cooldeep Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 (editat) Acesta e gratrul ce se gaseste la hornbach branduit Landmann cu 1100 de lei care la metro e branduit cu marca lor de ustensile de grill si e doar 450 lei parca. O suprafata de gatit gen fonta, un otel rugos care este acoperit de o vospea chiar rezistenta. Cu capac care are un termometru. Iar tava cu carbunii o poti muta sus jos vreo 20 de cm, dedesubt fiind tava de cenusa. Aerisiri 4. O constructie simpla si foarte eficienta la un pret mai mult decat corect. Faptul ca e dreptunghi cu unghiuri drepte il face foarte stabil spre deosebire de gratare rotunde tip butoi care sunt cam subrede (inclusiv alea de 3-4 mii lei). Briz brizul acestui gratar este gratarelul de aripioare de ala cromat (total inutil) ce s ar monta cumva de capac, dar e o prostie, caci in momentul in care deschizi capacul ghici unde curge tot zamalaul, exact acolo unde se imbina capacu de cutie, respectiv va curge pe tot spatele cutiei... Editat Octombrie 31, 2020 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 Acum 3 ore, cooldeep a spus: Acesta e gratrul ce se gaseste la hornbach branduit Landmann cu 1100 de lei care la metro e branduit cu marca lor de ustensile de grill si e doar 450 lei parca. O suprafata de gatit gen fonta, un otel rugos care este acoperit de o vospea chiar rezistenta. Cu capac care are un termometru. Iar tava cu carbunii o poti muta sus jos vreo 20 de cm, dedesubt fiind tava de cenusa. Aerisiri 4. O constructie simpla si foarte eficienta la un pret mai mult decat corect. Faptul ca e dreptunghi cu unghiuri drepte il face foarte stabil spre deosebire de gratare rotunde tip butoi care sunt cam subrede (inclusiv alea de 3-4 mii lei). Briz brizul acestui gratar este gratarelul de aripioare de ala cromat (total inutil) ce s ar monta cumva de capac, dar e o prostie, caci in momentul in care deschizi capacul ghici unde curge tot zamalaul, exact acolo unde se imbina capacu de cutie, respectiv va curge pe tot spatele cutiei... Credeam ca e cel rotund, sunt unele profi, foarte misto, dar cu banii aia iti iei mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 Acum 15 ore, cooldeep a spus: Acum 24 minute, FlipperCo a spus: Credeam ca e cel rotund, sunt unele profi, foarte misto, dar cu banii aia iti iei mobra Zi-mi și mie ce ai tras de l-ai crezut rotund, vreau și eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 (editat) Acum 32 minute, john17 a spus: Zi-mi și mie ce ai tras de l-ai crezut rotund, vreau și eu! E simplu, descrierea lui @cooldeepsi faptul ca stiu bine gratarele rotunde (model american), deci am putut merge cu gandul acolo. Cine n-a vazut decat in colturi, doar la colturi se ganseste. Apoi, discutand fara poza, mi-a iesit din cap imaginea. Deci, imi pare rau ca te dezamagesc, dar ramai macar cu..... mintea limpede. ca si alternativa Mare lene astazi, ziceam Cordon-Bleu ..... pfff !!! Editat Octombrie 31, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Noiembrie 2, 2020 Share Postat Noiembrie 2, 2020 Mi am adus aminte ca pe undeva trebuie sa am o piatra rotunda de pizza ce am cumoarat o acum cateva luni. Gata cu pizzele dreptunghiulare de pe vechea piatra. Sa ne bucuram de cele rotunde. Cat va tine piatra, habar n am, dar pana atunci sa speram ca va merge treaba. Nu mai imi aduc aminte de piatra veche, dar asta pierde bine din energie, adica pui pizza pe ea cand are 230+ grade si cand o scoti abea mai are 170. Pierde 60 de grade per pizza coapta, cea ce e destul de multicel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 6, 2020 Share Postat Noiembrie 6, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 7, 2020 Share Postat Noiembrie 7, 2020 Rulouri din vinete umplute cu pasta de pui condimentata, sos de rosii si cascaval ras deasupra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 18, 2020 Share Postat Noiembrie 18, 2020 Sunteti la dieta inainte de sarbatori, ce-i cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 18, 2020 Share Postat Noiembrie 18, 2020 Asa se pare, sau doar in post Eu unul cu timpul stau rau, asa ca in perioada asta nu mai bucataresc, sunt doar “client”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Noiembrie 30, 2020 Share Postat Noiembrie 30, 2020 Chili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Gătesc azi..dar ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Gătesc azi..dar ce? Tocanita de ceapa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 (editat) Nu fac tocăniță...mi se par prea grele. Ficăței am făcut. În proces.. I-am mai lăsat 20 min după ce am făcut poza și i-am mancat. Cu piure de cartofi. Editat Decembrie 16, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Acum 14 minute, Flower-Power a spus: Nu fac tocăniță...mi se par prea grele. Ficăței am făcut. În proces.. I-am mai lăsat 20 min după ce am făcut poza și i-am mancat. Cu piure de cartofi. recomand sa incerci sa pui niste ciuperci langa ficatei. Iese ceva foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Bucataria, bucatarii, mancaii si haleul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Ceva, asa, de vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 La 16.12.2020 la 19:32, Silver Arrow a spus: recomand sa incerci sa pui niste ciuperci langa ficatei. Iese ceva foarte bun. Data viitoare o să încerc. Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Bucataria, bucatarii, mancaii si haleul Super arată farfuria, conform cântecului Deliei "arată foarte bine ce e în farfuria ta". Și tu care ești? Cel cu ochelari? M-am apucat de gătit ..again Acum 45 minute, soran a spus: Ceva, asa, de vara. Acolo văd niște avocado pastă cu usturoi? Bruschete? Sunt bune, nu am mai mâncat demult..pentru că pâine multă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 La 31.10.2020 la 12:49, cooldeep a spus: puiul tot timpul la piept va fi atos in comparatie cu curcanul, si poti folosi ce pui vrei, crescut la sol. crescut in gradina, crescut bio, alimentat cu porumb, asa e adnul lui Așa credeam și eu, că pieptu' de pui e nașpa în orice poziție, însă, nuștiu cum dracu' îl făceau, unii de la rotiseria de pe Eminescu, băi frate, fraged și bun... n-am mai mâncat piept de pui care să îmi placă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Și tu care ești? Cel cu ochelari? Pai sunt vreo trei cu ochelari in poza aia. Plus unu' care a ales sa nu-i poarte. Ia te uita...acum realizez cati ochelaristi sunt in echipaj (mai sunt cativa ochelaristi care nu apar in poza ). Mi-ai deschis ochii, cum s-ar spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Și produsul final.. Arată cam explodat pentru că m-am grăbit să mănânc..nu am mâncat nimic pe ziua de azi. Vă asigur că a fost gustos, am avut grijă să pun usturoi , sare , piper, ardei iute mărunțit. Acum 7 minute, WotRU2Me a spus: Pai sunt vreo trei cu ochelari in poza aia. Plus unu' care a ales sa nu-i poarte. Ia te uita...acum realizez cati ochelaristi sunt in echipaj (mai sunt cativa ochelaristi care nu apar in poza ). Mi-ai deschis ochii, cum s-ar spune. Bine, hai că reformulez..care ești? Fotograful? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 30 minutes ago, vis-a-vis said: Așa credeam și eu, că pieptu' de pui e nașpa în orice poziție, însă, nuștiu cum dracu' îl făceau, unii de la rotiseria de pe Eminescu, băi frate, fraged și bun... n-am mai mâncat piept de pui care să îmi placă... Cred ca secretul e in piele nu se usca carnea. Ca ma gandesc ca vb de pieptul de pui rotisat, nu vreun gratar din piept de pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 (editat) @Flower Dap, dar nu e fake farfuria, fiecare-si face singur la bbq Mai este unul in plan, pe north bound, in perioada sarbatorilor. Poate facem protap. Vedem in ce toane e bucatarul si ce e prin cambuza. Revin... Editat Decembrie 18, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Acum 8 ore, WotRU2Me a spus: Bucataria, bucatarii, mancaii si haleul Frate, orice gratar intre prieteni nu poate sa fie decat minunat. Iar pe "praful" asta, e si mai si, BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 19, 2020 Share Postat Decembrie 19, 2020 (editat) Eh, mult spus prieteni, abia ne-am cunoscut, dar da, incercam cate-o ogoire de genul ori de cate ori ne permite programul. Editat Decembrie 19, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Am făcut-o și p-asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate