frigider Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 papa moto E, daca o fi pe bune. 7 sezoane? cred ca 1 cursa am urmarit. totusi dezamagitor ca piata nu a crescut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 12 Share Postat Septembrie 12 O sa noul M1 V4, dar pe langa ducati e urat cu spume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 12 Share Postat Septembrie 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 12 Share Postat Septembrie 12 Ne despărțim cu lacrimi de crocodil in ochi de... MotoE https://www.the-race.com/motogp/motoe-motogp-support-series-suspended/# Pe mine personal m-a durut fix in p de acest motoE. Le-am văzut si live, nu ma interesează deloc. Bani cheltuiți aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 12 Share Postat Septembrie 12 M-am uitat si eu de cand avem si noi un reprezentant in această competiție, in rest.... pământ de flori.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 12 Share Postat Septembrie 12 Habar n-am, lamuriti-ma si pe mine pe foarte scurt, ce e aia "combustibil 100% nonfosil din 2027"? Pe ce merg, pe scuipat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 Ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 Acum 15 ore, Speedy.K a spus: Habar n-am, lamuriti-ma si pe mine pe foarte scurt, ce e aia "combustibil 100% nonfosil din 2027"? Pe ce merg, pe scuipat? Eta-caca-nol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 13 Share Postat Septembrie 13 Acum 45 minute, B.B. a spus: Eta-caca-nol Da, combustibili care nu sunt produsi din materii prime fosile ,petrol, carbune, gaze,, etc, ci din prune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Duminică la 18:16 Share Postat Duminică la 18:16 Rachiu de pufoaică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă https://www.facebook.com/share/v/1GEuNKHGYz/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă https://www.autosport.com/motogp/news/thursmarquez-did-the-same-lap-time-with-2024-and-2025-aero-at-misano-test/10760066/?fbclid=IwY2xjawM6Iy9leHRuA2FlbQIxMQABHqTu_-gihO89vjUoFqGWEO2QBJ7RJafLlbO2Jr4gfDWisbZa8oTao1G4E0T__aem_bR7ZtKPNEAOOcAIZJd1LsQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 30 minute, danypop a spus: https://www.autosport.com/motogp/news/thursmarquez-did-the-same-lap-time-with-2024-and-2025-aero-at-misano-test/10760066/?fbclid=IwY2xjawM6Iy9leHRuA2FlbQIxMQABHqTu_-gihO89vjUoFqGWEO2QBJ7RJafLlbO2Jr4gfDWisbZa8oTao1G4E0T__aem_bR7ZtKPNEAOOcAIZJd1LsQ irelevant Ducati MotoGP boss on Bagnaia: "I've lost patience too" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă saracu morbi, merge mai bine in ultimul timp decat digi si totusi nu primeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 27 minute, frigider a spus: saracu morbi, merge mai bine in ultimul timp decat digi si totusi nu primeste. A primit anul trecut si..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: A primit anul trecut si..... si la anul va primi GP25... sa se bucure de anul asta ca ala care vine, dracu stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate