Bogdan Brinduse Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Eu v-aș aștepta în Rompetrol-ul ăla de la intrare în Moșnița (adică ăsta), eu stau în Ghiroda, mi-e mult mai ușor s-o tai peste câmp și să ies direct în Moșnița, evit circulația din oraș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Și eu plec din Ghiroda, mă găndeam să merg prin Bucovăț și să ne întîlnim în Rompetrol, dar și varianta ta e ok dacă nu e noroi... tot în ideea de a evita orașul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Brinduse Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Păi noi atunci putem să ne întâlnim la podul din Ghiroda (în părculețul ăla de lângă giratoriu) și să plecăm împreună. Nu cred să fie mari noroaie... și oricum zonele mai mocirloase se pot ocoli pe iarbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Ultima oară cand am pedalat pe acolo era cam praf drumul, iar la cât a plouat aseară cred că e destul noroi. Aș merge prin Bucovăț, că e mai rapid... Eu plec de lângă HA, de pe Victoria, pe la 8.45. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Propun sa comasam locurile de intalnire si sa ne vedem cu totii (mai putin Emilian) la Rompetrol in Mosnita. in caz ca avem intarziati, e mai usor sa ne grupam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Subscriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 (editat) De acord. Eu mai aduc un compatriot. Editat Martie 30, 2016 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 daca tot o luati pe simbolu infinitului, deviati vreo 20 de minute si 10 km si bucurati va de cel ma superb traseu moto din judetul timis pe la tapia/nadrag/surduc https://goo.gl/maps/8ZV7kAoFE142 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Da, chiar e foarte faină porțiunea! Been there... Până la urmă, rămâne Rompetrol/Moșnița locul de întâlnire, ora 9? Tavi, niciun semn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Brinduse Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 (editat) Păi cred că toată lumea a confirmat că ne vedem la Rompetrol, sau suntem mai mulți decât cred eu? În ordine alfabetică: Akbert, eFu', kalator + 1 și subsemnatul. Plus Emilian, cu care ne întâlnim în Lugoj (btw, unde în Lugoj, în OMV? ) În ceea ce privește detour-ul pe la Tapia - Nădrag - Fârdea, eu n-am nimic împotrivă [ deși ultima oară când am fost pe-acolo era să-mi rup gâtul într-un ac de păr plin de nisip ], se mai adaugă vreo 25 km în plus, dacă ieșim direct la Făget nu la Traian Vuia: https://goo.gl/xZ98df LE: 437 km nu-s chiar puțini pentru prima ieșeală mai serioasă de anul ăsta... Editat Martie 31, 2016 de Bogdan Brinduse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 (editat) Da, la OMV in Lugoj cu Emilian. Mai vin Flaviu - de la Deta, deci pe varianta Moșnița și Vali, dinspre Giarmata (care e trecut la +1 la kalator), care va veni cu mine/noi de la Ghiroda, prin Bucovăț, ne întâlnim la 8.30 la mine, pe Victoria. Ora 9 - Rompetrol Moșnișa. Ruta e lunguță, de total acord cu tine...stabilim detalile finale la cafea, la OMV. Editat Martie 31, 2016 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Kawazaki nu va insoteste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Flaviu vine la mine, si plecam impreuna spre Mosnita. Da, tura este cam lunga pentru perioada asta, trebuie cam alergat. Stabilim detaliile cand ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Brinduse Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Apropo de Bucovăț, azi când plec acasă de la job am de gând să o iau pe varianta offroady, Moșnița și peste câmp, și prezint diseară cât de mult noroi e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Kawazaki nu va insoteste ? Nu ca el nu are asig si cu scooteru nu ma primesc ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Da, la OMV in Lugoj cu Emilian. Mai vin Flaviu - de la Deta, deci pe varianta Moșnița și Vali, dinspre Giarmata (care e trecut la +1 la kalator), care va veni cu mine/noi de la Ghiroda, prin Bucovăț, ne întâlnim la 8.30 la mine, pe Victoria. Ora 9 - Rompetrol Moșnișa. Ruta e lunguță, de total acord cu tine...stabilim detalile finale la cafea, la OMV. De ce la OMV? ca voi veniti dinspre Buzias. Sau vreti sa alimentati? Eu v-as astepta la intrarea in Lugoj dinspre Buzias dupa pasarela peste linia ferata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Pai un rca se face in 5 minute. Fara vrajeala ca vrei s o faci prin mai ca sa fie valabila tot sezonul. Deci nu esti motociclist Nu ca el nu are asig si cu scooteru nu ma primesc ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Cine o zis ca is motociclist ? Cele mai multe luni din an sunt petrecute in si cu masina Is de ala fitos/amator de weekend care merge pe 2 roti doar peste 20grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 (editat) Emilian - unde spui tu că e mai comod, încât să nu pierdem vremea... Kawa - fă și tu o asigurare mai devreme, băgăm o tură de dezmorțire împreună! Editat Martie 31, 2016 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Mergeti linistiti, astept pana dupa jumatea lunii, asig este vreo 260, daca era tot 100ron ca anul trecut se bifa si vreme va fii sigur si in octombrie-noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 55-60 € rca'ul dar cauti toba )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 (editat) 55-60 € rca'ul dar cauti toba )))))))) Ma invart cu toba prin zona )) sau outlaw La mine e boala : toba si semnalizarile ma plictisesc si le schimb mai des ca altii....Anul trecut am avut 3 tobe De casti am uitat, acum nu mai am decat 2, dar tot sharku il port aproape tot timpul Editat Martie 31, 2016 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Anul ăsta nu mai schimba toba și semnalizările și fă o asigurare mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Anul ăsta nu mai schimba toba și semnalizările și fă o asigurare mai repede! Pot face azi, dar in octombrie ce fac?, poze la mobra ?.Daca ar da prostii astia lege sa poti face pe 1 -3luni ar fii de basm. » Post actualizat in 31 Mar 2016 08:48 O sa aveti o temperatura cat de cat buna, pacat ca nu o sa fie 20grade ca si azi. http://www.accuweather.com/ro/ro/timisoara/290867/daily-weather-forecast/290867?day=3 Pedalati si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 (editat) http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=1024 inmh.ro e mai corect în estimări... Deci probabil vom avea și sub 10 și peste 20. Editat Martie 31, 2016 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate