Nguyen Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 1 oră în urmă, littlekriminal a spus: Stiu ce o sa fac asta seara :)))) Toti stim ce o sa faci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Eu iti zic, esti mai la CURent cu toate detaliile astea decat mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Supa crema de ardei copt. Nu era capia in congelator, dar o fi bun si asta galben received_300922718091457.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 Acum 20 ore, Starcream a spus: Iaurt se foloseste, sa nu fie prea grele. sau maioneza cu smantana si o leaca de vin alb si piper alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 Am mers la padure si am cules niate leurda. Am taiat o, am calit o in putin unt, cu niste ceapa verde, am amestecat cu telemea si ou, apoi origami unele triunghiuri au iesit, alea primele au fost de sacrificiu. Dar bune, rau, indiferent de forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 Foaie de placinta sau Foietaj de pariserie? (daca-i aluat de casa, care se apropie?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 da am raspuns ieri... de ce nu o fi aparut ... Foaie de placinta. Urmatorul proiect va fi cu aluat si sper sa fie un Quiche Lorraine savuros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Salau salbatic, cu legume la cuptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Cum arata leurda aia, ptiu! @cooldeep, cred ca merge s-o pui si in clatite. @FlipperCodaca legumele arata asa bine inseamna ca pestele a rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Acum 45 minute, littlekriminal a spus: Cum arata leurda aia, ptiu! @cooldeep, cred ca merge s-o pui si in clatite. @FlipperCodaca legumele arata asa bine inseamna ca pestele a rupt Exact, bataie a fost pe el Acum 4 ore, FlipperCo a spus: Exact, bataie a fost pe el ....iar pestele era sub legume (ca sa se inteleaga.... lipsa lui din poza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Să gătim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Să gătim.. Ce zici ca ai gatit acolo? Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 13 minute, Starcream a spus: mmmmmmmoaa arată foarte bine, sunt sigur că a fost și gustos Absolut! Am zbarcit-o un piculet la crusta, din lipsa de susan suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 54 minute, FlipperCo a spus: Ce zici ca ai gatit acolo? Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. Arată bine...cum ai pregătit tonul și sosul? Eu am pus o poză cu carnea negătită , sunt în plin proces de coacere..e la cuptor acum. Varză călită cu carne de porc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Acum 15 minute, Flower-Power a spus: Arată bine...cum ai pregătit tonul și sosul? Eu am pus o poză cu carnea negătită , sunt în plin proces de coacere..e la cuptor acum. Varză călită cu carne de porc. Ma gandeam eu ca e varza dedesupt. Pune si ceva afumat ca sa aiba gust (bacon, etc, sau macar boia afumata). Si marar la sfarsit, îi da un gust f bun. Tonul simplu: - sare s piper - dat prin susan alb si negru - prajit rapid in ulei incins, 15-20 sec pe fiecare parte functie de grosime (putin ulei, 3 mm max in tigaie). Tonul devine gumos daca e gatit prea mult, trebuie sa ramana rosu/aproape negatit in interior. - sosul e f simplu (functie de cat de mult vrei- foc domol, un pachet de unt, 1-1,5 lamai zeama turnat usurel peste unt si amestecat des, sare, piper, capere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 18, 2021 Share Postat Aprilie 18, 2021 Da, dedesubt era varză. Merci pentru rețetă. Aș vrea o rețetă de pește dar pe care să nu îl prăjesc în ulei în tigaie. Eu de obicei îl bag la cuptor unde mai pun unt zeamă de la o portocală stoarsă și mirodenii. Varza a ieșit bunicica.. am pus și ceva picant în ea că mie îmi place să fie ușor picantă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 18, 2021 Share Postat Aprilie 18, 2021 Eu tot la cuptor fac pestele. Dorada e misto pe pat de portocale. O cureti bine, pui felii de portocale in interior si sub ea si ceva condimente. Simplu si n-ai cum sa dai gres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 18, 2021 Share Postat Aprilie 18, 2021 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Da, dedesubt era varză. Merci pentru rețetă. Aș vrea o rețetă de pește dar pe care să nu îl prăjesc în ulei în tigaie. Eu de obicei îl bag la cuptor unde mai pun unt zeamă de la o portocală stoarsă și mirodenii. Varza a ieșit bunicica.. am pus și ceva picant în ea că mie îmi place să fie ușor picantă. 20 secunde cat gatesti tonul pe fiecare parte, aproape ca nu se pune la “gatit in ulei”. Practic nu se prajeste fiindca nu apuca, doar se gatesc partile superioare. Fa-l, merita! Incearca acest somon daca iti place pesto. https://whitneybond.com/pesto-baked-salmon-foil-dinner/?utm_campaign=yummly&utm_medium=yummly&utm_source=yummly sau varianta asta de cod simplu de facut http://www.gatesteusor.ro/file-de-cod-cu-rosii-la-cuptor/ Si o sugestie - pentru retete delicioase si sanatose, incearca sa gatesti “in papiote” (adica in foie de copt inchisa la capete). Toate aromele raman in interior. Uite trei variante siple si extrem de bune. Gata, deja s-au adunat berile . Scuze, am pus gresit link-ul si nu-l pot sterge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 19, 2021 Share Postat Aprilie 19, 2021 La 18.04.2021 la 12:03, gabyshor a spus: Eu tot la cuptor fac pestele. Dorada e misto pe pat de portocale. O cureti bine, pui felii de portocale in interior si sub ea si ceva condimente. Simplu si n-ai cum sa dai gres. Da , am făcut și așa. E bun. O salată verde lângă cu lămâie ulei sare avocado.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 24, 2021 Share Postat Aprilie 24, 2021 (editat) Rulouri din pui umplut (cu mozzarella, iaurt grecesc, marar, mirodenii), invelit in bacon. Editat Aprilie 24, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 24, 2021 Share Postat Aprilie 24, 2021 (editat) Garídes saganáki. (creveti cu ouzo si branza feta). Mai trebuie sa lucrez la partea estetica, dar gustu a fost ce trebuie, cum mi-l aminteam din Grecia. Editat Aprilie 24, 2021 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 26, 2021 Share Postat Aprilie 26, 2021 Un mic dejun delicios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 Delicios pare, cum ai facut? Eu tot la stadiul de omlete am ramas...cu leurda pentru fetita si cu muschi afumat pentru baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 Acum 26 minute, WotRU2Me a spus: Delicios pare, cum ai facut? Eu tot la stadiul de omlete am ramas...cu leurda pentru fetita si cu muschi afumat pentru baiat Nu-i rau, sigur sunt gustosse daca le prefera copiii. La reteta mea totul e simplu: - forma pt 6 briose cu gaurile mai adanci - 3-4 felii de bacon in fiecare locas, a.i. sa formeze un cosulet, iar marginile sa ramana 1-2 cm afara - se baga la cuptor si se gatesc ~ 70% - se scot si pe fund am pus cartofi prajiti tocati marunt (ramasi de ziua precedenta) - peste cate 2 lgt de sos de rosii picant - apoi ardei gras si ceapa trase la tigaie - mozzarella - cate un ou ochi, sare si piper - bagat la cuptor pana oul e gata Pofta buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 1, 2021 Share Postat Mai 1, 2021 V-ați vopsit ouăle? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.