saian Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Nu vreau sa rasucesc cutitul...dar mai avem cel putin 5 luni pana la sfarsitul lui aprilie )) » Post actualizat in 13 Oct 2014 17:51 App,nu m-as duce la serres acum cand asta e la 50km de casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Se mai poate merge la Serres, cit o tine caldura, in 3 oameni combinati la o duba, costurile sint mici. 200euro motorina, de dormit la cort, intrarea pe pista e 30 euro/zi de luni pina vineri, 50 euro simbata duminica.Si la Serres e mai cald ca in Baragan. Doar 50 euro acolo,sambata si duminica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 La joaca cu Alex - video facut de pe CBR-ul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Doar 50 euro acolo,sambata si duminica?? Google is the King, grecii vorbesc engleza. Eu ziceam de Serres pt cei ce mai au un ban si vor neaparat sa se dea. Acolo se pot prinde zile bune si in februarie, cind aici se sta in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 pe 22 oct se mai organizeaza trackday 60 euro ziua sau scoala (maxim 4 elevi) tinuta de Ionut Mistode: 250 de euro sursa: facebook Ionut Mistode Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 " Ionut Mistode : deocamdata se poate doar cu motocicleta proprie, taxa pentru trackdays este de 60 euro/zi iar pentru curs, suplimentar 190 euro ( maxim 4 elevi) " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 pe 22 oct se mai organizeaza trackday 60 euro ziua sau scoala (maxim 4 elevi) tinuta de Ionut Mistode: 250 de euro sursa: facebook Ionut Mistode Salutare pe 22 ....??adica miecurea ? sigur se face atunci ....poate confirma cineva .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Salutare pe 22 ....??adica miecurea ? sigur se face atunci ....poate confirma cineva .... Salut, Pai din cate am vazut, weekendurile urmatoare sunt ocupate cu evenimente auto: cursa de autoslalom si time-attack (banuiesc ca tot auto). 22 scrie pe fb, mai multe nu stiu. Oricum cu cat mai devreme, cu atat mai multe sanse de a prinde temperaturi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Two4Photo a postat poze de sambata 11.10.2014 - sunt pe facebook, pe pagina lor sau pe pagina motorpark. uitati-va acolo poate va regasiti. de duminica se pare ca nu a postat nimeni... asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 Haha, parca suntem pe ultimul sfert la maraton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Salut, Pai din cate am vazut, weekendurile urmatoare sunt ocupate cu evenimente auto: cursa de autoslalom si time-attack (banuiesc ca tot auto). 22 scrie pe fb, mai multe nu stiu. Oricum cu cat mai devreme, cu atat mai multe sanse de a prinde temperaturi ok Pe facebook Mistode zice ca pe 22 este (va fi ) trackdays pt incepatori (60 e).....dar pe calendarul lunii octombrie la Motorpark nu e nimic pe 22 (tot pe FB) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Pe facebook Mistode zice ca pe 22 este (va fi ) trackdays pt incepatori (60 e).....dar pe calendarul lunii octombrie la Motorpark nu e nimic pe 22 (tot pe FB) Eu ma incadrez, nu stiu de tine Legat de calendar, sigur nu e actualizat. Nu apare nici trackday-ul de duminica 12 oct, daca te uiti cu atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Eu ma incadrez, nu stiu de tine Legat de calendar, sigur nu e actualizat. Nu apare nici trackday-ul de duminica 12 oct, daca te uiti cu atentie Si eu tot acolo sunt ....sa fie pe 22 ....mai ales ca va fi super frumos ,soare si 19 grade (asa zice accweather)...vii atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 cred ca pot sa imi iau liber, sa vedem si cum si cat dureaza sa planificam cand, cu ce se pleaca si cand ne intoarcem. 80-90% vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Ma mananca si pe mine de-o intrare, doua.. mai mult nu ma tin suruburile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 Ma mananca si pe mine de-o intrare, doua.. mai mult nu ma tin suruburile ) Cind vei ajunge acolo vei uita de toate suruburile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 De ajuns am ajuns eu de mai multe ori, dar m-am dat doar cu privirea Pe miercuri atunci. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) e ajuns am ajuns eu de mai multe ori, dar m-am dat doar cu privirea M-am exprima cu larghete ( n-am cunoscut faptul ca ai venit ca spectator ), ma refeream la faptul cind vei intra in pista. sau scoala (maxim 4 elevi) tinuta de Ionut Mistode: 250 de euro Daca puteti sa participati, nu ezitati nicio secunda. Acei bani sunt de departe cea mai buna si sigura investitie in motociclismul sportiv. p.s. acelasi lucru este valabil si pentru cursul de la Amkart tinut de Victor@Razvan sau orice alt curs de acest gen, fie de la noi sau de afara Editat Octombrie 14, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Poze de sambata si duminica : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.862550537111456.1073741855.100000695532457&type=1&l=5980112caf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Hu, ce tare am mers!Nici in poze nu m-au prins astia! I'm good! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 Eu am gasit una intr-o pozitie cam nefireasca Poze de sambata si duminica : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.862550537111456.1073741855.100000695532457&type=1&l=5980112caf Merci Cris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Am stat in virajul 9 primele 3 intrari Restul m-am dat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Asa e cu paparazii...te pozeaza cand te astepti mai putin Multumim Cristina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Eu am gasit una intr-o pozitie cam nefireasca ... Ma dadusem jos ca Rossi sa fac pipi? ) Auleo,n-o pune atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 p.s. acelasi lucru este valabil si pentru cursul de la Amkart tinut de Victor@Razvan sau orice alt curs de acest gen, fie de la noi sau de afara Denis despre acest curs trebuie sa vorbim @trecut !cursul nu se mai tine de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate