danypop Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 https://the-race.com/motogp/why-riders-take-the-training-risk-that-cost-marquez-dearly/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 3, 2021 Share Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 5 ore, TETEA. a spus: :)) ce-mi place cum bagi batul prin gard pe toate topicurile, fara sa ai o parere personala de sustinut... Mi-as da cautare dupa toate postarile mele legate de MM de la accidentarea lui pana acum, si m-as bate singur pe spate de cat de destept am fost si cum am prevazut eu tot. Dar asta m-ar face sa seman cu unii dintre voi de pe aici, si mi-ar pica greu. imi dicteaza cineva ce scriu, atat de impersonale sunt parerile / flameurile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 7, 2021 Share Postat Noiembrie 7, 2021 On 21.10.2021 at 7:37, danypop said: https://www.motorcyclesports.net/motogp/davide-brivios-return-to-motogp-gains-strength/ Brivio infirmă: rămâne la Alpine (Renault) în F1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Se pare că 100% fit în 2022 e departe, f departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 karma is a bitch?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 17 minutes ago, ENEOS said: Se pare că 100% fit în 2022 e departe, f departe... Din fericire sau din păcate, problema actuală nu are nicio legătură cu problema brațului drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Nu mai e ce-a fost, toate izbele astea l-au șubrezit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 9, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2021 Blestemele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Karma! Cum ar fi sa trebuiasca sa se retraga in acelasi an cu Rossi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Ar trece neobservat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Ar trece neobservat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Se pare că 100% fit în 2022 e departe, f departe... da, n-o sa mai fie top dog ever Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Karma! Cum ar fi sa trebuiasca sa se retraga in acelasi an cu Rossi?! prea tarziu. la ambitie mai merge 1 sezon. Acum 8 ore, adidas a spus: Blestemele.. papuselele alea mici cu ace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 La 09.11.2021 la 21:40, frigider a spus: la ambitie mai merge 1 sezon. hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 https://www.motorcyclesports.net/motogp/casey-stoner-criticises-proud-riders-if-the-bike-doesnt-work-for-you-you-work-for-the-bike/ Plangacioasa asta mica da cu parul in baietii de la Ducati, ca sa se faca el util. Creeaza nevoia de rider trainer, pe care e tot el dispus sa o acopere. Ca sa vezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 mai face si el un ban.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 51 minute, TETEA. a spus: https://www.motorcyclesports.net/motogp/casey-stoner-criticises-proud-riders-if-the-bike-doesnt-work-for-you-you-work-for-the-bike/ Plangacioasa asta mica da cu parul in baietii de la Ducati, ca sa se faca el util. Creeaza nevoia de rider trainer, pe care e tot el dispus sa o acopere. Ca sa vezi... vai de mine, nu fi asa dur cu el. poate moare de foame si na, vrea un job. tu cate titluri ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2021 Continuati, continuati..ca eu alta treaba nu am decat sa tin topicul curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 11, 2021 Share Postat Noiembrie 11, 2021 Scuzati, gata, nu mai zicem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2021 Share Postat Noiembrie 12, 2021 si atunci am luat degeaba Nutline si Stella?? pfff...... hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Miller se da in runda finala din campionatul australian de SBK: https://www.crash.net/motogp/news/993217/1/motogps-jack-miller-enter-australian-superbike-round Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 2022 provisional entry lists announced Three new teams and one rebranded setup will be welcomed into MotoGP™ in 2022, with Aprilia becoming a full factory setup and Gresini becoming a sole Independent Team. WithU Yamaha RNF MotoGP Team – formally Petronas Yamaha SRT – and VR46 Racing also make their debuts in the premier class, as we get set to watch five very exciting rookies take on the more experienced elite: Raul Fernandez, Darryn Binder, Fabio Di Giannantonio, Marco Bezzecchi, and reigning Moto2™ World Champion Remy Gardner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 18 ore, xt600 a spus: Miller se da in runda finala din campionatul australian de SBK: https://www.crash.net/motogp/news/993217/1/motogps-jack-miller-enter-australian-superbike-round mai in gluma mai in serios isi face relatii pt o eventuala intrare in caz ca renunta ducati la el. Acum 43 minute, ioio_viola a spus: Aprilia becoming a full factory setup pai nu era de fabrica deja? uf de-abia astept frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Aprilia era echipa de "client" prin Gresini. De la anul devin echipa de uzina 100% si Gresini s-au mutat pe Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 1 hour ago, frigider said: in caz ca renunta ducati la el. La cum merg Bagnaia, Martín și Bastianini va avea viață grea pentru a rămâne la Ducati după 2022. 2 hours ago, ioio_viola said: 70% din grilă din Italia și Spania. Nimic nou, doar remarcam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate