tuningboy Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 super frumos uof ce mi-ati facut pofta...acum chiar ca nu imi pare rau in banii bagati in piese )) Las' ca pun eu Hondita pe picioare si atat timp cat nu e gheata ne mai dam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 A fost super! O chestie de notat, in spatele lu' Zidu eu nu mai stau... Poze a facut gramada Radu, speram sa le puna pe acilea...a venit pe patru roti, dar sus pe platou tot a parcat 2 motoare ( inclusiv pe a mea ) din cauza picioroangelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 A fost super! O chestie de notat, in spatele lu' Zidu eu nu mai stau... Poze a facut gramada Radu, speram sa le puna pe acilea...a venit pe patru roti, dar sus pe platou tot a parcat 2 motoare ( inclusiv pe a mea ) din cauza picioroangelor In spatele lui Zidu nu mai stau nici eu....doar daca pune in ulei esenta de pin sau portocale doar asa se poate sta in spatele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 a fost distracitv sa-l vad pe ala cu papucul ce se chinuia pe acolo sa urce panta la minusuri as mai adauga toti cateii care si-au facut nevoile pe motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Ahaa, credeam ca tu ai condus motorul, pai vezi mai fatuco ca eu am depus dosarul, se mai primesc, am fost programat pe 03.01.2007! si daca e vreme buna o sa dau si poligon !!! P.S : eu am facut la domnul Adrian, baiatul cu Aro acela galben si cu MZ-ul rosu... cred ca ma stii din vedere Misto rau ce a iesit la excursia asta ! face cu Marius pt ca eu am sfatuit-o ! iar de invatat .. .a invatat de la ..instructor totul cum trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 buey eu am lasat dara de fum pt ca am crezut ca nu stiati drumul si sa nu va ratacititi draku avea reflexe bune - cum il depaseam, cum ziceai ca a vazut baubaul si o taia in fatza baiazidule - - nu ai vazut ca erau locuri de pasageri? dece nu ai facut semn ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 ete ca n-a nins .......... bravo domnii mei ....frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Next Weekend .... Again ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 iti fortezi norocul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 daca e vremea cat de cat, count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 baiazidule - - nu ai vazut ca erau locuri de pasageri? dece nu ai facut semn ? Eu ma duceam spre Pitesti sa recuperez un motor. Am facut frigul la intoarcere pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 next week-end deja se strica vremea foarte tare excursia. nu mi-a fost frig decat dupa ce a disparut soarele. pe motor m-am i ncalzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Cateva poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Next Weekend .... Again ? dezule te invatz eu sa mergi pe zapada si poate bem un suc pe la slanic, sau ceva de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Pozele facute de Hellryder se vor gasi maine pe Urban Riders. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 un link ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 frumoasa iesire la multi ani sarbatoritilor si multa bafta inspre cat mai multe iesiri...cu cat mai multi bikeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 frumoasa iesire la multi ani sarbatoritilor si multa bafta inspre cat mai multe iesiri...cu cat mai multi bikeri te-am sunat pe cosmote si cosmin pe conex ca sa vi si tu, dar nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 dezule te invatz eu sa mergi pe zapada si poate bem un suc pe la slanic, sau ceva de genul asta Tine de cateva chestii iesirea asta. Oricum vreau dar nu stiu daca se poate. PS. Doamne ce salivam la palinca aia , a fost chinul de pe lume dar am rezistat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 PS. Doamne ce salivam la palinca aia , a fost chinul de pe lume dar am rezistat. ce buna ar fi fost daca nu eram cu mobra ............................ ar trebui o seara de stat pe undeva, eventual in ianuarie, cand sunt preturi miiiici la cazare sa studiem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Tine de cateva chestii iesirea asta. Oricum vreau dar nu stiu daca se poate. PS. Doamne ce salivam la palinca aia , a fost chinul de pe lume dar am rezistat. io am baut palinca o gura mica da ma incalzit cand am ajuns in buc , m-am dus in club si sa intamplat..deee... ziua mea... am plecat baut pe motor am mers cu 50 da parca eram treaz motoristi satanisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Hai cu mai multe poze!!!! Dezu-le daca mergi iarna si mai iei si pasager clar trb sa mergi cu alt moto! :bow: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Hai cu mai multe poze!!!! Dezu-le daca mergi iarna si mai iei si pasager clar trb sa mergi cu alt moto! :lol: Lasa mai ca il fac eu pana atunci daca e sa merg. Dar tre sa vad de unde scot 250e pt reparatii . Oricum, multumesc pentru ajutorul acordat. Dau o bere cu prima ocazie (sper ca de data asta sa fie cu alcool ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 (editat) zidule a disparut filmuletzu de la tine cu endureala si pozele de la radu? Editat Decembrie 18, 2006 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 zidule a disparut filmuletzu de la tine cu endureala si pozele de la radu? e la locul lui pe prima pagina de pe topicul asta . Pozele de la radu - dincolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate