WotRU2Me Postat Iulie 14, 2021 Share Postat Iulie 14, 2021 Minunatul disc de fonta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 hmmm...., sticla de bere e goala cum observ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 Ce era sa facem cat s-a odihnit halca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 30, 2021 Share Postat Iulie 30, 2021 ..... mai faceai un rapel de bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 30, 2021 Share Postat Iulie 30, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 La 30.07.2021 la 7:44, apriliacluj a spus: ..... mai faceai un rapel de bere! S-a facut si cu Pfizeru bauturilor, palincuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 (editat) Bine că v-ati făcut și rapelul and all..me too #rezist. Deocamdată pe dietă și salate. Editat August 1, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 Am ramas setat pe modul Grecia Tzatziki Chiftele de dovlecei Hamburger din curcan (de la Penes Curcanul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 21, 2021 Share Postat August 21, 2021 Cartof pe jar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat August 22, 2021 Share Postat August 22, 2021 Mi-ati facut foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 Va urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 Nu-mi placea brocolli;insa unul facut cu 3 brinze (din care una afumata) gen sos bechamel,de la restaurant Sacre din Nessebar,mi-a schimbat parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 Nici eu nu ma omor, tocmai d-aia am pus halca aia la cuptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 7, 2021 Share Postat Septembrie 7, 2021 Acceptabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 7, 2021 Share Postat Septembrie 7, 2021 gata. pauza de masa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 19, 2021 Share Postat Septembrie 19, 2021 Pizza de vapor, nu mai gasim instructiunile cuptorului Carbonara pentru doojdeinsi si bezele din albusul ramas, "creasta de curcan" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 Muschiulet de berbecut, cu mamaliguta si sos marinara cu mult usturoi. E si un pahar de must acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Sunday, Sunday...so good to me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 Acum 8 minute, WotRU2Me a spus: La cum arata, zic ca se impun si detalii (parerea mea), daca tot ne activezi papilele gustative. Saramura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 7, 2021 Share Postat Octombrie 7, 2021 Da. Avem bucatar chinez si ne mai invrednicim si noi sa facem cate ceva, ca ne-a disperat cu ale lui E facuta cu tilapia, singurul fel de peste disponibil la bord care se preteaza la saramura. Din pacate nu am apucat sa fac poza cand era tava plina, ca bateam inca mujdeiul cand s-au repezit balaurii pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 8, 2021 Share Postat Octombrie 8, 2021 Va rog frumos din sufletelul meu, se poate 1 saptamana fara poze? Tocmai ce am intrat pe un regim de 1700-2000 max calorii zilnic si pacat sa balesc tastatura....daca mai puneti poze voi sunteti responsabili pt urmari Pt cine nu stie si este amator, exista in Bucuresti (posibil si in alte orase) serviciu de catering care iti aduce dimineata acasa, in fiecare zi, papica pt 1500-1700-2000 calorii, pe caserole de mic dejun/gustare/pranz/seara. Azi sunt prima zi la 1700 calorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate