Sari la conținut

Compatrioti de tura Timisoara?

djwilly
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 624
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Și eu plec din Ghiroda, mă găndeam să merg prin Bucovăț și să ne întîlnim în Rompetrol, dar și varianta ta e ok dacă nu e noroi... tot în ideea de a evita orașul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ultima oară cand am pedalat pe acolo era cam praf drumul, iar la cât a plouat aseară cred că e destul noroi.

Aș merge prin Bucovăț, că e mai rapid... Eu plec de lângă HA, de pe Victoria, pe la 8.45.

Link spre comentariu

Da, chiar e foarte faină porțiunea! Been there...

Până la urmă, rămâne Rompetrol/Moșnița locul de întâlnire, ora 9?

Tavi, niciun semn?

Link spre comentariu

Păi cred că toată lumea a confirmat că ne vedem la Rompetrol, sau suntem mai mulți decât cred eu? În ordine alfabetică: Akbert, eFu', kalator + 1 și subsemnatul. Plus Emilian, cu care ne întâlnim în Lugoj (btw, unde în Lugoj, în OMV? )

În ceea ce privește detour-ul pe la Tapia - Nădrag - Fârdea, eu n-am nimic împotrivă [ deși ultima oară când am fost pe-acolo era să-mi rup gâtul într-un ac de păr plin de nisip :) ], se mai adaugă vreo 25 km în plus, dacă ieșim direct la Făget nu la Traian Vuia:

https://goo.gl/xZ98df

LE: 437 km nu-s chiar puțini pentru prima ieșeală mai serioasă de anul ăsta... :)

Editat de Bogdan Brinduse
Link spre comentariu

Da, la OMV in Lugoj cu Emilian.

Mai vin Flaviu - de la Deta, deci pe varianta Moșnița și Vali, dinspre Giarmata (care e trecut la +1 la kalator), care va veni cu mine/noi de la Ghiroda, prin Bucovăț, ne întâlnim la 8.30 la mine, pe Victoria.

Ora 9 - Rompetrol Moșnișa.

Ruta e lunguță, de total acord cu tine...stabilim detalile finale la cafea, la OMV.

Editat de eFu'
Link spre comentariu

Da, la OMV in Lugoj cu Emilian.

Mai vin Flaviu - de la Deta, deci pe varianta Moșnița și Vali, dinspre Giarmata (care e trecut la +1 la kalator), care va veni cu mine/noi de la Ghiroda, prin Bucovăț, ne întâlnim la 8.30 la mine, pe Victoria.

Ora 9 - Rompetrol Moșnișa.

Ruta e lunguță, de total acord cu tine...stabilim detalile finale la cafea, la OMV.

De ce la OMV? ca voi veniti dinspre Buzias. Sau vreti sa alimentati?

Eu v-as astepta la intrarea in Lugoj dinspre Buzias dupa pasarela peste linia ferata.

Link spre comentariu

Emilian - unde spui tu că e mai comod, încât să nu pierdem vremea...

Kawa - fă și tu o asigurare mai devreme, băgăm o tură de dezmorțire împreună!

Editat de eFu'
Link spre comentariu

55-60 € rca'ul dar cauti toba :)))))))))

Ma invart cu toba prin zona :))) sau outlaw

La mine e boala : toba si semnalizarile ma plictisesc si le schimb mai des ca altii....Anul trecut am avut 3 tobe :)

De casti am uitat, acum nu mai am decat 2, dar tot sharku il port aproape tot timpul

Editat de kawazaki
Link spre comentariu

Anul ăsta nu mai schimba toba și semnalizările și fă o asigurare mai repede!

Pot face azi, dar in octombrie ce fac?, poze la mobra ?.Daca ar da prostii astia lege sa poti face pe 1 -3luni ar fii de basm.

» Post actualizat in 31 Mar 2016 08:48

O sa aveti o temperatura cat de cat buna, pacat ca nu o sa fie 20grade ca si azi.

http://www.accuweather.com/ro/ro/timisoara/290867/daily-weather-forecast/290867?day=3

Pedalati si pt mine :alcy:

Link spre comentariu