apriliacluj Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 mie personal imi era simpatic, dar na, ciuciu rezultate in ultimul timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Ducati Remote Garage. O lectura foarte interesanta! https://www.crash.net/motogp/feature/1081952/1/inside-nerve-centre-ducatis-2025-motogp-domination Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 De la anul, S. Chantra merge în WSBK. MotoGP-ul a fost o "pălărie" cam mare pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 deci afara de : oliveira, chantra, dixon care mai ajung in sbk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 2 ore, frigider a spus: deci afara de : oliveira, chantra, dixon care mai ajung in sbk? cum cine? MARELE CANET! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 Acum 2 ore, MirceaB a spus: De la anul, S. Chantra merge în WSBK. MotoGP-ul a fost o "pălărie" cam mare pentru el. Si WSBK va fi la fel. A fost promovat in competitii de nivelul asta din alte motive decat talentul si performanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: cum cine? MARELE CANET! Eu auzisem ca nu. Rămâne la moto2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 3 Share Postat Octombrie 3 poate ia si el titlu la moto2 Kappa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 https://www.facebook.com/61574708763513/posts/122146954382823625/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v #jijinu-lvrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 MM out 16 saptamani https://www.crash.net/motogp/news/1084012/1/marc-marquez-motogp-injury-16-week-recovery-after-shoulder-surgery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Era de așteptat. Vacanță prelungita pana la primele teste din 2026. Iar fac ăstia de la Ducati mobra pe calapodu lu MM cu el in lipsa cum au facut cu gp25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 3 ore, danypop a spus: Era de așteptat. Vacanță prelungita pana la primele teste din 2026. Iar fac ăstia de la Ducati mobra pe calapodu lu MM cu el in lipsa cum au facut cu gp25 O dezvolta Peco în interes personal și la anu o sa fie Peco extraterestru și mm anonim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Joi la 17:09 Share Postat Joi la 17:09 La 15.10.2025 la 13:15, frigider a spus: O dezvolta Peco în interes personal și la anu o sa fie Peco extraterestru și mm anonim. Pai tot Pecco a contribuit fundamental si la GP25 si tot el a fost anonimul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 17:58 Share Postat Joi la 17:58 Acum 48 minute, xt600 a spus: Pai tot Pecco a contribuit fundamental si la GP25 si tot el a fost anonimul... da, glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat ieri la 17:04 Share Postat ieri la 17:04 Pe surse se pare ca a avut loc un meeting intre Monster si Yamaha si rezultatul este unul neasteptat. Cica Monster ar fi zis: “It’s not about who’s fastest anymore, It’s about who sells the most energy drinks.” si se pare ca se insista pe un pilot din Asia sau Africa ca sa se extinda cu vanzarile pe directiile astea. ar fi trist pt yamaha . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 18:24 Share Postat ieri la 18:24 1 oră în urmă, damager a spus: Pe surse se pare ca a avut loc un meeting intre Monster si Yamaha si rezultatul este unul neasteptat. Cica Monster ar fi zis: “It’s not about who’s fastest anymore, It’s about who sells the most energy drinks.” si se pare ca se insista pe un pilot din Asia sau Africa ca sa se extinda cu vanzarile pe directiile astea. ar fi trist pt yamaha . Omg adică cine sa vina? În locul lui Q?:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat ieri la 19:00 Share Postat ieri la 19:00 Acum 34 minute, frigider a spus: Omg adică cine sa vina? În locul lui Q?:)) Nici nu prea mai conteaza cine pleaca si cine vine. Statementul ca nu mai tre sa fi rapid, ci sa vinzi e suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă nu stiu ce sa zic. adica au facut V4 ala ca sa vanda mai mult suc? de fapt au pierdut zic eu. V4 e moto mai ingusta si ai Suprafata totala a carenelor mai mica, deci intra mai putini sponsori (marci de suc) plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 12 ore, frigider a spus: Omg adică cine sa vina? În locul lui Q?:)) Brad Binder in locul lui Rins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă la cum merge rins oricine poa sa vina in locul lui in locul lui Q eram curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 6 minute, frigider a spus: la cum merge rins oricine poa sa vina in locul lui in locul lui Q eram curios. Sunt convins ca Rins ar merge mai bine, daca ar pleca Q si s-ar tine cont mai mult de datele si feedback-ul lui, in dezvoltarea motocicletei. Repet, la cum arata in unele sesiuni de calificare, motoreta aia are potential. Binder, ca tot il mentiona colegul, ar fi de asemenea o solutie buna. Este un pilot muncitor, care nu se plange si mai ales foarte temerar. Poate fi un castiig real pentru echipa. Daca ar fi dupa mine, Bagnaia ar fi o optiune interesanta pentru Yamaha, in locul lui Q. Nici Acosta nu imi displace... Stiu, este wishful thinking, dar cine stie cum se vor face jocurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă frate sa plece de la o moto slaba ktm la alta moto slaba? a ok,promite, cu noul v4 - dar asta inseamna ca te bati la victorii dupa 2+ ani. mai degraba honda/aprilia - astia clar arata progres. yamaha ... pla progres. ok au v4 nou. parerea mea de neavizat. doar sa fii prea tanar sa pleci la yamaha cu speranta ca o sa fie bine pe viitor. binder nu cred ca are rabdare. Acum 2 ore, ioio_viola a spus: Brad Binder in locul lui Rins? ^^^de Binder ziceam mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: frate sa plece de la o moto slaba ktm la alta moto slaba? yamaha ... pla progres. ok au v4 nou. binder nu cred ca are rabdare. Clar nu va merge la Yamaha. E doar o dorinta a mea. Are nevoie de o motocicleta competitiva, altfel va muri speranta. Yamaha, pla progres pentru ca toata munca de dezvoltare se deruleaza in jurul unui pilot cu multe ifose, dar care nu da cel mai bun feedback, iar in curse o umple de sange. Altfel, motoreta ar avea potential. Noi vedem progresul pe care ni-l arata pilotul, iar eu nu cred ca Q ne arata adevaratul nivel de performanta al acelei motociclete. Binder nu prea are de ales. Are 30 de ani, si-a legat cariera nepermis de mult de KTM, care nu i-a pus la dispozitie un material de concurs suficient de competitiv si, in consecinta, nu a avut mari rezultate. Yamaha ar fi buna pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 24 minute, xt600 a spus: eu nu cred ca Q ne arata adevaratul nivel de performanta al acelei motociclete A pus-o in pole de mai multe ori, ce vrei sa scoata mai mult din caruta aia care e lenesa pe linia dreapta si iesirea din viraj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă 1 oră în urmă, bmdbmw a spus: A pus-o in pole de mai multe ori, ce vrei sa scoata mai mult din caruta aia care e lenesa pe linia dreapta si iesirea din viraj? Sa "o pună" mai sus si in curse. Asta cu "caruță pe linia dreaptă" e fumata rau deja. In sprint Miller a trecut de AlexM pe linia dreaptă deci nu mai tine figura. In sprint il bate Miller, in cursa Rins. Bun pilot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate