frigider Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 Acum 18 minute, nike a spus: A zis ca se intoarce dupa un an daca aia fabrica o oala ce fierbe in primii 5. Japonejii I au zis drum bun https://www.crash.net/motogp/news/1037453/1/marc-marquez-suggested-honda-return-if-your-rider-finishes-top-five-2024 iti dai seama ce distrus a fost :)) clar n-a dormit noaptea aia. poate nici urmatoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 eu zic ca mare branza cu Ducati nu o sa faca. Cam ceva in genul Miller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 Nu-mi plac previziunile despre viitor, dar având în vedere ce a făcut fratele mai puțin talentat, mă aștept la cel puțin o victorie în 2024. Cel puțin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 Așteptările lui cu siguranță sunt mult mai mari decât o victorie. Garantat ca omu se gândește la lupta pentru titlu, altfel pentru "o victorie" putea sta liniștit la onda. E foarte important felul în care o sa se acomodeze cu mobra. Nu o sa fie timp de prea multe modificări iar de îmbunătățiri nu cred sa fie vorba, ceva puțin în cel mai bun caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 Acum 39 minute, nike a spus: eu zic ca mare branza cu Ducati nu o sa faca. Cam ceva in genul Miller Acum 11 minute, danypop a spus: Nu o sa fie timp de prea multe modificări iar de îmbunătățiri nu cred sa fie vorba, ceva puțin în cel mai bun caz. e ok, o sa faca override abia ast sa vad asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 Și eu aștept sezonul viitor și la MotoGp și la Wsbk. O sa fie foarte interesante ambele cu atâtea schimbări Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 anul trecut, Bestia, cu acel Gresini- Ducati a iesit vicecampion, deci mobra clar ca e buna! daca MM se acomodeaza cu mobra si cu acel stil de chilotaj, o sa aiba muuuulte victorii as zice PS. dar poate nu va merge la Gresini....., mai stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 10, 2023 Share Postat Octombrie 10, 2023 Da, anul trecut... In fiecare an mobra e alta, deci rămâne de văzut cum se va acomoda cu mobra ce o călărește Banania anu acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 (editat) Oliveira favorit ca înlocuitor pentru Márquez la Repsol. Contractul celor de la Gresini cu Ducati expiră în 2025. Sunt șanse bune să treacă la KTM; depinde ce face și VR46. Editat Octombrie 11, 2023 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 https://motobikes.ro/sport/marc-marquez-pleaca-de-la-honda-care-vor-fi-urmarile?fbclid=IwAR1YriouOhulQKWf2AS-DxEAK12CY3_cTH48W3qu6M_U2O6mT71eUBEN7GI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 Acum 12 minute, danypop a spus: https://motobikes.ro/sport/marc-marquez-pleaca-de-la-honda-care-vor-fi-urmarile?fbclid=IwAR1YriouOhulQKWf2AS-DxEAK12CY3_cTH48W3qu6M_U2O6mT71eUBEN7GI au aflat si baietii ca pleaca MM. e ok, doar ceva zile, o saptamana - doua intarziere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 E băiatul ce comentează alături de Alex Cocu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 Acum 50 minute, danypop a spus: https://motobikes.ro/sport/marc-marquez-pleaca-de-la-honda-care-vor-fi-urmarile?fbclid=IwAR1YriouOhulQKWf2AS-DxEAK12CY3_cTH48W3qu6M_U2O6mT71eUBEN7GI Este prima oară că aud de motobikes ăștia, iar un articol nesemnat și nedatat mi-a făcut o impresie de numa'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 11, 2023 Share Postat Octombrie 11, 2023 Măcar e cineva care scrie și prin cătunul nostru despre motogp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 The Race spune (sau confirmă ceea ce spune Speedweek acum ceva vreme) că lui Márquez i s-ar fi oferit un GP24 la anul la Pramac, cu condiția să semneze pe 2 ani cu ei. A refuzat. Iar Raúl Fernández spune că are nivelul necesar pentru a merge la echipa oficială Aprilia. Raúl Fernández I couldn’t be fast and basically our bike has potential because I saw it. In the last races we saw that I have the factory rider level. I want to go there. Nu doar Aprilia ar trebui să-l asculte, ci și KTM și Ducati. Este pe locul 19 în clasament deja, cu un loc 8 cea mai bună clasare. Viitor campion. /s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 RF si Daminuta (un "fotbalist" talent care a murit speranta) se iau la intrecere care da declaratia mai proasta? Tot ma mir ca a mai prins un am in MotoGP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 https://www.crash.net/motogp/news/1038056/1/pertamina-becomes-vr46-title-sponsor-motogp-2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 ttps://www.the-race.com/motogp/marc-marquez-honda-motogp-exit-how-it-collapsed-timeline/ https://www.the-race.com/motogp/ducati-is-forsaking-team-orders-again-this-time-its-right/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 nici nu mai stiu, cine vine sa cante la pian in locul lui Morbi la anu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Rins, Alex Rins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 2 ore, danypop a spus: Rins, Alex Rins asa, na ca uitasem. sa nu sara saraku Rins din lac in put. vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Spre deosebire de Honda măcar, M1 pare să nu prea rupă oase. Și a obținut chiar un podium (chiar dacă oarecum norocos) în ultima etapă. Cred că per total e mai bine pentru Rins, mai ales că vorbim de echipa oficială. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 40 minute, PzKpfW a spus: Spre deosebire de Honda măcar, M1 pare să nu prea rupă oase. Și a obținut chiar un podium (chiar dacă oarecum norocos) în ultima etapă. Cred că per total e mai bine pentru Rins, mai ales că vorbim de echipa oficială. Rins are o victorie sezonu asta cu LCRul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 50 minute, PzKpfW a spus: Spre deosebire de Honda măcar, M1 pare să nu prea rupă oase. Și a obținut chiar un podium (chiar dacă oarecum norocos) în ultima etapă. Cred că per total e mai bine pentru Rins, mai ales că vorbim de echipa oficială. Plus ca e 4L cum era Suzi, Dzeu s-o ierte. Acum 11 minute, Cavaleru a spus: Rins are o victorie sezonu asta cu LCRul ala Haha, moare Q de ciudă. Sunt curios dacă Mărgelatu va avea în sfârșit un coleg rapid. *și mm pun pariu ca se oftica la faza cu victoria de la Cota. Dacă eram steward ii dădeam steag negru lui Rins în ultimul tur. Gen "OK Rins,ai demonstrat ce aveai de demonstrat dar doar mm are voie sa câștige pe Cota." La 13.10.2023 la 14:59, PzKpfW a spus: The Race spune (sau confirmă ceea ce spune Speedweek acum ceva vreme) că lui Márquez i s-ar fi oferit un GP24 la anul la Pramac, cu condiția să semneze pe 2 ani cu ei. A refuzat Ce dubios suna asta. Adică face nefacuta(pleacă de la Honda),i se oferă cea mai buna moto și totuși refuza? Pentru ce? Pt moto sh și doar 1 an de contract? Ajutați ma sa găsesc un sens. *sg chestie e ca după 1 an expira contractele tuturor afara de Binder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 17, 2023 Share Postat Octombrie 17, 2023 10 hours ago, frigider said: Pentru ce? Pt moto sh și doar 1 an de contract? Pentru că vrea să aibă opțiunile deschise în 2025 când majoritatea contractelor expiră. Și vrea loc la o echipă oficială. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate