asta)!!!!! Asa da. p.s. miine imi pun si eu ghidoanele de enduro si-mi schimb calcartura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Asa da. p.s. miine imi pun si eu ghidoanele de enduro si-mi schimb calcartura E clar ce-o sa iasa, maceeeeeeeel! Mai ai sa-ti pui cauciucuri cramponate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Auzi, comentez si eu de pe margine, dar daca sambata o sa fie si motoare si masini, cei care merg o singura zi nu ar fi mai mastigati sa mearga numai duminica? Plus ca se anunta si mai cald. Eu n-am inteles programul de duminica, cate intrari si cat costa, voi aveti ultimele informatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 (editat) Din cate stiu eu, tot 70E costa, tot 6 intrari de 20 min dar vor fi 3 grupe in loc de 2 (sambata e 600/1000) sau 15E / sesiune Editat Octombrie 10, 2014 de Zimbrutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 10, 2014 Autor Share Postat Octombrie 10, 2014 Eu n-am inteles programul de duminica, cate intrari si cat costa, voi aveti ultimele informatii? Pentru spectatori nu costa nimic, pot intra si iesi din parcare de cite ori vor Glumesc, vi si tu miine/pomiine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Pentru spectatori nu costa nimic, pot intra si iesi din parcare de cite ori vor Glumesc, vi si tu miine/pomiine ? Nu m-am hotarat. Ma arde si pe mine dar nu mai am cauciuc spate, e trecut de semn pe mijloc. Apoi am ceva plimbare de placere la Veliko in program, daca se materializeaza aia cred ca ma duc ca pensionarii sa mananc pizza la Veliko. Daca nu se merge, apar si eu duminica, imi iau la bucata, daca mai tine cauciucul intru de mai multe ori, daca nu, la bucata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 10, 2014 Autor Share Postat Octombrie 10, 2014 Nu m-am hotarat. Ma arde si pe mine dar nu mai am cauciuc spate, e trecut de semn pe mijloc. Daca vi, am un pirelli slick ( 200/60 ) foarte bun pentru tine. Apoi am ceva plimbare de placere la Veliko in program, daca se materializeaza aia cred ca ma duc ca pensionarii sa mananc pizza la Veliko. Nu pot sa cred ce-am citit. Placere la veliko cind toti mergem la pista ? ... WTF !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Daca vi, am un pirelli slick ( 200/60 ) foarte bun pentru tine. Nu pot sa cred ce-am citit. Placere la veliko cind toti mergem la pista ? ... WTF !!! cred ca a consumat ceva interzis )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 .... Nu pot sa cred ce-am citit. Placere la veliko cind toti mergem la pista ? ... WTF !!! Corect! Da isi baga neshte fete coada » Post actualizat in 10 Oct 2014 07:07 cred ca a consumat ceva interzis )) Niko e pe ciuperci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 eu m-as duce sa ma dau si in pantaloni scurti dar nu e material Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 10, 2014 Autor Share Postat Octombrie 10, 2014 (editat) Corect! Da isi baga neshte fete coada Cind intri in pista, ii dai orbitoare si incepi si pui frina la capatul linii drepte, uiti de toate si de tot )) Editat Octombrie 10, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate