s_cristi Postat Ianuarie 10, 2023 Share Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 2 ore, FlipperCo a spus: Nu-s cam pres multe ingrediente? Trăiesc 'pă bogăție'. Unele le-am pus ca să nu le arunc, erau de câteva zile in frigider și nu îmi place să fac risipă alimentară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 14 ore, Flower-Power a spus: Pentru ca nu l-ai aclimatizat, honey nu ma prea pricep la agricultura, nu am pamanturi...., ghinionul meu si al plantei de ardei iute PS. ....totusi am un ghiveci de cactus acasa, ala vad ca rezista destul de bine, planta serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 Habar n-aveam de nevoia asta de aclimatizare...probabil asa se explica esecul cu toti bradutii de Craciun pe care am incercat sa-i replantez. Si eu ii injuram p-aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 de asta cu brazii replantati, ca nu se mai prind stiam... dar de ardei iuti????? ii duc in casa la caldurica si sa nu le placa?? pffff..... :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 Dracosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 16, 2023 Share Postat Ianuarie 16, 2023 (editat) Nu stiu daca sa intru in gura lupului sau sa stau cuminte daaaar... Dupa ceva vreme am mai bagat o fisa, ultima data nu prea mi.a placut, a fost extra rare :))) ca sa zic asa. Am bagat sare/piper, tigaia de fonta pusa la incins, cuptorul la fel, i.am dat forja pe o parte, am intors, am astepat, am bagat la cuptor vreo 8-9 minute, am scos tigaia inapoi pe ochi, putin unt, jbang jbang baitza, am intors, jbang jbang baitza pe partea cealalra. Si a iesit pe gustul meu, desi puristii am vazut ca baga doar rare. Mai tre sa lucrez la crusta Inca aveti mancare de la craciun? Vine pastele imediat :))) Editat Ianuarie 16, 2023 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 16, 2023 Share Postat Ianuarie 16, 2023 Mai pe crud ar fi fost mai bine dpmdv, adică, blasfemie... Tot pe crud sunt și eu azi, am gătit..🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 16, 2023 Share Postat Ianuarie 16, 2023 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Mai pe crud ar fi fost mai bine dpmdv, adică, blasfemie... Tot pe crud sunt și eu azi, am gătit..🫣 Crud, crud dar totusi putintica descrierebnu strina pentru cei nestiutori ca mine Deci piure, morcovi caramelizati pare si ce mai avem? Par friganele (un pic arse), dar sunt si alte multe variante posibile. La desert nu ma bag, totusi copt era alta dreaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 17, 2023 Share Postat Ianuarie 17, 2023 De la mine pare ton sau ceva peste cu pilaf si morcov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 17, 2023 Share Postat Ianuarie 17, 2023 Acum 8 ore, FlipperCo a spus: Crud, crud dar totusi putintica descrierebnu strina pentru cei nestiutori ca mine Deci piure, morcovi caramelizati pare si ce mai avem? Par friganele (un pic arse), dar sunt si alte multe variante posibile. La desert nu ma bag, totusi copt era alta dreaba. Somon , piure de cartofi ,morcovi , salata verde...somonul a ieșit foarte bine, nu uscat, deși în poza arata cam ars?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 21, 2023 Share Postat Ianuarie 21, 2023 Iarasi m-am luat la întrecere cu mine însămi și am câștigat o ciorba de vacuta ..reteta simpla, legume congelate de ciorba de vacuta și pe lângă asta am mai pus eu un morcov ai fix un cartof, borș.. sare si patrunjel . O zic ca să o tin minte eu...nu pentru voi Si evident întâi am fiert cubulețe de vita vreo 5 ore... Trebuie sa imi iau o oala sub presiune sa fiarbă vita mai repede..dar mi-e cam frica de oala sub presiune la ce abilități de gospodina am sigur explodează aia ...cel mai deștept cedează primul de obicei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 21, 2023 Share Postat Ianuarie 21, 2023 Pai d.apai nici eu nu am stat degeaba si am mai bagat o fisa la friptana aia... De data asta a iesit crusta, care a lipsit data trecuta, insa a fost peste well done, adica oleaca cam tare Este o arta care cere repetitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 22, 2023 Share Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 23 ore, Flower-Power a spus: Iarasi m-am luat la întrecere cu mine însămi și am câștigat o ciorba de vacuta ..reteta simpla, legume congelate de ciorba de vacuta și pe lângă asta am mai pus eu un morcov ai fix un cartof, borș.. sare si patrunjel . O zic ca să o tin minte eu...nu pentru voi Si evident întâi am fiert cubulețe de vita vreo 5 ore... Trebuie sa imi iau o oala sub presiune sa fiarbă vita mai repede..dar mi-e cam frica de oala sub presiune la ce abilități de gospodina am sigur explodează aia ...cel mai deștept cedează primul de obicei... Incearca leustean proaspat in ciorba, e ca si aroma mult peste patrunjel (practic dedicat ciorbelor). Patrunjel sau marar in mancaruri. Tips: in tocanita de cartofi cu afumatura, musai marar proaspat, mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 24, 2023 Share Postat Ianuarie 24, 2023 Ok, thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 25, 2023 Share Postat Ianuarie 25, 2023 De unde ai luat tu rib eye de cerb... Am mancat cerb o singura data în viata fără sa știu ce mănânc, undeva în alta tara și după ce am mancat și m-am declarat foarte mulțumită am avut dualitate.. dacă înțelegi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 28, 2023 Share Postat Ianuarie 28, 2023 Imi place salata cum arata...și carnea arata bine, nu zic dar alpaca nu servesc Chifteluțe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 28, 2023 Share Postat Ianuarie 28, 2023 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Imi place salata cum arata...și carnea arata bine, nu zic dar alpaca nu servesc Chifteluțe... Ce-i drept e un animalut dragut, probabil de acolo retinerea. Dar si mielul este si e minunata o friptura facuta cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 29, 2023 Share Postat Ianuarie 29, 2023 Am pus verdeață la șnițele...bune, as putea sa ma gândesc ce mirodenii sa bag în afara de verdeață sare ,piper..ceva idei? Legumele au fost congelate, mărturisesc tot , le-am tras la wok în unt și soia, sare ,piper.. Mama cum arata mielul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 29, 2023 Share Postat Ianuarie 29, 2023 Acum 4 ore, stege a spus: Ca tot veni vorba de miel.. Toate legumele sunt crescute in gradina unui vecin, iar rozmarinul si piperul sunt pescuite de pe strada, unde cresc salbatic mai peste tot. Mielul este halal. Cu ce se deosebeste (dincolo de teorie) de oricare alt miel, greu de spus. Grozav ar fi fost sa am si niste menta, pentru un sos de iaurt... Yum Buna treaba! Dar unde esti tu de creste rozmarinul si piperul pe strada? Acum 7 minute, Flower-Power a spus: Am pus verdeață la șnițele...bune, as putea sa ma gândesc ce mirodenii sa bag în afara de verdeață sare ,piper..ceva idei? Legumele au fost congelate, mărturisesc tot , le-am tras la wok în unt și soia, sare ,piper.. Mama cum arata mielul ala... Daca pui prea multe mirodenii, iese o “varza” si il strici, nu mai intelegi aromele. Dupa mine 2 maxim 3 sunt suficiente. Poti pune si putin usturoi granulat daca iti place gustul si chiar un oic de menta. Poti testa mai multe variante de amestecuri cu prima ocazie, fiecare snitel dat prin alta compozitie. Asa le poti compara cel mai bine. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 29, 2023 Share Postat Ianuarie 29, 2023 Weekendul asta ...a fost belșug, am făcut pana și clătitele.. de mâine încolo pe vegan ,raw vegan, un morcov ,o gulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 29, 2023 Share Postat Ianuarie 29, 2023 Acum 9 minute, Flower-Power a spus: un morcov Tânăr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 30, 2023 Share Postat Ianuarie 30, 2023 Acum 20 ore, ENEOS a spus: Tânăr? Desigur...sa meargă faza cu găină bătrână.. Acum 6 ore, stege a spus: Nu cred ca la genul asta de bugs se refereau cei de la World Economic Forum, apropos de recomandarea lor culinara. In orice caz, ii doresc lui Claus Schwab cancer anal si hemoroizi in inima! Revenind insa, a trebuit sa beau o caldare de apa dupa masa asta, cred ca ori mi-au scapat fulgii de chilli, ori m-a auzit Schwab - inghiti-l-ar pamantul! Reteta, please...cu tot cu timpi și temperaturi, pas cu pas...please Orezul era prefiert? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 2, 2023 Share Postat Februarie 2, 2023 Complicat....nu am curaj.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Februarie 3, 2023 Share Postat Februarie 3, 2023 Aprob pozitiv. O singura nelamurire am... chestiile alea rotundoide sunt ciuperci sau chiflele mentionate de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 4, 2023 Share Postat Februarie 4, 2023 Se da o supa crema de legume în making procese cu evident dovleac...îmi place la nebunie, o sa fac și crutoane. Si acest vițel pe care vreau sa îl fac friptura, cum se face? Ăștia de ati mai făcut și sunteți meseriași.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.