gn77b Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Relax man, nu am nici un fel de "investitie" in subiectul principal, l-am citat pe dexxter la 'sto, nu avea legatura cu tine. Daca vrei sa stii ce parere am despre subiectul principal e asa... 1. nu simt nevoia sa dau likeuri lacrimogene la ce-a facut ea, la modul upvoted because girl. Nu cred ca ne cauta aprobarea si devreme de merge singura in ture, banuiesc c-o face pt. ea, nu pt. gloria gasita intr-un interviu sau intr-un topic obosit. 2. discutia pe marginea interviului = un flamer caruia i-au dat benzina la moara "anti-flamerii". A, era sa uit, a fost conform asteptarilor iesirea, singurul incident a fost o incercare de wheelie la care am pierdut putin aderenta pe spate, dar m-am intors intreg acasa. E absolut groaznic ce fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 No problemo, sunt cat se poate de chill. Personal am apreciat in special kilometrii facuti, indiferent de ce are riderul/-itza intre picioare. Ca a degenerat intr-o cearta, se intampla aproape pe fiecare topic. Over&out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Ma...fara barfa si scandal nu se poate? Fiti cuminti ...e vara , mereti la mare , la munte , la fete .....beti un sprit de vara ....lasati ranchiuna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Roxynel are talentul de a-si face prieteni instantaneu,se baga in vorba cu toata lumea si umbla foarte mult,de unde multe cunostinte. Cei mai multi cred ca o ajuta si o cazeaza doar pentru ca este o bezmetica simpatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Pt toti cei care ma irita... nu. pentru toti ce care sunt iritati si intrigati de ce a facut fata asta. BRAVO EI . Nu stiu cati sunt in stare cu mobra din dotare si chiar cu bani din donatii sa faca ceva similar cu ce a facut fatuca.... deci bravo fata si nu te baga in seama cu cine nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Roxana probabil ca nici nu urmareste topicul. A fost la mare, ieri era in vama. Ea e putin altfel...mai barbata decat multe femei de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 https://www.facebook.com/claudiu.fzr/posts/843609085676347 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 nu stiu daca am vreun merit pt ca sunnt femeie sau fac ceea ce fac dar stiu ca trebuie sa iti urmaresti visul si trebuie sa ii incurajam pe cei care o fac. multe din lucrurile scrise aici au fost rupte din context si consider ca nu poti judeca un om dupa cuvinte scoase din text si fara toate informatiile. de aceea veti putea citi in curand pe blogul meu roxynel.motoare.ro povestile mele asa cum au fost traite si veti putea aprecia singuri la justa lor valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 nu stiu daca am vreun merit pt ca sunnt femeie sau fac ceea ce fac dar stiu ca trebuie sa iti urmaresti visul si trebuie sa ii incurajam pe cei care o fac. multe din lucrurile scrise aici au fost rupte din context si consider ca nu poti judeca un om dupa cuvinte scoase din text si fara toate informatiile. de aceea veti putea citi in curand pe blogul meu roxynel.motoare.ro povestile mele asa cum au fost traite si veti putea aprecia singuri la justa lor valoare. ai si retete de ciorba de burta??? la cratita cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 ai si retete de ciorba de burta??? la cratita cu tine! Vezi că unii s-ar putea să te ia în serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 (editat) Vezi că unii s-ar putea să te ia în serios doua cuvinte: ex-clus! stim cu cine stam de vorba ) Bine ai revenit @Tsunami! Editat Iunie 1, 2015 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 He he he, thx mate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 tsunami te face Roxana pe curbe boyuletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 ouch, vezi? d-aia nu m-am dat niciodata cu ea, de frica sa nu ajung bataia de joc a forumului. da, asta este una dintre fricile mele cu care probabil o sa ma duc dincolo. mai mult, sa scap de posibilitatea asta, am trecut si oceanul.. » Post actualizat in 03 Jun 2015 11:30pana la urma nu e nici o rusine, si eu gatesc mai bine ca ea, asa ca am fi chit, dar nu vreau sa afle forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Ce mai maa,bravoo Roxinel,ai mai mult "singe"de barbat decit multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 ouch, vezi? d-aia nu m-am dat niciodata cu ea, de frica sa nu ajung bataia de joc a forumului. da, asta este una dintre fricile mele cu care probabil o sa ma duc dincolo. mai mult, sa scap de posibilitatea asta, am trecut si oceanul.. » Post actualizat in 03 Jun 2015 11:30 pana la urma nu e nici o rusine, si eu gatesc mai bine ca ea, asa ca am fi chit, dar nu vreau sa afle forumul. da' cu trenu mai meri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 nu este prima femeie care ajunge acolo,poate nu a fost cel mai periculos si greu accesibil traseu,poate nu a avut nici cel mai mare/mic buget ,nici cel mai bun timp dar, tinand cont ca este femeie,este totusi o realizare extraordinara.asadar,bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 ...si romanca... Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 da' cu trenu mai meri? nu ti-e clar? motorul il am numai pentru f/book Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 ouch, vezi? d-aia nu m-am dat niciodata cu ea, de frica sa nu ajung bataia de joc a forumului. da, asta este una dintre fricile mele cu care probabil o sa ma duc dincolo. mai mult, sa scap de posibilitatea asta, am trecut si oceanul.. » Post actualizat in 03 Jun 2015 11:30 pana la urma nu e nici o rusine, si eu gatesc mai bine ca ea, asa ca am fi chit, dar nu vreau sa afle forumul. cred ca de tine zicea in interviul ala ca aia batranii din afara dau capat la cauciuc fata de astia ai nostri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 ) la el se referea ) doar ca nu stia ca a plecat din tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 (editat) ...tinand cont ca este femeie,este totusi o realizare extraordinara. Hihi... Editat Iunie 4, 2015 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Pai n-auzi ca e mai usor daca esti femeie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 http://earth-roamers.blogspot.ro/?m=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 stai ca vine capo di caprila sa intrebe, de ce scrie un australian tocmai de Roxy?, ca el, daca avea bani, ii plimba pe australieni mult mai frumos, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate