john17 Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 Acum 21 minute, Flower-Power a spus: Eu am cocoș You wish! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 (editat) 15 hours ago, cooldeep said: Hai ca mai revin cu o poza la clatite. De data asta poza i facuta acuma seara, si intunericul nu ajuta deloc la a face o poza aspectuasa Si nici flacara de la coniacul flambat nu se vede Clatit banatene e numele preparatului. hmm , ca bine zici . Nu am mai mancat de ceva vreme clatitle la cuptor. Cred ca bag azi. Ce ai pus in/pe ele ? De obicei stiu ca se pune branza dulce si stafide, da sigur ai mai pus tu ceva bun. Editat Aprilie 5, 2020 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 4 hours ago, Zven said: De obicei stiu ca se pune branza dulce si stafide, da sigur ai mai pus tu ceva bun. De data asta nu. Clasic, branza stafide smantana, ca altfel zgarie pe gat branza ca nu aluneca Nu am facut sosul de vanilie, ca nu i sezonu vaniliei , dar m am concentrat pe bezeaua aia. Usor crocanta la suprafata si moale pe clatita, dar coniacul .... deci coniacul ala a fost spectacol, si nu la flacara ci la gust Arzatorul ala, face minuni, mai ales unde da de zahar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 Va urma...bine, dupa scrumbie Acum 9 ore, Flower-Power a spus: i see..și azi ce e în meniu? Eu am cocoș la tavă și turtă cu untură , azi gătește mama. Ciorba gatita de mama, a trebuit sa ies la cumparaturi si n-am mai avut vreme de nimic altceva. Acum 2 ore, cooldeep a spus: Arzatorul ala, face minuni, mai ales unde da de zahar Da, e musai sa fie in bucatarie. L-am pus pe lista impreuna cu tigaile de fonta si inox si wok-ul. Btw, am vazut in Kaufland o plita electrica de facut clatite (are tot ce-i trebuie tigaie, spatule). Cine se stie cu musca pe caciula la facut clatite, dar nu poate trai fara ele, poate sa considere si optiunea asta. Cam 120 RON... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 Se vede treaba că ai fost la vânătoare azi..arată bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 It's happening! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 În sfârșit a venit ziua dreptății.. aduc pâine, bagă poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 @WotRU2Me astai de "uichend" in conditii normale,cu un vinut bun langa. Acum am venit de la lucru....foame......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Eu pizza .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Aoleu, imi doresc sa fi mancat si eu pizza, mi-e greu acum...cand ma gandesc ca trebuie sa fac si dus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Dar o trec la realizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Vai, cum arată platoul cu pește .m-ai făcut k.o. in eventualitatea că divorțezi vreodată..doar zic ca să fie zis..să înțelegi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 2 minute, Flower-Power a spus: Tu si facut aluatul sau e de cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Aluatul e făcut în casă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 De aluat mi-e mie, d-aia comand cand imi vine de pizza. Am facut o data si a iesit tabla uda cu salam uscat. Si mai si criticam gospodinele inainte sa dau buleala, ca le iesea blatul prea crescut si pufos (ca painea)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Cin cin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 6, 2020 Autor Share Postat Aprilie 6, 2020 La 04.04.2020 la 18:41, cooldeep a spus: Dar nu cred ca e la fel de gresit ca atunci cand spui salata de beouf si la partea de carne in loc de vita gasesti piept de pui da, ai dreptate dar ce vreau sa zic despre inventii variatiuni si chestii de genul , daca te duci la gelaterie si comanzi inghetata de vanilie si primesti de fistic ... nu e acelasi lucru, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 58 minute, calin.moto a spus: @WotRU2Me astai de "uichend" in conditii normale,cu un vinut bun langa. Acum am venit de la lucru....foame......! Ai dreptate, ar fi mers un vin alb sec, dar nu prea tin in casa si am pierdut din vedere aspectul asta cand am facut ultima piata. Acum 5 minute, Flower-Power a spus: Cin cin! Hai ca nu-i asa rau acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Nu era mai bine scrumbia aia facuta pe un pat de sare grunjoasa ? Si ori mancata asa uscata cu foarte multa lamaie, ori facuta saramura ....Si neaparat un Aligote de Niculitel langa.......Vai, ce dor de locurile unde am copilarit si de mancarea facuta de mama mi-ai facut! Adevarul, e ca acum a inceput sezonul la scrumbie, si la Dunare, in aceasta perioada sau chiar putin mai tarziu, se gasea scrumbia la pescari mai ieftin decat litrul de bere... sau cel putin asa stiam eu. Se prindea in cantitati mari, si fiind un peste foarte gras, erau nevoiti sa o vanda cat mai repede deoarece se strica... Ai bagat batul prin gard cu scrumbia asta ... Editat Aprilie 6, 2020 de Nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Și pizza ,blatul nici pufos, nici uscat..cum trebuie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 @Nooxy, aia de pe tabla a fost pe sare grunjoasa (bine, nu multa cat sa faca un pat, am presarat si eu acolo). M-am gandit si la saramura, dar am aflat intre timp ca o sa apara un somn...destul de mare incat sa fie si de saramura cu mamaliguta si pentru la gratar cu cartofi natur. O sa ies bolnav din izolarea asta Da, trebuie sa cumpar neaparat niste vin (o sa merg pe mana ta ca nu prea ma pricep, sper doar sa gasesc in Constanta). Nu mai e chiar asa, a inceput sa aiba pret. E peste pastrav, aproape de...dorada cred. Au devenit cherhanalele la moda (in fine, restaurante de genul) si e foarte cautata de musterii. Am vazut cu ochii mei cum o propietara de cherhana a luat 300 de bucati din piata de peste, de ma panicasem, credeam ca nu mai apuc si eu un pestiuc. Ma enerveaza ca ne-a prins izolarea asta exact in sezonul scrumbie, chiar e pestele meu preferat. Da fuga la mami si profita Acum 9 minute, Flower-Power a spus: Și pizza ,blatul nici pufos, nici uscat..cum trebuie . Aaa, pai s-a rumenit foarte frumos. Pofta mare! Cuptor electric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 "sefilor" sunteti faini de numa! @Nooxy,dapai noi care am vazut scrumbie la televizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Cuptorul este electric..da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 32 minutes ago, calin.moto said: dapai noi care am vazut scrumbie la televizor exact sau nici macar acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate