WotRU2Me Postat Noiembrie 18, 2020 Share Postat Noiembrie 18, 2020 Sunteti la dieta inainte de sarbatori, ce-i cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 18, 2020 Share Postat Noiembrie 18, 2020 Asa se pare, sau doar in post Eu unul cu timpul stau rau, asa ca in perioada asta nu mai bucataresc, sunt doar “client”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Noiembrie 30, 2020 Share Postat Noiembrie 30, 2020 Chili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Gătesc azi..dar ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Gătesc azi..dar ce? Tocanita de ceapa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 (editat) Nu fac tocăniță...mi se par prea grele. Ficăței am făcut. În proces.. I-am mai lăsat 20 min după ce am făcut poza și i-am mancat. Cu piure de cartofi. Editat Decembrie 16, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Acum 14 minute, Flower-Power a spus: Nu fac tocăniță...mi se par prea grele. Ficăței am făcut. În proces.. I-am mai lăsat 20 min după ce am făcut poza și i-am mancat. Cu piure de cartofi. recomand sa incerci sa pui niste ciuperci langa ficatei. Iese ceva foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Bucataria, bucatarii, mancaii si haleul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Ceva, asa, de vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 La 16.12.2020 la 19:32, Silver Arrow a spus: recomand sa incerci sa pui niste ciuperci langa ficatei. Iese ceva foarte bun. Data viitoare o să încerc. Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Bucataria, bucatarii, mancaii si haleul Super arată farfuria, conform cântecului Deliei "arată foarte bine ce e în farfuria ta". Și tu care ești? Cel cu ochelari? M-am apucat de gătit ..again Acum 45 minute, soran a spus: Ceva, asa, de vara. Acolo văd niște avocado pastă cu usturoi? Bruschete? Sunt bune, nu am mai mâncat demult..pentru că pâine multă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 La 31.10.2020 la 12:49, cooldeep a spus: puiul tot timpul la piept va fi atos in comparatie cu curcanul, si poti folosi ce pui vrei, crescut la sol. crescut in gradina, crescut bio, alimentat cu porumb, asa e adnul lui Așa credeam și eu, că pieptu' de pui e nașpa în orice poziție, însă, nuștiu cum dracu' îl făceau, unii de la rotiseria de pe Eminescu, băi frate, fraged și bun... n-am mai mâncat piept de pui care să îmi placă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Și tu care ești? Cel cu ochelari? Pai sunt vreo trei cu ochelari in poza aia. Plus unu' care a ales sa nu-i poarte. Ia te uita...acum realizez cati ochelaristi sunt in echipaj (mai sunt cativa ochelaristi care nu apar in poza ). Mi-ai deschis ochii, cum s-ar spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Și produsul final.. Arată cam explodat pentru că m-am grăbit să mănânc..nu am mâncat nimic pe ziua de azi. Vă asigur că a fost gustos, am avut grijă să pun usturoi , sare , piper, ardei iute mărunțit. Acum 7 minute, WotRU2Me a spus: Pai sunt vreo trei cu ochelari in poza aia. Plus unu' care a ales sa nu-i poarte. Ia te uita...acum realizez cati ochelaristi sunt in echipaj (mai sunt cativa ochelaristi care nu apar in poza ). Mi-ai deschis ochii, cum s-ar spune. Bine, hai că reformulez..care ești? Fotograful? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 30 minutes ago, vis-a-vis said: Așa credeam și eu, că pieptu' de pui e nașpa în orice poziție, însă, nuștiu cum dracu' îl făceau, unii de la rotiseria de pe Eminescu, băi frate, fraged și bun... n-am mai mâncat piept de pui care să îmi placă... Cred ca secretul e in piele nu se usca carnea. Ca ma gandesc ca vb de pieptul de pui rotisat, nu vreun gratar din piept de pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 (editat) @Flower Dap, dar nu e fake farfuria, fiecare-si face singur la bbq Mai este unul in plan, pe north bound, in perioada sarbatorilor. Poate facem protap. Vedem in ce toane e bucatarul si ce e prin cambuza. Revin... Editat Decembrie 18, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Acum 8 ore, WotRU2Me a spus: Bucataria, bucatarii, mancaii si haleul Frate, orice gratar intre prieteni nu poate sa fie decat minunat. Iar pe "praful" asta, e si mai si, BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 19, 2020 Share Postat Decembrie 19, 2020 (editat) Eh, mult spus prieteni, abia ne-am cunoscut, dar da, incercam cate-o ogoire de genul ori de cate ori ne permite programul. Editat Decembrie 19, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Am făcut-o și p-asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Mi-am adus aminte de niste bosorogi (musafiri) care au fost serviti cu biscuiti de casa facuti de mama. S-au uitat unul la altul si si-au adus aminte ca asa aratau biscuitii si pe front Oricum, gustul si sa fie crescuti sunt cele mai importante la cozonaci. Vad ca de crescut au crescut bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 (editat) Unde pune @Flower-Power mâna crește! Editat Decembrie 24, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 La mine nu e de sezon, caci aceasta este o perioada in care doar ma ....odihnesc. E masa de ieri, muschi de vita cu broccoli tras in unt cu usturoi. Simplu si foarte gustos. @Flower-Power, taie si tu unul si pune poze, exteriorul pacaleste uneori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Zice a mea. Vreau porchetta. Io de colo, auzind panceta, pai dute la magazin si cumpara. No si vine cu dita i fleica de carne. Ma uit la ea, oftez si dau marunt din buze. Fac un mix de condimente, sare, piper, coreandru, boia, mustar si niste hau hau de usturoi. Frec io porcu cu prafurile astea dupa ce am transpirat un pic la mojar. Scot sticla de vin de gatit din frigider, la naiba, otet. Ma uit in bar, doar niste Petrovaselo. Io nu stric vinu asta in cuptor. Scot niste suc de struguri, suc de mere si niste coniac. Fac o zeama acolo, capac la jena/yena si la cuptor la 150 grade vreo 2 ore. Pauza. Aruncat legume inuntru, 10 min 250 grade, alte 50 de min la 150. Pauza din nou. Scos legumele din zeama pus in capac, intors carnea fara capac juma de ora. Legume perfecte in starea asta. Mai vreo 20 de minute carnea pe cealalta parte. Scos carnea din zeama, facut sos din zeama, carnea inapoi in vas cu cimbru, mult. Asteptat vreo 10 min si taiat. Perfectiunea intru chipata. In mijloc uscat, cu sos e perfect. O parte din soric e uscat si crocant, cealalata parte moale cu grasime. Ai de toate in farfurie. Ce plating la 1 noaptea. Poza de control si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Acum 1 oră, cooldeep a spus: Zice a mea. Vreau porchetta. Io de colo, auzind panceta, pai dute la magazin si cumpara. No si vine cu dita i fleica de carne. Ma uit la ea, oftez si dau marunt din buze. Fac un mix de condimente, sare, piper, coreandru, boia, mustar si niste hau hau de usturoi. Frec io porcu cu prafurile astea dupa ce am transpirat un pic la mojar. Scot sticla de vin de gatit din frigider, la naiba, otet. Ma uit in bar, doar niste Petrovaselo. Io nu stric vinu asta in cuptor. Scot niste suc de struguri, suc de mere si niste coniac. Fac o zeama acolo, capac la jena/yena si la cuptor la 150 grade vreo 2 ore. Pauza. Aruncat legume inuntru, 10 min 250 grade, alte 50 de min la 150. Pauza din nou. Scos legumele din zeama pus in capac, intors carnea fara capac juma de ora. Legume perfecte in starea asta. Mai vreo 20 de minute carnea pe cealalta parte. Scos carnea din zeama, facut sos din zeama, carnea inapoi in vas cu cimbru, mult. Asteptat vreo 10 min si taiat. Perfectiunea intru chipata. In mijloc uscat, cu sos e perfect. O parte din soric e uscat si crocant, cealalata parte moale cu grasime. Ai de toate in farfurie. Ce plating la 1 noaptea. Poza de control si aia e. Foarte tare, bravo! Si e si numa’ bun de Craciun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Acum 21 ore, john17 a spus: Unde pune @Flower-Power mâna crește! Nu țin morțiș să te contrazic dar îmi iese și altă magie, când pun mâna pe bani sau card...dispar toți banii. Acum 18 ore, FlipperCo a spus: La mine nu e de sezon, caci aceasta este o perioada in care doar ma ....odihnesc. E masa de ieri, muschi de vita cu broccoli tras in unt cu usturoi. Simplu si foarte gustos. @Flower-Power, taie si tu unul si pune poze, exteriorul pacaleste uneori am tăiat, am mâncat..nu fac poze că vă fac poftă. Crăciun Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: când pun mâna pe bani sau card Clasic, nu-ți închipui că ești specială! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.