mobiletron Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 Un banal schimb de ulei Motul plus filtru Mahle si bujii Denso pentru Bandit-ul meu. Desi o sa notez undeva pun ca reminder pentru mine schimb facut la 38.200km. Maine ar trebui sa-mi vina si filtrul de aer si pentru ca va trebui sa-i dau rezervorul jos voi schimba si filtrul de combustibil. Palnia printata 3D s-a dovedit a fi foarte utila: Mai jos un cadavru de BMW R80, o lucrare la care m-am bagat aiurea ca sa ajut pe cineva. Mobra adusa din Belgia dar tiganita pe alocuri de parca si-ar fi facut veacul in Romania: Au batut in piulita: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 19, 2023 Share Postat Mai 19, 2023 Servus. Am si eu o problema si am zis sa intreb aici dupa ce am cotrobait prin Google. Se da urmatoarea motocicleta: Honda cb500f an 2022. De o luna tot ma chinui sa cobor farul (led) ca acum imi lumineaza doar satelitii lui Musk si imi iau flashuri de la masini. In manual imi arata ceva dar parca e desenat de un copil de 3 ani. Am gasit info pt cb 500x model nou, si pt cb 500f dar numai modelul mai vechi. Pt cb500f anul 2022, info 0. Cineva vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 22, 2023 Share Postat Mai 22, 2023 din telescoape nu l-ai coborat? doar suspensia spate ai lasat-o jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 25, 2023 Share Postat Mai 25, 2023 La 22.05.2023 la 7:41, apriliacluj a spus: din telescoape nu l-ai coborat? doar suspensia spate ai lasat-o jos? Da. Corect. Doar suspensia. Asa au făcut cei de la motomus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 ia coboara-l si din telescoape!! mai castigi cativa cm sanatosi si de acolo! il poti face si tu acasa, nu e mare was ist das, niste chei si un subler iti trebuie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Întâi o jamba, apoi cealaltă, nu slăbite ambele simultan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 e greu sa faci asta singur in fata blocului trebe si un cric auto sub moto, inca o persoana sa o tina, mai ales daca nu ai experienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Dacă îi spui că trebuie strânse șuruburile la vreo 25 Nm, l-ai terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Dar farul ăla nu se reglează? Întreb și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Eu zic să pui o roată de scuter, mai mică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 (editat) Acum 31 minute, Geologu a spus: Dar farul ăla nu se reglează? Întreb și eu. Adică așa: Te-ai uitat după pinionul ăla și nu l-ai găsit? Editat Mai 26, 2023 de Geologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 10, 2023 Share Postat Iunie 10, 2023 Rezolvat. Ms de răspunsuri. La 26.05.2023 la 10:03, Geologu a spus: Adică așa: Te-ai uitat după pinionul ăla și nu l-ai găsit? E greșit în manual. Am fost la honda și mi.au arătat alt pinion care e aproape imposibil de accesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Iulie 10, 2023 Share Postat Iulie 10, 2023 Am ajuns la reconditionare etrieri la CBX ... Intre timp i-am terminat , dar nu am poze : revopsit , kit nou de garnituri , curatare pistonase, garnituri culisante....etc. Au iesit beton , astept sa ii montez sa vad cum se descurca in presiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Asa e, ma gandeam si eu...dar mi-ar fi trebuit un lac rezistent la lichid de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Întors din concediu, am schimbat imediat uleiul și filtrul, refăcut filetul la oglinda stângă și manifestat dorința de a spăla agregatul. Din păcate, n-am curent. Btw, după ce o spăl, iese la vânzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 Am demontat roțile pt schimb anvelope, dar aș vrea să și cosmetizez nițel jantele cu ocazia asta. O aventură suspendarea motocicletei în condițiile în care unul din foștii proprietari a văduvit-o de cricul central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 Și eu am schimbat ieri sufa de la troliu, am modificat cu centură de siguranță. Btw, nici eu nu folosesc cric central, dar mi-am făcut o invenție tip spander pe care îl pun pe găurile cricului central, pentru momentele când am de lucru la amortizor sau pentru iarnă (să nu las anvelopa pe sol). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 (editat) Acum 3 ore, ENEOS a spus: Am demontat roțile pt schimb anvelope, dar aș vrea să și cosmetizez nițel jantele cu ocazia asta. O aventură suspendarea motocicletei în condițiile în care unul din foștii proprietari a văduvit-o de cricul central. iti place sa traiesti periculos, n-ai macar un stander pt spate? si o ridicai de fata si sanatate? @Lucian_M eu am un palan cu lant care il folosesc la saltat mobrele, mi l-a dat cineva pe 2lei si a fost una din cele mai bune investitii, impreuna cu traversa pe care il misc stanga dreapta sa pot lucra. Editat August 25, 2023 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 (editat) Acum 35 minute, Cavaleru a spus: n-ai macar un stander pt spate? Am vreo 3, doar că pe stânga nu se așează nicicum pe tubul de cardan! Iar că să iasă roata trebuie ridicat mult spatele, altfel n-are loc de aripă. Nu trăiesc periculos, fața e agățată cu palan cu lanț iar crocodilul e asigurat cu un bolț, oricum fiind prinsă de sus în față nu are cum să se răstoarne. Editat August 25, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: @Lucian_M eu am un palan cu lant care il folosesc la saltat mobrele, mi l-a dat cineva pe 2lei si a fost una din cele mai bune investitii, impreuna cu traversa pe care il misc stanga dreapta sa pot lucra. Nu m-aș descurca fără troliul ăla, sub nicio formă. Chiar și cu mama elevatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 (editat) Acum 24 minute, Lucian_M a spus: Nu m-aș descurca fără troliul ăla, sub nicio formă. Chiar și cu mama elevatorului. eu le combin dupa pofta inimii E fain sa nu lucrezi aplecat, CNPul isi face simtita prezenta deja Acum 52 minute, ENEOS a spus: Am vreo 3, doar că pe stânga nu se așează nicicum pe tubul de cardan! Iar că să iasă roata trebuie ridicat mult spatele, altfel n-are loc de aripă. Nu trăiesc periculos, fața e agățată cu palan cu lanț iar crocodilul e asigurat cu un bolț, oricum fiind prinsă de sus în față nu are cum să se răstoarne. ah da ca FJR-ul n-are si el o gaura in cardan ca la bmw sau vfr Editat August 25, 2023 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 Acum 6 ore, ENEOS a spus: O aventură suspendarea motocicletei în condițiile în care unul din foștii proprietari a văduvit-o de cricul central. Am intalnit o gramada de mobre cu cricul central demontat, nu am inteles de ce... si vorbesc de mobre care ies din fabrica cu cric central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 Acum 45 minute, Nguyen a spus: Am intalnit o gramada de mobre cu cricul central demontat, nu am inteles de ce... si vorbesc de mobre care ies din fabrica cu cric central. ca au auzit ei ca ating cu cricu central pe curbe :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 Nu m-ar mira. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 Eu l-as da jos de pe urmatoarea mobra pentru a face economie de cateva kg. Nu-mi foloseste, am stander moto pentru cand vreau sa curat lantul (de 3-4 ori pe an) sau sa schimb anvelopa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate