G B V Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Undeva e de inteles - legea si taxele nu tocmai incurajeaza sa treci actele pe numele propriu. Daca nu as fi luat masina (benve, numere Romanesti) inainte sa fie taxa de mediu, nu stiu cum as fi facut. Ca apoi la modelul meu taxa era spre 20.000 de euro. In varianta actuala ar fi cam 1200 de Euro. Si asta,dar cum majoritatea nu au motoarele de fabrica pe ele... Ultima pe care am avut-o era 1800 in acte si avea motor de 2500 pus pe ea,la care se mai adauga un diferential pe spate de M,niste suspensii tot de M.injectoare de 2800,resoftare,etc(nu asta era ideea). Problema e cand o jucarie dasta care nu are frane prea bune si nici cauciucuri noi,cade pe mana un "reisar" care o arde fast and furios pe strazile publice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 (editat) http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-pieton-a-scapat-cu-viata-dupa-o-ciocnire-in-lant-in-capitala-de-furie-martorii-au-atacat-masina-implicata-in-accident.html E bine totusi ca nu e nimeni ranit grav... poate doar orgoliul posesorului de "benve". Din punctul meu de vedere e bine ca l-au batut. Editat Mai 6, 2015 de Mihai Pazel Anton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-pieton-a-scapat-cu-viata-dupa-o-ciocnire-in-lant-in-capitala-de-furie-martorii-au-atacat-masina-implicata-in-accident.html E bine totusi ca nu e nimeni ranit grav... poate doar orgoliul posesorului de "benve". Din punctul meu de vedere e bine ca l-au batut. Si putin offtopic astia de la stirilepro sunt in foame de lovele sau ce mama masii, ca sa vad un reportaj de 1min si ceva, parca 49sec, au bagat 2 spoturi publicitare, ca ala de la inceput nu era de ajuns, Spoturile au tinut mai mult decat reportajul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 La accident cu victime autoturismul va fi verificat de catre RAR daca e ok din punct de vedere tehnic. Probabil jantele nu sunt ce trebuie, anvelope stretch probabil aproape ca si slick-urile ca deh un set de gume din alea noi sunt mai scumpe ca masina. O sa o suga rau soferasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Am si eu o intrebare, poate putin offtopic. Masinile astea nemtesti n-au abs? A mai avut un prieten un accident, a intrat un audi a6 in el (2002+) si s-a dus tot asa taras pana in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Masinile astea nemtesti n-au abs? Si o fi greu sa-i scoti siguranta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Am si eu o intrebare, poate putin offtopic. Masinile astea nemtesti n-au abs? A mai avut un prieten un accident, a intrat un audi a6 in el (2002+) si s-a dus tot asa taras pana in el. Teoretic da,dar practit le mai lipseste 1-2 senzori de abs de la roti. In stilul asta rotile fara senzori se duc tarash si mai rau te incurca la franare decat sa te ajute... Eu cel putin asa am patit la ultima "pisica" si vreo 2 3 zile am mers incet de frica sa nu fac vreo traznaie... Intr-un final s-a rezolvat cu 50 de ron(2 senzori luati de la sh) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Fara sa deschid alt topic...ieri a mai fost un accident pe sos panduri in dreptul - strazii -prof doctor Theohari ( sens Razoare) In jur de orele 17-00 moto parea un bmw-xxxx gs....politia facea masuratori. Mai erau 4-5 moto la locul faptei asistau la masuratori . Nu am fost atent la detalii ....fiind blocata o banda pt masuratori. sper ca sunt ok cei implicati.......;( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 cocalarul cu bmw a sarit la bataie....masina este praf acum datorita studentilor:))))...iau facut masina praf lu ala, geamuri, bara spate, aripi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin Manciu Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Motociclistul ar fi fost de vina, a facut slalom printre masini si cel cu bmw-u l-a observat prea tarziu a franat si a dat cu masina in bordura, din bordura masina a sarit in motocicleta. Soferul masinii nu a sarit la bataie, cei ce erau la fata locului au sarit sa il bata si sa ii distruga masina, imi pare rau pentru amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Mai 7, 2015 Autor Share Postat Mai 7, 2015 Motociclistul ar fi fost de vina, a facut slalom printre masini si cel cu bmw-u l-a observat prea tarziu a franat si a dat cu masina in bordura, din bordura masina a sarit in motocicleta. Soferul masinii nu a sarit la bataie, cei ce erau la fata locului au sarit sa il bata si sa ii distruga masina, imi pare rau pentru amandoi! sa zicem ca este si varianta asta, dar daca ala cu moto a facut slalom si a oprit ca acolo e o trece de pietoni foarte mare cum plm avea de gand sa treaca soferul daca nu a reusit sa opreasca in 80m de franare???)).....serios acum » Post actualizat in 07 May 2015 10:14 sa zicem ca este si varianta asta, dar daca ala cu moto a facut slalom si a oprit ca acolo e o trece de pietoni foarte mare cum plm avea de gand sa treaca soferul daca nu a reusit sa opreasca in 80m de franare??? )).....serios acum cei de la fata locului au sarit la bataie din cauza ca tot el era tare in gura dupa ce ca a fost in vina si o facea pe nevinovatul....eram la fata locului la 1 min dupa ce s-a intamplat, crede-ma ca parea cel putin drogat sau foarte baut soferul bmw-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Am si eu o intrebare, poate putin offtopic. Masinile astea nemtesti n-au abs? A mai avut un prieten un accident, a intrat un audi a6 in el (2002+) si s-a dus tot asa taras pana in el. In principiu, ABS-ul nu te ajuta sa franezi mai repede. El e gandit ca sa poti lua curba in timp ce franezi blana. Am un e36 cu numere de Ro )) stiu, sunt printre putinii, am si ABS, dar asta nu te scapa de situatii din astea, poate doar daca ai avea pe unde sa-l ocolesti, atunci da, te-ar ajuta mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Stiam ca abs e ca sa nu te rastorni Sau e valabil doar la mobre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 In principiu, ABS-ul nu te ajuta sa franezi mai repede. El e gandit ca sa poti lua curba in timp ce franezi blana. Ce chestie si eu care stiam ca tocmai pentru o franare mai eficienta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Ce chestie si eu care stiam ca tocmai pentru o franare mai eficienta e. d-aia e dotare standard in gp, sbk, dakar si altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Ca nu derapezi ca parpalacul in curba datorita franarii, e bonus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Ce chestie si eu care stiam ca tocmai pentru o franare mai eficienta e. Au mai fost demonstratii unde un priceput fara ABS a franat mai bine decat un noob cu ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 (editat) Trebuie sa-ti cunosti motorul foarte bine sa franezi la limita ruperii aderentei, deci sunt de acord ca se poate pentru ca ABS-ul lasa si perioade de "respiratie", dar totusi pentru marea majoritate ajuta mai ales ca ai o varietate de tipuri de carosabil si conditii meteo ce modifica aderenta. Editat Mai 7, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 d-aia e dotare standard in gp, sbk, dakar si altele... Noi doar vizitam mobrele in comparatie cu cei mentionati de tine, de care putem spune ca traiesc pe ele. » Post actualizat in 08 May 2015 08:53 El e gandit ca sa poti lua curba in timp ce franezi blana. 100% adevarat in ceeace priveste posibilitatea de a vira pe frina maxima - pe mine m-a scos (binenteles in primul an de la achizitionarea mobrei, daca nu ma insel). » Post actualizat in 08 May 2015 08:56 S-a discutat degeaba jdemii de pagini despre accidentul din Covasna. Si eu cred la fel ........ » Post actualizat in 08 May 2015 09:52 Se pare ca etnia cocalarilor (desi batuta fizic), a invins etnia din regie prin neprezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 La accident cu victime autoturismul va fi verificat de catre RAR daca e ok din punct de vedere tehnic. Probabil jantele nu sunt ce trebuie, anvelope stretch probabil aproape ca si slick-urile ca deh un set de gume din alea noi sunt mai scumpe ca masina. O sa o suga rau soferasul. Poti sa aduci si argumente legale care sa sustina ceea ce spui ? Ca la dat din taste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Poti sa aduci si argumente legale care sa sustina ceea ce spui ? Ca la dat din taste... Da. Asa se face. Nu am răbdare sa caut acum și nu cred ca e prevazut în lege cred ca e procedura a poliției dar știu asta de la polițiști și în plus ultima oara când am fost la Rar ne-a scos pe toți afara de pe linie ca sa bage la verificat un camion care lovise o persoana. Nu știu însă dacă se face tot timpul astq sau de ce depinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Poti sa aduci si argumente legale care sa sustina ceea ce spui ? Ca la dat din taste... Am fost cu un prieten în mașină când s-a răsturnat, în dreapta față era prietena lui și se lovise la cap. Când a venit poliția i-a zis sa facă rost de trailer și sa o duca la rar. Acolo a fost verificată.Și nu vb de dat din taste ca nu sunt genul. Mai ușor cu vorbele aruncate în vânt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Accident cu victima (fara deces) acum 1 luna. Nici vorba de mers la RAR. Permisul luat, amenda, etc. dar atat. Cautati articol din legi care sa confirme asta. Eu nu am gasit pana acum. Poate n-am cautat eu destul, nu zic nu. P.S. Politia poate cere ce vrea, nu inseamna si ca e legal si ogligatoriu, in genere vorbind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 (editat) Accident cu victima (fara deces) acum 1 luna. Nici vorba de mers la RAR. Permisul luat, amenda, etc. dar atat.Cautati articol din legi care sa confirme asta. Eu nu am gasit pana acum. Poate n-am cautat eu destul, nu zic nu. P.S. Politia poate cere ce vrea, nu inseamna si ca e legal si ogligatoriu, in genere vorbind. Eu cred că în unele situații asta e procedura, probabil la invocarea unei defecțiuni tehnice ca o cauză a accidentului Editat Mai 13, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Accident cu victima (fara deces) acum 1 luna. Nici vorba de mers la RAR. Permisul luat, amenda, etc. dar atat. Cautati articol din legi care sa confirme asta. Eu nu am gasit pana acum. Poate n-am cautat eu destul, nu zic nu. P.S. Politia poate cere ce vrea, nu inseamna si ca e legal si ogligatoriu, in genere vorbind. Si nu ti-au deschis dosar penal pentru vatamare din culpa? C'mon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate