wolfybv Postat Decembrie 24, 2024 Share Postat Decembrie 24, 2024 La 10.12.2024 la 22:39, damager a spus: Daca nu e fake news: In a shocking turn of events for the MotoGP world, KTM’s CEO has announced that the company will be stepping back from the championship in 2025, citing financial troubles that have led to bankruptcy. The news has sent shockwaves through the motorsport community, as the iconic motorcycle brand, which has been a prominent player in MotoGP, will no longer be fielding a team in the highly competitive series. KTM’s withdrawal from MotoGP comes at a time when the team was starting to see significant progress, with riders like Brad Binder and Pedro Acosta showing promising results. Binder, known for his fearless riding and exceptional skill, was one of KTM’s leading figures, while the young Pedro Acosta had quickly become a rising star, attracting attention for his talent and potential. With KTM’s exit from the series, both Binder and Acosta are now left without a seat for the 2025 season, effectively becoming free riders. This means that the duo will be free to negotiate with other teams and explore new opportunities within MotoGP or other racing series. While the news has understandably shocked the riders and fans alike, both have expressed a sense of resilience and determination in moving forward with their careers. Am cunoscut printr-un amic un tip care e in echipa de R&D pt MotoGP la KTM undeva in Austria. Din ce stie el (acum vreo 2 saptamani), pt 2025 au buget asigurat, sunt separat de restul grupului KTM. 2026 insa e neclar. Bineinteles fiind vorba de o corporatie, e f posibil sa se fi schimbat intre timp lucrurile. La 11.12.2024 la 6:20, nike a spus: Marc Marquez's girlfriend, Gemma Pinto, boldly told Valentino Rossi to stop calling her BF "Crashquez" in interviews with the media Ca daca nu, ce? Cred ca de cand a auzit Rossi ce i-a transmis 3.14zda aia, nu mai iese din casa fara 46 bodyguarzi dupa el Doar o alta panarama in cautare de like-uri pe social media... La 19.12.2024 la 15:18, apriliacluj a spus: https://www.gpticketshop.hu/MotoGP5/MotoGPHungary.html preturi de la 150 la 250 iepuroi Balaton Park 22-24.08.2025 150 euro cel mai ieftin bilet? Scump, dincolo e mai ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 25, 2024 Share Postat Decembrie 25, 2024 Acum 14 ore, frigider a spus: Progres. Nu poți sa i te opui. *decât dacă ești dac și ai wc groapa in pământ Nu ma opun dezvoltarii, doar ca la modelul asta parca bate vantul aiurea Acum 12 ore, wolfybv a spus: Ca daca nu, ce? Cred ca de cand a auzit Rossi ce i-a transmis 3.14zda aia, nu mai iese din casa fara 46 bodyguarzi dupa el Doar o alta panarama in cautare de like-uri pe social media... Gemme si ea cum poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Decembrie 28, 2024 Share Postat Decembrie 28, 2024 La 25.12.2024 la 0:04, wolfybv a spus: Ca daca nu, ce? Daca este baiat destept, transforma porecla in renume si si-o trece pe combinezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Miercuri la 06:55 Share Postat Miercuri la 06:55 https://www.motosan.es/motogp/dalligna-estoy-convencido-de-que-marc-marquez-es-mejor-que-jorge-martin-no-podiamos-pagar-el-dinero-que-pedia/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1dIKbaUe2hUjkOTJv6_vumqnF4VJ14LHqARRKEzjoyN6oo9d1Ao-M7sus_aem_5eS28_To9q46FUTcIfGdWg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 07:44 Share Postat Miercuri la 07:44 Dall'igna: “I am convinced that Marc Márquez is better than Jorge Martín; we could not pay the money he asked for” asta nu prea imi vine sa cred.... sunt convins ca, MM are cel putin salariul dublu fata de JM, dar daca e triplu sau mai mult, nici aia nu m-ar surprinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Miercuri la 07:54 Share Postat Miercuri la 07:54 Da clar, cred ca de fapt nu au vrut sa plateasca cat a cerut Iorghe, nici vorba sa nu poată! Chestie de nuanță.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 07:59 Share Postat Miercuri la 07:59 clar, as estima ca vorbim undeva la 5mil vs 10-15mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 11:19 Share Postat Miercuri la 11:19 (editat) MM a zis da-mi un cotetz cu care sa castig campionatul si o fac pe gratis Si Gigi a zis done deal! Editat Miercuri la 11:20 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 11:31 Share Postat Miercuri la 11:31 MM a mai zis ca e si acum printre cei mai bine platiti chiloti! cel mai bine platit cu gratis nu sunt sinonime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Miercuri la 11:34 Share Postat Miercuri la 11:34 Acum 1 minut, apriliacluj a spus: MM a mai zis ca e si acum printre cei mai bine platiti chiloti! Zicea asta despre anul 2024. In 2025 este de departe cel mai bine platit pilot din motogp. Au fost aici suficiente informatii pentru cine a vrut sa citească/afle asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 12:09 Share Postat Miercuri la 12:09 corect! PS. dar Ducati tot nu a avut bani pt salariul lui JM asta nu trebuia sa declare Gigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Miercuri la 12:12 Share Postat Miercuri la 12:12 (editat) Pe contractele care au intrat in vigoare de la 1 ianuarie, se pare ca cel mai bine platit este Quartararo cu vreo 12 milioane pe sezon. Tot cam atat va incasa si Pecco, daca nu ma inseala memoria. Nu cred ca MiMi ii depaseste pe astia doi, dar este prin zona si el. Editat Miercuri la 12:19 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Miercuri la 16:07 Share Postat Miercuri la 16:07 3 hours ago, apriliacluj said: PS. dar Ducati tot nu a avut bani pt salariul lui JM asta nu trebuia sa declare Gigi Ducati nu a vrut sa aiba bani ptr JM in momentul in care au auzit de la MM ca nu ar vrea sa ramana la Gresini...Cum ar fi fost sa aiba din nou, nr 1 pe un cotetz? In oricare din variante l-ar fi avut, nu mai deschidem subiectu', e fumat si ii deranjant ptr altii... Jiji oricum spune ce vrea el, din punctul lui de vedere, hotararile le iau pana la urma altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate