FlipperCo Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Salau salbatic, cu legume la cuptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Cum arata leurda aia, ptiu! @cooldeep, cred ca merge s-o pui si in clatite. @FlipperCodaca legumele arata asa bine inseamna ca pestele a rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Acum 45 minute, littlekriminal a spus: Cum arata leurda aia, ptiu! @cooldeep, cred ca merge s-o pui si in clatite. @FlipperCodaca legumele arata asa bine inseamna ca pestele a rupt Exact, bataie a fost pe el Acum 4 ore, FlipperCo a spus: Exact, bataie a fost pe el ....iar pestele era sub legume (ca sa se inteleaga.... lipsa lui din poza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Să gătim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Să gătim.. Ce zici ca ai gatit acolo? Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 13 minute, Starcream a spus: mmmmmmmoaa arată foarte bine, sunt sigur că a fost și gustos Absolut! Am zbarcit-o un piculet la crusta, din lipsa de susan suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 54 minute, FlipperCo a spus: Ce zici ca ai gatit acolo? Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. Arată bine...cum ai pregătit tonul și sosul? Eu am pus o poză cu carnea negătită , sunt în plin proces de coacere..e la cuptor acum. Varză călită cu carne de porc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 15 minute, Flower-Power a spus: Arată bine...cum ai pregătit tonul și sosul? Eu am pus o poză cu carnea negătită , sunt în plin proces de coacere..e la cuptor acum. Varză călită cu carne de porc. Ma gandeam eu ca e varza dedesupt. Pune si ceva afumat ca sa aiba gust (bacon, etc, sau macar boia afumata). Si marar la sfarsit, îi da un gust f bun. Tonul simplu: - sare s piper - dat prin susan alb si negru - prajit rapid in ulei incins, 15-20 sec pe fiecare parte functie de grosime (putin ulei, 3 mm max in tigaie). Tonul devine gumos daca e gatit prea mult, trebuie sa ramana rosu/aproape negatit in interior. - sosul e f simplu (functie de cat de mult vrei- foc domol, un pachet de unt, 1-1,5 lamai zeama turnat usurel peste unt si amestecat des, sare, piper, capere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 18, 2021 Share Postat Aprilie 18, 2021 Da, dedesubt era varză. Merci pentru rețetă. Aș vrea o rețetă de pește dar pe care să nu îl prăjesc în ulei în tigaie. Eu de obicei îl bag la cuptor unde mai pun unt zeamă de la o portocală stoarsă și mirodenii. Varza a ieșit bunicica.. am pus și ceva picant în ea că mie îmi place să fie ușor picantă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 18, 2021 Share Postat Aprilie 18, 2021 Eu tot la cuptor fac pestele. Dorada e misto pe pat de portocale. O cureti bine, pui felii de portocale in interior si sub ea si ceva condimente. Simplu si n-ai cum sa dai gres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 18, 2021 Share Postat Aprilie 18, 2021 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Da, dedesubt era varză. Merci pentru rețetă. Aș vrea o rețetă de pește dar pe care să nu îl prăjesc în ulei în tigaie. Eu de obicei îl bag la cuptor unde mai pun unt zeamă de la o portocală stoarsă și mirodenii. Varza a ieșit bunicica.. am pus și ceva picant în ea că mie îmi place să fie ușor picantă. 20 secunde cat gatesti tonul pe fiecare parte, aproape ca nu se pune la “gatit in ulei”. Practic nu se prajeste fiindca nu apuca, doar se gatesc partile superioare. Fa-l, merita! Incearca acest somon daca iti place pesto. https://whitneybond.com/pesto-baked-salmon-foil-dinner/?utm_campaign=yummly&utm_medium=yummly&utm_source=yummly sau varianta asta de cod simplu de facut http://www.gatesteusor.ro/file-de-cod-cu-rosii-la-cuptor/ Si o sugestie - pentru retete delicioase si sanatose, incearca sa gatesti “in papiote” (adica in foie de copt inchisa la capete). Toate aromele raman in interior. Uite trei variante siple si extrem de bune. Gata, deja s-au adunat berile . Scuze, am pus gresit link-ul si nu-l pot sterge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 19, 2021 Share Postat Aprilie 19, 2021 La 18.04.2021 la 12:03, gabyshor a spus: Eu tot la cuptor fac pestele. Dorada e misto pe pat de portocale. O cureti bine, pui felii de portocale in interior si sub ea si ceva condimente. Simplu si n-ai cum sa dai gres. Da , am făcut și așa. E bun. O salată verde lângă cu lămâie ulei sare avocado.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 24, 2021 Share Postat Aprilie 24, 2021 (editat) Rulouri din pui umplut (cu mozzarella, iaurt grecesc, marar, mirodenii), invelit in bacon. Editat Aprilie 24, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 24, 2021 Share Postat Aprilie 24, 2021 (editat) Garídes saganáki. (creveti cu ouzo si branza feta). Mai trebuie sa lucrez la partea estetica, dar gustu a fost ce trebuie, cum mi-l aminteam din Grecia. Editat Aprilie 24, 2021 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 26, 2021 Share Postat Aprilie 26, 2021 Un mic dejun delicios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 Delicios pare, cum ai facut? Eu tot la stadiul de omlete am ramas...cu leurda pentru fetita si cu muschi afumat pentru baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 Acum 26 minute, WotRU2Me a spus: Delicios pare, cum ai facut? Eu tot la stadiul de omlete am ramas...cu leurda pentru fetita si cu muschi afumat pentru baiat Nu-i rau, sigur sunt gustosse daca le prefera copiii. La reteta mea totul e simplu: - forma pt 6 briose cu gaurile mai adanci - 3-4 felii de bacon in fiecare locas, a.i. sa formeze un cosulet, iar marginile sa ramana 1-2 cm afara - se baga la cuptor si se gatesc ~ 70% - se scot si pe fund am pus cartofi prajiti tocati marunt (ramasi de ziua precedenta) - peste cate 2 lgt de sos de rosii picant - apoi ardei gras si ceapa trase la tigaie - mozzarella - cate un ou ochi, sare si piper - bagat la cuptor pana oul e gata Pofta buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 1, 2021 Share Postat Mai 1, 2021 V-ați vopsit ouăle? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Va prezint metamorfozarea lui Bibanus Gigantea (de la topicul pescari) in Bibanus Gatitus. Bine, a mai fost o transformare in Bibanus Gigantea Mancatus, dar asta nu merita vreo prezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Acum 5 ore, marauder a spus: Va prezint metamorfozarea lui Bibanus Gigantea (de la topicul pescari) in Bibanus Gatitus. Bine, a mai fost o transformare in Bibanus Gigantea Mancatus, dar asta nu merita vreo prezentare. Nice! Intrebarea de baza e legata insa de amanunte. Care-i treaba cu frigaruia si celelalte prajeli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Frigaruia si restul au fost puse sa rada lumea de ele. De fapt ni s-a terminat gazul la frigider (la melcul meu frigiderul este pe gaz) in ultima zi de iesire pe balta si nu a mai fost chiar asa rece pt pastrare...asa ca ajunsi acasa musai a trebuit sa gatim carneturile, si bucatareasa a facut un mix de carneturi. Versiunea oficiala este ca nu am vrut sa fiu acuzat de discriminare culinara asa ca s-a pus si peste si pui si frigarui de "nu mai tin minte ce"....carcalete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Acum 3 minute, marauder a spus: Frigaruia si restul au fost puse sa rada lumea de ele. De fapt ni s-a terminat gazul la frigider (la melcul meu frigiderul este pe gaz) in ultima zi de iesire pe balta si nu a mai fost chiar asa rece pt pastrare...asa ca ajunsi acasa musai a trebuit sa gatim carneturile, si bucatareasa a facut un mix de carneturi. Versiunea oficiala este ca nu am vrut sa fiu acuzat de discriminare culinara asa ca s-a pus si peste si pui si frigarui de "nu mai tin minte ce"....carcalete Ma gandeam eu, dar n-am vrut sa rad si sa para fara motiv. Acum pot ... (dar plauzibila explicatia si ....te scoate bibanul care e “de poza” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 Dragi motociclisti pasionati de gatit, sunt in cautarea unui ceaun de fonta. As vrea unul pentru uz general, sa pot face si o mamaliga, sa fac copilului un lapte cu colarezi, eventual si o tocanita. Stiu ca vasele de fonta se asezoneaza/arde, oare scenariile mele de utilizare sunt fezabile? Aveti ceva recomandari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 Cat de mare sa fie ceaunul? Il folosesti in casa pe aragaz, pe plita afara, pirostrii, etc?? Eu nu as fierbe laptele copilului unde fac gulas, in rest merge cam la orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 Ceva micut, 2-3 poate 4 litri, folosit pe aragaz. In general se gateste pentru 3 adulti si un copil de nici 3 ani. Ma gandeam eu ca imi vor trebui 2 ceaune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.