ianachim Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 prea frumos sa o ratam am PEDALAT destul de repejor ca sa putem prinde meciul la o cafenea in brasov asa ca poze subtireanu noroc ca am avut in test de proba un drift ghost hd asa ca filmuletul spune mult mai multe despre peisaje si starea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Fuuck! Ce poate sa iti faca un pietroi... Cool ride, thou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Fuuck! Ce poate sa iti faca un pietroi... Cool ride, thou... man nu pietroiul a generat culcatul motorului a intrat in virajul ala si i a murit motorul astfel incat l a lasat usor pe o parte eu banui ca a intrat pe curba aia cu a 2 a primul motor a incetinit mult acolo eu dupa el iar al 3 nu a mai avut timp sa reactioneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pune si tu aici o lista cu playlist-ul clipului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Pune si tu aici o lista cu playlist-ul clipului populare de oltenia si o batuta de moldova pe primavara de vivaldi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Fara suparare, dar din filmare se vede ca "batraneii" nu prea stiu sa abordeze virajele. Probabil o sa-mi spui ca au multi km adunati, dar degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 14, 2014 Admin Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Fara suparare, dar din filmare se vede ca "batraneii" nu prea stiu sa abordeze virajele. Probabil o sa-mi spui ca au multi km adunati, dar degeaba... Mai, asta nu are nicio importanta in ecuatia unei plimbari de relaxare. Personal prefer niste batranei mai far skill de raceri, dar care ies la pensie imbatranind frumos si plimbandu-se pe motor decit niste tinere talente, carne de tun, no future.. Editat Octombrie 14, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 da, dar cat de smecheri ar fi niste batranei cu skill de raceri si 0 cazaturi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Fara suparare, dar din filmare se vede ca "batraneii" nu prea stiu sa abordeze virajele. Probabil o sa-mi spui ca au multi km adunati, dar degeaba... Si mie mi s-a parut la fel initial daaarrr... sa nu uitam niste lucruri: oamenii au iesit la plimbare nu 'sa se dea'; de pe moto din fata altfel se vede drumul asa ca si-au permis sa ia mai larg unele curbe; totusi asta nu inseamna ca orice posesor de bmw, fie el si plimbat prin lume, stie sa ia curbele ca la carte sunt si exceptii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) La drumurile noastre cu nisipul asteptand imbietor dupa cate o curba fara vizibilitate nu esti niciodata destul de paranoic... Plus lipsa de parapeti care unora le da niste vertij-uri interesante... Oricum, fain trip, drum demn de LSD... Ma 'nervez si dau si eu o tura azi, ca de maine cica vin ploile... Editat Octombrie 14, 2014 de Ancalagon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 14, 2014 Admin Share Postat Octombrie 14, 2014 . Ma 'nervez si dau si eu o tura azi, ca de maine cica vin ploile... Hai c-ai reusit sa ma enervezi si pe mine in asa hal incat bag acu' un TransFagarasan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 Fara suparare, dar din filmare se vede ca "batraneii" nu prea stiu sa abordeze virajele. Probabil o sa-mi spui ca au multi km adunati, dar degeaba... ai observat bine si ai dreptate partial adica la categoria batranei insa fara multi km de aceea nici nu i vedeti incurcandu va pe viraje la ADANKAKA.... dupa cum spune si titlul este o GOLANEALA si nicidecum o CURSA oamenii si au lasat acasa nevasta, copii, catel si AU PROMIS ca se intorc intregi nu si au propus sa toceasca scaritele pe TRANSALPINA pentru ca nici nu au skillul" necesar si nici dorinta de a face asta unul dintre ei a fost la prima intrare pe transalpina iti dai seama ca omul mai vrea sa beleasca si ochii plus ca le am zis sa nu bea cu o seara inainte..... ceea ce s a si intamplat cumuland toate cele de mai sus a rezultat o GOLANEALA din zori de zi pana seara de 730km fara incidente si peisaje superbe asa cum ne am dorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 14, 2014 Admin Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Frate, mancati-va pensia linistiti si nu mai incurcati lumea pe trasee.. De-aia se si mira lumea ca tin BMW-urile cite 4-500.000 km..daca mergeti ca hodorogii cu ele Editat Octombrie 14, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Vaaai, pai daca n-ati dat cu scaritele pe jos...nici nu mai are rost sa ma uit... Nu stiu cum naiba se face ca de cate ori am fost pe Transalpina(am fost doar vara), sus era tot timpul ceata si mai urat. Ati prins o vreme belea. Data viitoare astept poze in care sa se vada cum atingeti cu cotul cotul de 2 toli...evident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Pffff.... imi facurati pofta de o "golaneala" Frumos. Cu privire la viraje, poate erau furati de peisaj, la ce zi frumoasa au prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Ce zi misto ati prins!Sa va fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 Pffff.... imi facurati pofta de o "golaneala" Frumos. Cu privire la viraje, poate erau furati de peisaj, la ce zi frumoasa au prins. asta e si scopul filmuletului..... avem actiuni la BENZINARII, DRUMURI si CAZARI in ranca ..... CE MAI ORIBILA STATIUNE MONTANA !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Ati mancat filmuletul, ca eu unu nu il vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 14, 2014 Admin Share Postat Octombrie 14, 2014 Poate s-or supara unii orgoliosi, dar TransFagarasanul este cu mult peste Alpina din orice punct de vedere .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Poate s-or supara unii orgoliosi, dar TransFagarasanul este cu mult peste Alpina din orice punct de vedere .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Poate s-or supara unii orgoliosi, dar TransFagarasanul este cu mult peste Alpina din orice punct de vedere .. Nu se supara orgoliosii dar se supara astia care se plimba cu motoare cu supensii tari, pentru noi Transalpina e mult mai misto de facut. Gropile, denivelarile, raschetarile, criblura de pe Trans il fac sa cada pe locul II. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 de aceea nici nu i vedeti incurcandu va pe viraje la ADANKAKA.... dupa cum spune si titlul este o GOLANEALA si nicidecum o CURSA omul a pus o intrebare simpla,nu inteleg de ce te comporti ca un hater uneori Am observat atitudinea asta si pe topicul cu circuitul de la Adancata.... Daca tu nu intelegi alte ramuri ale unui sport,sau daca nu le practici,nu trebuie sa arunci cu rah.at in ceilalti ... Eu n-am nici o treaba cu Adancata, dar mi se pare asa, o atitudine de 2 lei sincer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Ati mancat filmuletul, ca eu unu nu il vad nici eu nu vad niciun clip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Foarte frumos clip. Pare ca v-ati distrat pe cinste. Sa va fie de bine si la cit mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate