kalator Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Dupa 15 Martie sunt mai liber. Daca vremea este ok, poate mai iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 eu wendu ce a trecut am iesit cu utilaju pe 2 roti si pedale, wendu care vine, sper sa ies cu scandurile lipite de talpile picioarelor, la cum arata prognoza Trece iarna si nu ne-am vazut nici macar o data "la suc" sau "la bere". Ce ziceti de o intalnire asa "scurta" pe la un birt pe miercuri seara? Sau saptamana viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Cred că te-am văzut în trafic, în weekend, pe Calea Lugojului... Sună bine o întâlnire la o bere. Cu scândurile mai sper un Kopaonik, pe la sfârșitul lunii martie, când, de obicei, e maxim de fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Duminca 6Martie o tura pe coclau pe langa TM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Hai sa incercăm weekendul ăsta... Vorbim și despre des-camerare. Sambata iesim pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Măine, dacă-i vreme ok, vreau să scot agregatul la lumină de sub stratul gros de noroi de la ultima ieșeală, pe M.Mic. Am băgat-o în garaj așa și așa a rămas peste iarnă... Vreau să mă apuc de ea pe la 10-11, iar după-masă aș scoate-o la șosea. Chipin' taci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 (editat) iese careva azi ? parca s-a mai inmuiat afara . raman pe forum 1 -2 ore poate mai se inscrie careva . Editat Martie 20, 2016 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 La ce ora si unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 nu stiu , hotaraste tu , dar repejor sa stiu daca merg sa fac asigurarea sa fiu APT ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Im cer iertare, dar trebuie sa aman. Mi-sau anuntat niste neamuri ca vin pe la mine. Ramane pe data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 mai eu am iesit oricum ca n-am rezistat , poate ne intelegem pe weekendu viitor daca ne ajuta vremea , oricum la 100/h pe centura e un frig de numa chiar daca acuma afara pare foarte cald . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Am iesit, 2 motorete, pe la Recas-Sarlota (pe dealuri mers, destul de hardcore pe alocuri.. namoale de tractoare), si retur pe asfalt pe la Pischia. Vremea a fost perfecta. Trebuie sa gasim o modalitate mai eficienta de comunicare pentru turele astea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 noah numa-ncet , nu am enduro . am un vfr .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 noah numa-ncet , nu am enduro . am un vfr .... Il vinzi si iei o vaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Salutare. Pentru ca ''iarna pe ulita'' pleaca cu pasi repezi si lasa locul pomilor infloriti, haideti sa stingem focul in soba, sa incalecam, si sa vedem ce fac fetele tarii. Propun o iesire pentru data de 02.04.2016, cu cat mai multi cu atata aratam ca ne pasa. Compatrioti de Tura, uniti-va. Propun o varianta de tura, cam lunga ce-i drept, dar o putem ajusta, sau daca aveti vreo alta idee, indraznitii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 As veni dar sunt plecat la Deva exact in weekendul respectiv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Suna bine! Se pare ca vor fi si in jur de 20 grade. Eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Eu zic sa mai asteptati caldura pt zona Anina,Valiug,Teregova am fost acum 2 sapt si este diferenta mare de temperatura + era un fel de floscaiala pe jos semi -inghetata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 (editat) Am fost weekendul trecut cu moto pe acolo si a fost foarte ok. Pe curbe drumul e bun si surprinzator fara nisip. Poate cum nu a prea fost zapada n-au avut de ce sa arunce. Diferenta de temperatura intre Anina si Oravita a fost de vreo 2-3 grade. ... acu vad ca zici de Valiug... nah cu grija merge si pe acolo Editat Martie 28, 2016 de Akbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 @ kalator: drumul ce l-ai pus prin Dognecea nu e asfalatat tot, portiunea asta e de macadam si de obicei e plina cu balti: https://goo.gl/maps/X9nkN6qCK6D2 In caz ca vom fi cu enduro-touring-uri nu e nici o problema dar pentru cei cu moto de strada n-o sa fie distractiv pe acolo. @ kawasaki: am fost cu Akbert in 20 Martie Resita>Anina>Oravita si in afara de faptul ca era mai rece, carosabilul era uscat si curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Voi stiti, eu am fost Vineri parca 18 a fost.Mai astept pana pe la jumatea lu aprilie sa prind si octombrie pt asigurare. Drumuri bune. » Post actualizat in 28 Mar 2016 06:25Vin cu scooteru daca se merge cu maxim 80 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 @emilian, putem renunta la varianta Dognecea. De la Secaseni la Dognecea nu am stiut cum este drumul. Eu stiu varianta, intre Resita si Lupac, in dreapta se face un drum forestier care traverseaza muntele pana aproape de Dognecea. Ramanem pe varianta Anina-Resita-Tm, sa poata veni toti. Daca ai alta varianta, sau altcineva, sa o posteze, pana la urma iese ceva, chiar daca o tura scurta. Ramane sa stabilim ora si locul de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Eu sunt ok si cu traseul initial Vedem pe unde mergem si in functie de participanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 dognecea-secaseni e practicabil, chiar si cu cruzer cu cauciucuri noi. am trecut asta iarna (nu era zapada, doar mocirla ici-colo) cu 1100gs cu tourance racing slick si am strans din buci suficient de lejer cat sa nu deteriorez saua. dar cum or sa fie mocirle, o sa va faceti ca porcii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Propun si o a doua varianta, mai scurta. Sa plecam pe la ora 09 AM, din parcare de la Lidl de pe Buziasului. Putem opri pentru alimentat, cine are nevoie, si o cafea, la Lugoj, apoi mergem mai departe. La intoarcere putem opri in Garana sau Valiug sa mancam ceva, si ne intoarcem spre Tm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate