Sari la conținut

Accident Calarasi- Politia se scuza.


Edward Marian Gavrilă
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 577
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In primul rand vreau sa scriu ca imi pare rau pentru amandoi. Vroiam sa intreb totusi daca baiatul a mai fost prins conducand fara permis ? Daca a primit amenzi oentru asta ? Daca a avut vreo plangere pe numele lui ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu au procedat corect, nici legal si nici moral. Exact ce spunea un martor, acolo exista STOP si obligatoriu dreapta. De ce au iesit in centrul soselei cu viraj stanga?

 

Ba au procedat foarte corect, legal si moral. Acolo putea sa fie si mama STOP-ului si obligatoriu in sus si apoi la dreapta, daca au pornit girofarul si sirena aveau voie s-o ia pe unde vroiau muskii lor... Mie imi pare bine ca am scapat de un dobitoc de pe sosea. Familia sa fie data in judecata si obligata sa plateasca despagubiri pentru daune masinii de politie. Intr-o tara civilizata asa se procedeaza. Restul e cancan.

Editat de Mein Herz brennt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La inceputurile vietii mele de motociclst am numarat "pierderile". Cel putin 2-3 pe an. Mai tarziu am renuntat... Imi amintesc insa de un caz care m-a marcat la vremea respectiva si am sperat sa nu se repete. Nu mai tin minte exact anul, oricum, pana in 2000, un amic de al meu aducea de la Bucuresti la Constanta un GSX-750R (cu actele expirate) si, stiindu-se cu musca pe caciula nu a oprit la semnalul unui agent de circulatie (probabil radar). Politia s-a mobilizat exemplar si au facut un baraj complet... intr-o curba fara vizibilitate. Prietenul meu reusit sa evite ambuscada, a iesit pe camp... si si-a rupt gatul intr-un copac. Am fost de fata cand maica-sa (profesoara de limba si literatura Romana) a trebuit sa-si dea comsimtamantul sa fie deconectat de la aparate. Nu am fost de acord cu ce a facut, nici atunci si nici acum... dar nici nu l-am numit "cimpanzeu" si nici nu mi s-a parut normal sa moara asa.

 

Condoleante pentru prietenul tau, dar si-a sapat singur groapa si in situatia respectiva judecata lui nu s-a ridicat nici macar la cea a unui cimpanzeu.

Un om normal la cap nu accepta sa conduca un vehicul fara acte decat daca e maxima urgenta (trebuie sa salveze o viata)

Daca tot se stia in neregula trebuia sa mearga linistit nu sa faca pe ninja.

Daca tot a facut prostia sa o arda racing si l-a observat politia trebuia sa opreasca. In minunata noastra tara lucrurile inca se mai rezolva cu o spaga.

 

M-am uitat la cateva filmulete pe youtube cu urmariri in USA. Nu cu moto ci cu masini. Nu stiu ce fac politistii acolo daca e vorba de moto, dar cu masinile sunt foarte duri - Poate ai observat ca masinile lor de politie au o bara speciala in fata, tocmai pentru cazuri din astea. Intra intentionat cu masina de poltie in masina fugarului. Cand reusesc sa imobilizeze masina urmarita sar cu pistoalele scoase si cu degetul pe tragaci. Daca urmaritul nu sta linistit cu mainile ridicate trag fara remuscari. Chiar daca ala sta linistit politistii sparg geamurile de la usi, deschid usile si il scot pe urmarit afara din masina foarte brutal. Bineinteles ca il pun cu fata la pamant si il incatuseaza imediat ce l-au scos din masina. Inca o data, daca fugarul se impotriveste astia trag in el imediat. Daca l-au scos din masina folosesc electrosocuri, dar daca ala e inca in masina folosesc pistol cu glont.

 

In principiu nu sunt de acord cu violenta de niciun fel. Tot in principiu nu m-as simti confortabil ca politistii romani sa capete prea multa putere. Si in USA unde procedurile sunt foarte clare politia face abuz, va dati seama ce ar fi la noi.

Pe de alta parte nu mi se pare normal nici ca politistii sa fie niste mamaligi. Daca sunt investiti cu autoritate trebuie sa o foloseasca si sa restabileasca ordinea. De aia ii platim. Ca daca ei nu fac nimic cand e vorba de infractori si doar ne sicaneaza pe noi ceilalti cu radar si alte mici rahatisuri n-am facut nimic. Daca sunt nevoit sa ma apar singur de infractori pentru ca politia nu face nimic atunci n-ar mai avea rost politia.

 

Parerea mea e urmatoarea.

Daca politistii au procedat asa cum au procedat din senin atunci n-au procedat bine.

Daca au mai incercat sa-l opreasca si alta data pe cimpanzeu (faptele lui il califica asa) si asta i-a sfidat atunci eu sunt de acord cu ce au facut politistii.

 

Politistii sunt dotati si cu pistol. Cam acelasi lucru. Ar fi scandalos ca un politist sa scoata din senin pistolul si sa impuste in stanga si in dreapta. Dar daca vizeaza un infractor, daca l-au avertizat inainte si ala nu s-a supus, atunci mie mi se pare normal sa foloseasca si pistolul. Si atunci nu as fi de acord sa ii traga direct in cap, dar nah, odata scos pistolul din teaca se poate intampla orice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Familia sa fie data in judecata si obligata sa plateasca despagubiri pentru daune masinii de politie.!?

Ma minunez de atata vorbarie cand e totul foarte clar...Dar nu o sa trag o concluzie finala ...caci nu vreau, va las pe voi sa va macinati nervii... ! Ma mai uit la ,,circ'' si sincer...ma distrez. Aceasi vorbarie, aceleasi contraziceri nesfarsite... Aveam doar o intrebare, cine repara masina, pe banii cui, dar vad ca cineva un pic mai sus a pus deja problema...!?

Editat de fast_arrow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Condoleante pentru prietenul tau, dar si-a sapat singur groapa si in situatia respectiva judecata lui nu s-a ridicat nici macar la cea a unui cimpanzeu.

 

 

Multumesc! Amintiri dureroase... si te-as ruga sa nu divaghezi, nici nu l-ai cunoscut si nici nu ai treaba cu motoarele sport. Stiu, e ca un drog, o adictie pe care numai cei adevarati dependenti o pot intelege. Si nu sustin ca e un lucru neaparat bun...

 

 

Politistii sunt dotati si cu pistol. Cam acelasi lucru. Ar fi scandalos ca un politist sa scoata din senin pistolul si sa impuste in stanga si in dreapta. Dar daca vizeaza un infractor, daca l-au avertizat inainte si ala nu s-a supus, atunci mie mi se pare normal sa foloseasca si pistolul. Si atunci nu as fi de acord sa ii traga direct in cap, dar nah, odata scos pistolul din teaca se poate intampla orice.

 

Procedura utilizarii armamentului din dotare este foarte clara: avertisment verbal, foc in plan vertical si abia apoi la picioare... sau pe cat posibil fara a atinge organe vitale. Dar totul in acelasi timp! Nu azi tipi la el "stai ca trag", maine tragi un foc in aer iar poimaine ii infigi un glonte in cap...

» Post actualizat in 08 Aug 2015 20:16

:crack: lovitura sub centura...

 

Nu, atac la ipocrizie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca nu este cazul sa se mai faca atata spectacol cand este prins un infractor sau cand este arestata o persoana.Prefer sa vad spectacolul pronuntarii sentintei si executarii pedepsei.Vitejii din astea care pun in pericol viata oamenilor avem destule provocate de inconstienti ,nu este necesar sa le mai faca si politia.Si legat de pornirea semnalelor acustice si luminoase si punerea in miscare a masinii de pol .credeti cumva ca se oprise planeta din rotatie in secunda aia?Bine vrei sa-l prinzi ,dar asa se iese la un blocaj,?Iesi in fata lui si ai pretentia sa mai si opreasca la 100/h sau cat o fi avut.Nu cred intr-o diferenta mare de IQ intre turbatii participanti la eveniment,pe 2 sau 4 roti.


» Post actualizat in 08 Aug 2015 21:06

Traiti ,sefu l-am cumintit de tot pe ala de alearga ca disperatu prin sat.Super ,da cum ati facut?


» Post actualizat in 08 Aug 2015 21:09

Sper ca nu trebuie sa platim vre-un cartus? Nu sefu ,doar un logan.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fii convins ca sansa sa te trezesti cu un echipaj de-a latul drumului este aproape nula. Si daca o sa fie o sa-l vezi din timp si o sa poti opri in siguranta

 

 

.Vitejii din astea care pun in pericol viata oamenilor avem destule provocate de inconstienti ,nu este necesar sa le mai faca si politia.

Ieri, judetul buzau, o zona pustie dintr-un satuc in care nici nu erau case. Limitare 50 (cred), eu vreo 70-75.

Pe contrasens vreo 3 masini, cea din mijloc fiind un radar in mers. Cand ajunge aproape de mine, (probabil dupa ce mi-a citit viteza cred, sau a luat-o el ochiometric) se apuca garcea sa dea flashuri si sa se faca cu loganul spre mine intrand mai bine de jumate pe banda mea.

M-a durut fix in ventil de el. Dar daca era un incepator si se apuca speriat sa evite prostul si ajungea in pomii de pe margine cum era ?... Cum spuneai chiar tu DStar, cred ca-i supraevaluezi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa... o analiza scurta totusi...ca nu ma indur, aici prea e totul clar! Omul cu motorul (caci nu poate fi numit motociclist doar din pasiune si moto...) a gresit iesind pe strazi fara permis, mai ales noaptea cand se stie sunt mai multe pericole, conducand cu viteza peste cea admisa ... Aici totul e clar !

Politistul indiferent de circumstante nu a procedat corect, deoarece avea statie si acel individ ar fi putut fi oprit undeva mai sus intr-un mod mai civilizat de catre colegii lui, nu sa se puna deacurmezisul soselei, in scurt, sa riste prosteste si viata lui si integritatea masinii, ca nu a venit cu ea deacasa de la mama lui...

Sa speram ca politistul va fi scos din trafic, pus pe bara... Individul cu motorul a avut grije sa se retraga el singur...Si datorita acestui accident vom circula mai sigur pe soselele patriei !

Domnilor politisti o ideie ar fi ,,chestia aia cu cuie de se intinde pe sosea''... Nu l-ar fi oprit acea ,,instalatie'' intinsa pe sosea un pic mai sus de un alt echipaj? Ar fi asa greu de tinut o ,,d'asta'' in portbagaj, chiar si la tara... ?

Editat de fast_arrow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Amenda ? fara permis?...ce intrebare este asta?

Ma refer daca au mai fost antecente ? Daca au mai incercat sa l opreasca si a fugit ? Daca iesea pe drumuri de multa vreme fara permis (nu pot spune conducea).

 

Daca omu se dadea in spectacol si fugea de politie, daca l au mai prins si i au dat amenzi si dosare si pe el il durea in poponeata ?

Editat de cosmin tudor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri, judetul buzau, o zona pustie dintr-un satuc in care nici nu erau case. Limitare 50 (cred), eu vreo 70-75.

Pe contrasens vreo 3 masini, cea din mijloc fiind un radar in mers. Cand ajunge aproape de mine, (probabil dupa ce mi-a citit viteza cred, sau a luat-o el ochiometric) se apuca garcea sa dea flashuri si sa se faca cu loganul spre mine intrand mai bine de jumate pe banda mea.

M-a durut fix in ventil de el. Dar daca era un incepator si se apuca speriat sa evite prostul si ajungea in pomii de pe margine cum era ?... Cum spuneai chiar tu DStar, cred ca-i supraevaluezi

 

Fara suparare, dar motocicletele nu sunt pentru oricine. Aia care se stiu emotivi si se sperie usor mai bine sa nu isi ia motocicleta. Valabil si pentru cei care se cred zmeii zmeilor.

 

Si nu ma pune pe mine sa ii iau pe garantie pe toti politistii ca nu pot. Nici eu nu am o parere senzationala despre ei, asa la modul general. In cazuri particulare... am intalnit cativa politisti Ok.

 

Eu am zis de baraje ale politiei facute asa din senin. Ca nu aveau politistii treaba si vroiau sa se distreze uitandu-se cum intra motociclistii in masinile lor puse de-a latul drumului. Pana acum n-am auzit sa se fi intamplat asa ceva. Daca se fac baraje se fac cu un motiv anume.

 

Politistul indiferent de circumstante nu a procedat corect, deoarece avea statie si acel individ ar fi putut fi oprit undeva mai sus intr-un mod mai civilizat de catre colegii lui, nu sa se puna deacurmezisul soselei, in scurt, sa riste prosteste si viata lui si integritatea masinii, ca nu a venit cu ea deacasa de la mama lui...

Sa speram ca politistul va fi scos din trafic, pus pe bara... Individul cu motorul a avut grije sa se retraga el singur...Si datorita acestui accident vom circula mai sigur pe soselele patriei !

Domnilor politisti o ideie ar fi ,,chestia aia cu cuie de se intinde pe sosea''... Nu l-ar fi oprit acea ,,instalatie'' intinsa pe sosea un pic mai sus de un alt echipaj? Ar fi asa greu de tinut o ,,d'asta'' in portbagaj, chiar si la tara... ?

 

Care alt echipaj mai nene? Cate echipaje de politie crezi ca sunt intr-un sat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri, judetul buzau, o zona pustie dintr-un satuc in care nici nu erau case. Limitare 50 (cred), eu vreo 70-75.

Pe contrasens vreo 3 masini, cea din mijloc fiind un radar in mers. Cand ajunge aproape de mine, (probabil dupa ce mi-a citit viteza cred, sau a luat-o el ochiometric) se apuca garcea sa dea flashuri si sa se faca cu loganul spre mine intrand mai bine de jumate pe banda mea.

M-a durut fix in ventil de el. Dar daca era un incepator si se apuca speriat sa evite prostul si ajungea in pomii de pe margine cum era ?... Cum spuneai chiar tu DStar, cred ca-i supraevaluezi

Nici nu incerca! Astia sunt niste ingerasi care nu au incalcat absolut niciodata regulile de circulatie sau vreo lege in tara asta! La ei absolut orice incalcare a legii, indiferent de pericolul social se plateste cu moartea! De ce? Pai atat ii duce felinarul! Nu am vazut mai multe fete virgine nici cand am fost la gradinita decat sleahta asta adunata aici! Mai moralizator ca romanul nu e om pe lumea asta!

 

Sa ma incadrez in povestea asta, la mine in oras exista un cartier de case care e la 3 km separat. Acea portiune este goala, fara case, fara nimic, fara niciun indiciu ca portiunea aia de case are vreo treaba cu orasul. Binenteles, nu e semnalizata in niciun fel, nici cu limitare, nici cu nimic, limita e clar de 50, fiind trecuta ca si drum din interiorul orasului! Daca duc 99% din ingerasii astia pe acolo iti garantez ca nu o sa mearga unul sub 80! Sa ii vezi atunci scandal ce fac cand ii ia un radar in bot..sau le iese vreo masina de politie in fata si ii baga in spital!

» Post actualizat in 09 Aug 2015 07:06

:10:

Sper ca informatia sa fie corecta...dar politistul nu era din Chiselet, ci din alta comuna invecinata...ceea ce ma indeamna sa cred ca sa dus acolo intentionat si premeditat. ( informatie de la fata locului )

Chiselet e una, Manastirea e alta!

 

Care alt echipaj mai nene? Cate echipaje de politie crezi ca sunt intr-un sat?

Nu mai exista echipaje locale de politie, exista un punct de lucru in care este acoperita o zona mai mare, adica un echipaj de politie la 5-6-7 localitati!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa... o analiza scurta totusi...ca nu ma indur, aici prea e totul clar! Omul cu motorul (caci nu poate fi numit motociclist doar din pasiune si moto...) a gresit iesind pe strazi fara permis, mai ales noaptea cand se stie sunt mai multe pericole, conducand cu viteza peste cea admisa ... Aici totul e clar !

Politistul indiferent de circumstante nu a procedat corect, deoarece avea statie si acel individ ar fi putut fi oprit undeva mai sus intr-un mod mai civilizat de catre colegii lui, nu sa se puna deacurmezisul soselei, in scurt, sa riste prosteste si viata lui si integritatea masinii, ca nu a venit cu ea deacasa de la mama lui...

Sa speram ca politistul va fi scos din trafic, pus pe bara... Individul cu motorul a avut grije sa se retraga el singur...Si datorita acestui accident vom circula mai sigur pe soselele patriei !

Domnilor politisti o ideie ar fi ,,chestia aia cu cuie de se intinde pe sosea''... Nu l-ar fi oprit acea ,,instalatie'' intinsa pe sosea un pic mai sus de un alt echipaj? Ar fi asa greu de tinut o ,,d'asta'' in portbagaj, chiar si la tara... ?

prima parte suna ok

 

la faza cu instalatia insa......

este functionala la masini insa la moto este direct echivalent cu ce au facut cretinii aia din masina de politie

trecand cu motocicleta peste CHESTIE si spargandu i ambele anvelope va pierde controlul instant si l va dezechilibra imediat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cunosc daca ,,dracia'' ar putea fi folosita la motoare. Cred ca politistul este fan Mircea Badea, numai ala iesea cu parul dupa motoare...Vedeti unde duce proastele indemuri gen rupeti-le capul, da-ti peste ei, omorati-i etc. etc.!?

Editat de fast_arrow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai aici e problema.

 

De fapt nimeni n-a stiut sa raspunda la intrebarea asta - Cum poti sa opresti un cimpanzeu calare pe SS fara sa-i pui viata in pericol daca cimpanzeul nu vrea sa opreasca de buna voie ci din contra mai si acclereaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai aici e problema.

 

De fapt nimeni n-a stiut sa raspunda la intrebarea asta - Cum poti sa opresti un cimpanzeu calare pe SS fara sa-i pui viata in pericol daca cimpanzeul nu vrea sa opreasca de buna voie ci din contra mai si acclereaza.

Îl astepti in fata casei și îl iei când se dă jos de pe motor... Mai ales în cazul asta, că îl știa și cine e și unde locuiește...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pfff...13 pagini pentru ca saa

 

Nu cunosc daca ,,dracia'' ar putea fi folosita la motoare. Cred ca politistul este fan Mircea Badea, numai ala iesea cu parul dupa motoare...Vedeti unde duce proastele indemuri gen rupeti-le capul, da-ti peste ei, omorati-i etc. etc.!?

Latrina 3 e de vina...implicit Voiculescu...PSD-ul...Ponta...(puie monta!) si desigur...COMUNISMUL si comunistii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Îl astepti in fata casei și îl iei când se dă jos de pe motor... Mai ales în cazul asta, că îl știa și cine e și unde locuiește...

Pe frate-miu l-au asteptat vreo 7 ani lucratorii de la Centrul de recrutare, il cautau la fiecare 3-4 luni, el statea chiar in spate la Udriste, boier. A scapat de stagiul militar obligatoriu pt ca ii placea sa locuiasca la o matusa, tot in Buc. Fa-te politist si stai la pinda cu orele, fa program suplimentar fara plata, poate in 3-4 saptamini de filaje il prinzi, si atunci el va fi pe bicicleta. Sa te vad pt ce-l amendezi!

Editat de JAGI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Îl astepti in fata casei și îl iei când se dă jos de pe motor... Mai ales în cazul asta, că îl știa și cine e și unde locuiește...

 

Asta daca cimpanzeul era atat de handicapat incat sa vina calare pe motor pana in poarta casei daca vedea ca il asteapta acolo politia.

 

Uiti un aspect esential - cimpanzeul are un unchi politist care e si tare in gura. Poate or fi incercat politistii si varianta asta, dar a iesit unchiu si i-a luat la intrebari.

Eu pe unchiul asta il consider principalul vinovat. Probabil ca el i-a cautat in coarne cimpanzeului. E clar ca stia ce face dobitocul de nepota-su si in loc sa ii traga o mama de bataie si sa ii ia cheile de la motor pana nu vine acasa cu permis de conducere, el i-a tinut isonul si l-a aparat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut dragi colegi,

 

Incep prin a va intreba, mai pleaca careva in Canada???

 

E greu in tara asta. E greu cu totul. Cu banii, cu locurile de munca, cu educatia, cu sanatatea, cu siguranta personala. E greu de trait aici. E si riscant.

 

In cazul de fata, cat am tine noi legea in brate, tot latura umana trebuia sa primeze. E ok sa omori un om doar pentru o razbunare/ frustrare personala? E ok sa-l omori pentru o incalcare a legii ce-l tinea cativa ani la mititca? Eu unul zic ca nu. Daca situatia era una "rurala" in care indivizii se cunosteau, legal vorbind, indiferent de ce neamuri avea baiatul in cauza, politistul il putea rezolva. Cum s-a mai zis, il lua de la poarta, cand era deja e motor, dosar penal pt conducere fara permis pe un drum public. Altii s-au ales cu dosare pentru ca au condus fara permis pe dealuri. Dar nu dom-le, la necoptu asta mic nu se gasea o solutie legala, trebuia asasinat.

 

Eu nu stiu de voi, dar mi-am cam pierdut increderea in justitia si politia din tara noastra. In Vaslui aia violeaza o fata ca barbarii, ii distrug pur si simplu viata, pt ca fatuca aia de aci in colo tot restul vietii o sa-si aduca aminte de incident. Si ce patesc apoi animalele? Brutele umane care merita pedepsiti? Raspunsul il stiti si voi.

 

Tot in judetul Calarasi, mai exact in orasul Calarasi, acum ceva timp o fata care a fugit dintr-un orfelinat pentru ca era batuta de colegii de chin a fost gasita de politia romana in parc. Ce au facut acestia? Au dus-o pe un camp unde au violato, au batuto si batjocorito. Toate astea pana cand un biet cioban i-a surprins si acestia au fugit de frica. Stiti cum s-a solutionat cazul? Amenda 100 ron orfelinatului din care a fugit fata.

 

Daca voua, ca oameni de diverse varste, vi se par aceste actiuni ale lucratorilor de politie ca fiind normale si in slujba comunitatii, va doresc decat ca urmatorii "opriti" legal de acest politist sa fiti chiar voi, iar in cazul amaratei de a fost violata sa va fie nevasta/fiica. E dureros si crancen sa va doresc asta nu? O sa-mi ziceti in fel si chip, sunt sigur de asta. Dar daca intr-adevar, o sa fiti in situatia de fata, cum ve-ti proceda? Ce parere ve-ti avea?

 

Revenind la oile noastre, oricine ce ar zice, acel lucrator de politie e un criminal. Chiar va rog sa contemplati un pic, oare dintre toti ce au scris aici, chiar nicioadata nici care nu a depasit limita legala de viteza in localitate? Nu trebuie sa-mi raspundeti mie, faceti-o pt voi, in sinea voastra. Ganditi-va cum ar fi ca la urmatorul drum pe transfagarasan in satele dintre Pitesti si Curtea de arges sa va "opreasca" un politist in acest mod. E crunt fratilor. E crunt ca simpatizam un asemenea comportament barbaric. Pacat de de odraslele noastre. Ca o-r creste cu aceleasi deprinderi animalice pe care le avem si noi.

 

Eu inchei aici. A fost primul si ultimul post in acest topic. Va doresc asfalt uscat si o duminica placuta tuturor, indiferent de cum/cine sunteti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Ce treaba are sula cu prefectura? :)

Violatorii din Vaslui, chiar daca la momentul de fata sunt in libertate(printr-un concurs nefecicit de imprejurari - procuror idiot, lege declarata neconstitutionala, etc), cazul se judeca, o sa ii vezi pe toti dupa gratii in cateva luni. Fiind un dosar complex, cu multe persoane implicate, dureaza, dar fii sigur ca pedepsele vor fi exemplare!

 

In legatura cu politistii din Calarasi, au fost destituiti din functie din ce stiu eu, si daca se va stabili ca faptele se confirma, SE VOR DUCE LA PUSCARIE , din nou, dosarul e in lucru, nu se poate INSTANT. Le doresc sa iasa cand imi amintesc eu unde am pus cheia:))

 

Dar cazurile expuse mai sus nu iti dau dreptul sa generalizezi. ALEA SUNT CLARE, NU AVEM CE DEZBATERE SA FACEM.

 

In schimb, in cazul asta, speta e mai complicata decat pare:

Da, tuturor ni s-a intamplat sa incalcam limita de viteza, dar riscurile care vin din treaba asta, ne apartin in totalitate si trebuie considerate asumate de fiecare. Iti asumi riscul, cand o calci, sa iti apara in fata un obstacol, un bolovan, un cal, o caruta, un sofer care iese din benzinarie si ii moare motorul, UN BARAJ AL POLITIEI, si sa nu poti opri in conditii de siguranta. Dar e riscul tau, nu al calului, nu al bolovanului, nu al politistului(care nu avea cum sa prevada in mod rezonabil ca tu vii ca descreieratul).

Facem un calcul simplu: La baiatul asta, sa presupunem ca viteza lui "de croaziera" a fost 120 km/h(plauzibil, acul s-a oprit la 110), deci 2000m/ minut. Timpul scurs de cand militianul a dat drumul la girofar pana la impact este de 6 secunde(de la si 39 de secunde la si 45). Prin matematica simpla, baiatul asta a parcurs in aceste 6 secunde aproximativ 200 de metri!!. Chiar si in momentul in care masina a ajuns in strada baiatul asta era inca la 150 de metri distanta.

 

Din ce analizez eu, noaptea, la 200 de metri, din masina! militianul nici nu putea sa il vada bine, cu atat mai mult sa ii anticipeze viteza, prin urmare orice discutie despre "intentia criminala" e inutila.

Editat de RPG.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar va rog sa contemplati un pic, oare dintre toti ce au scris aici, chiar nicioadata nici care nu a depasit limita legala de viteza in localitate?

 

Depasirea vitezei legale se poate face si cu 5-10km/h, in loc de 50 sa ai 55-60km/h, unde imediat primesti amenda si 3 pct penalizare. Aici este vorba de mult mai mult, in localitate si pe timp de noapte.

» Post actualizat in 09 Aug 2015 14:36

Ce treaba are sula cu prefectura? :)

Violatorii din Vaslui, chiar daca la momentul de fata sunt in libertate(printr-un concurs nefecicit de imprejurari - procuror idiot, lege declarata neconstitutionala, etc), cazul se judeca, o sa ii vezi pe toti dupa gratii in cateva luni. Fiind un dosar complex, cu multe persoane implicate, dureaza, dar fii sigur ca pedepsele vor fi exemplare!

 

In legatura cu politistii din Calarasi, au fost destituiti din functie din ce stiu eu, si daca se va stabili ca faptele se confirma, SE VOR DUCE LA PUSCARIE , din nou, dosarul e in lucru, nu se poate INSTANT. Le doresc sa iasa cand imi amintesc eu unde am pus cheia:))

 

Dar cazurile expuse mai sus nu iti dau dreptul sa generalizezi. ALEA SUNT CLARE, NU AVEM CE DEZBATERE SA FACEM.

 

In schimb, in cazul asta, speta e mai complicata decat pare:

Da, tuturor ni s-a intamplat sa incalcam limita de viteza, dar riscurile care vin din treaba asta, ne apartin in totalitate si trebuie considerate asumate de fiecare. Iti asumi riscul, cand o calci, sa iti apara in fata un obstacol, un bolovan, un cal, o caruta, un sofer care iese din benzinarie si ii moare motorul, UN BARAJ AL POLITIEI, si sa nu poti opri in conditii de siguranta. Dar e riscul tau, nu al calului, nu al bolovanului, nu al politistului(care nu avea cum sa prevada in mod rezonabil ca tu vii ca descreieratul).

Facem un calcul simplu: La baiatul asta, sa presupunem ca viteza lui "de croaziera" a fost 120 km/h(plauzibil, acul s-a oprit la 110), deci 2000m/ minut. Timpul scurs de cand militianul a dat drumul la girofar pana la impact este de 6 secunde(de la si 39 de secunde la si 45). Prin matematica simpla, baiatul asta a parcurs in aceste 6 secunde aproximativ 200 de metri!!. Chiar si in momentul in care masina a ajuns in strada baiatul asta era inca la 150 de metri distanta.

 

Din ce analizez eu, noaptea, la 200 de metri, din masina! militianul nici nu putea sa il vada bine, cu atat mai mult sa ii anticipeze viteza, prin urmare orice discutie despre "intentia criminala" e inutila.

+1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...