prafrau Postat Noiembrie 29, 2020 Share Postat Noiembrie 29, 2020 (editat) Acum 56 minute, yuk a spus: de alea zic pt ca vrei mici. Fain este ăla de far pe care il pune R/G in turnul lor. 4200 lumen . Are radiator. numerele pe care le pun vanzatorii nu au nici o relevanta, de obicei sunt maxime teoretice pentru tipul ala de led la puterea maxima, eventual pe la -40 de grade teste comparative sau review-uri, in cel mai rau caz puterea absorbita (speri ca e reala, multi dau aici cat suporta regulatorul in loc de cat trage dioda, sau cat poate trage dioda cu racire activa dar e setat mai jos regulatorul) si iei in considerare ca la echilibru termic, in aplicatii auto/moto, un led decent cu racire pasiva iti da cam 60 lm/w problema proiectoarelor mici e ca orice nu are radiator o sa fie mult mai slab, led-urile pierd mult din fluxul luminos cand se incing (rolul regulatorului e sa tina curentul constant in timp ce caderea de tensiune de pe dioda scade cu cresterea temperaturii) pe langa asta proiectorul mic o sa aiba o lupa mica, deci distributie mai proasta a luminii oricum ar fi, e un compromis, si cum piata e noua si nereglementata fiecare spune ce poveste vrea Editat Noiembrie 29, 2020 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 30, 2020 Share Postat Noiembrie 30, 2020 Acum 16 ore, prafrau a spus: numerele pe care le pun vanzatorii nu au nici o relevanta, de obicei sunt maxime teoretice pentru tipul ala de led la puterea maxima, eventual pe la -40 de grade teste comparative sau review-uri, in cel mai rau caz puterea absorbita (speri ca e reala, multi dau aici cat suporta regulatorul in loc de cat trage dioda, sau cat poate trage dioda cu racire activa dar e setat mai jos regulatorul) si iei in considerare ca la echilibru termic, in aplicatii auto/moto, un led decent cu racire pasiva iti da cam 60 lm/w problema proiectoarelor mici e ca orice nu are radiator o sa fie mult mai slab, led-urile pierd mult din fluxul luminos cand se incing (rolul regulatorului e sa tina curentul constant in timp ce caderea de tensiune de pe dioda scade cu cresterea temperaturii) pe langa asta proiectorul mic o sa aiba o lupa mica, deci distributie mai proasta a luminii oricum ar fi, e un compromis, si cum piata e noua si nereglementata fiecare spune ce poveste vrea este o firmă care face proiectoare video. Au si modelul 2003 tot mini, dar cu un balast care presupun ca este radiatorul. Ăla de far, cu radiator de 4200 lumen chiar este fain, am avut. Ungaria sau Cehia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Noiembrie 30, 2020 Share Postat Noiembrie 30, 2020 Acum 29 minute, yuk a spus: este o firmă care face proiectoare video. Au si modelul 2003 tot mini, dar cu un balast care presupun ca este radiatorul. Ăla de far, cu radiator de 4200 lumen chiar este fain, am avut. Ungaria sau Cehia. nu e locul sa ne contrazicem, dar stiu o singura firma care se ocupa de hardware de videoproiectie in cehia si e in moravia baietii vad ca ar fi de langa praga nu am avut produse de la ei, nu cunosc, modelul 2002 chiar ma gandesc sa-l cumpar, arata bine ramane ideea, nu dati cu numere in domeniul asta ca sunt mai inexacte ca puterea si greutatea unei motociclete italienesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Noiembrie 30, 2020 Share Postat Noiembrie 30, 2020 O alta idee, mai scumpa: https://www.bajadesignseurope.com/baja-designs/led-auxiliary-lights/s1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Martie 13, 2021 Share Postat Martie 13, 2021 Salut.Mi a venit si mie rândul sa îmi pice ambreiajul 690 MY 2019 10 000 km. Problema e ca am kit OEM de reparație pentru pistonul de jos cu piston nou , o ring uri, etc, doar ca s a stricat filetul unde intra conducta in corpul pompei . Cineva care a trecut pe Oberon sau rekluse are o pompa buna sau defecta? Practic îmi trebuie carcasa ca sa o echipez cu piston si tot ce trebuie. Vorbesc de cilindrul slave de jos , nu cel de pe ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Cred ca mai bine iti iei oberon, rekluse sau sigutech. Inca nu mi-a picat ca sa am carcasa disponibila, dar vreau sa imi comand preventiv de la sigutech. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 exact asa am facut, ca ma complicam prea mult. Am mers pe Oberon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 Salutare, Daca are nevoie cineva de un disc de frana spate pentru 690/701 am un Moto Master 11702 nou nout in plus (l-am comandat in plus din greseala). Ar fi 80 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Salut. Postez aici pentru că am probabil cele mai multe șanse de a primi un răspuns pertinent. A pus careva protecții de basculă pe 690 Adventure/Enduro? Mă refer la chestii din-astea: Întreb pentru că am scotocit tot internetul și nu am găsit protecții dedicate pentru acest model, doar pentru modelele KTM/Husqvarna mai mici (125-500) care au bascula puțin diferită. Menționez că am 701 SM, dar sunt sigur că bascula este fix aceeași la 690 SMC R/Adventure/Enduro. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 19, 2021 Share Postat Aprilie 19, 2021 La 16.03.2021 la 17:17, danok a spus: exact asa am facut, ca ma complicam prea mult. Am mers pe Oberon. De unde l-ai luat ? un link daca se poate? La 17.04.2021 la 0:20, PzKpfW a spus: Salut. Postez aici pentru că am probabil cele mai multe șanse de a primi un răspuns pertinent. A pus careva protecții de basculă pe 690 Adventure/Enduro? Mă refer la chestii din-astea: Întreb pentru că am scotocit tot internetul și nu am găsit protecții dedicate pentru acest model, doar pentru modelele KTM/Husqvarna mai mici (125-500) care au bascula puțin diferită. Menționez că am 701 SM, dar sunt sigur că bascula este fix aceeași la 690 SMC R/Adventure/Enduro. Merci. Nu am pus dar sunt interesat, daca aflii ceva nu te sfii sa shareuiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 20, 2021 Share Postat Aprilie 20, 2021 Deocamdată cea mai bună opțiune pare să fie protecția universală chinezească. Asta de exemplu (nu vreau să fac reclamă, dar doar aici am găsit). Nu se potrivește perfect, dar cred că merge: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 20, 2021 Autor Share Postat Aprilie 20, 2021 Salut! Vad ca protectia respectiva este pe stoc la ktmtwins. https://ktmtwins.com/collections/ktm-690-enduro-parts/products/swing-arm-guard-cpl-ktm-all-mx-2011-2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 20, 2021 Share Postat Aprilie 20, 2021 (editat) Nu este cea universală, este dedicată modelelor listate pe pagină. Nu cred că se potrivește pe bascula de 690/701. Editat Aprilie 20, 2021 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 La 20.04.2021 la 0:05, ERU a spus: De unde l-ai luat ? un link daca se poate? Nu am pus dar sunt interesat, daca aflii ceva nu te sfii sa shareuiesti. de pe cafetwin.it . A ajuns in cateva zile. Mi se pare ca merge mai usor decat originalul. Câteva poze de ieri sa mai animam topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Frumoasa plimbare, dar parerea mea e sa renunti la topcaase-ul ala daca iti plac genul asta de drumuri. Nu va avea o viata lunga si e posibil sa strici si prinderile de pe subcadru, care este in fapt rezervorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Faine locuri! Sa te tot plimbi pe acolo. Ai gume e07+ parca- cele de fabrica? curios ce zici de ele in noroi, eu tragand concluzia ca acolo nu fac fata; dar tu ai si motor mai usor, sigur influenteaza cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Acum 1 minut, hora09 a spus: Faine locuri! Sa te tot plimbi pe acolo. Ai gume e07+ parca- cele de fabrica? curios ce zici de ele in noroi, eu tragand concluzia ca acolo nu fac fata; dar tu ai si motor mai usor, sigur influenteaza cumva Greutatea este de departe cel mai important factor in ceea ce priveste capacitatile de trecere prin teren accidentat ale unei motociclete. Si daca tot m-am bagat in seama pun si eu cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 'dreq cum veniti voi cu pozele astea, sunt la lucru, se uita astia urat la mine daca ma plimb cu erectii pe aicea Foarte curios sa merg cu 690 pe coclauri, sigur o sa am o mica revelatie. Pana una alta si eu ma bucur de un 690, nu mai repet, e scris aicea deja aici de jucaria mea de imprumut. Din nou 690 este fun fun fun, fix motocicelta de distractie si voie bune, fara sa iei lucrurile prea in serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 La 27.04.2021 la 10:58, hora09 a spus: Ai gume e07+ parca- cele de fabrica? curios ce zici de ele in noroi, eu tragand concluzia ca acolo nu fac fata; dar tu ai si motor mai usor, sigur influenteaza cumva Doua slabiciuni are e07 - iarba si noroiul ala care se lipeste Pe iarba, mai ales pe urcare, daca nu e ceva mai moale pamantul de dedesubt aluneca in draci. Iar pe noroi se incarca si cam greu il mai descarci. In rest e o guma foarte ok (cel putin in primele mii de km), mai ales daca bagi si mult asfalt, care m-a scos din niste chestii din care eram aproape sigur ca nu va face fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 Pe a mea motocicleta gumele astea fac fata cu brio la nisipi, paduri cu nisip, pietris, pamant - cam astea intalnesc cel mai des pe unde umblu. Pe sosea sunt excelent fata de ce m-as fi asteptat de la ele la cum arata, chiar si pe ploaie. Cand am fost in alte zone unde terenul era cu noroaie dinalea lipicioase - gata, sunt depasite instant. Urmatorul set daca merg pe gume cu buget decent ar fi E-07 ENDURO sau E-10 ENDURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 1 oră în urmă, hora09 a spus: Pe a mea motocicleta gumele astea fac fata cu brio la nisipi, paduri cu nisip, pietris, pamant - cam astea intalnesc cel mai des pe unde umblu. Pe sosea sunt excelent fata de ce m-as fi asteptat de la ele la cum arata, chiar si pe ploaie. Cand am fost in alte zone unde terenul era cu noroaie dinalea lipicioase - gata, sunt depasite instant. Urmatorul set daca merg pe gume cu buget decent ar fi E-07 ENDURO sau E-10 ENDURO Salutare, Inceara si modelul asta https://endurotyres.com/product/michelin-tracker-combo-deal/. Eu am un 640 si le-am prins la reducere....;) Ride on !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 Cum naiba merg eu in fiecare zi cu moto la lucru cu gumele alea? Plus ca pana ies inafara asfaltului, merg intre 30min pana la 2 ore de mers, dupa si intors. Sa nu pun in calcul ca as traversa cateva zile tari ca sa ajung la teren si mai misto. Sunt sigur ca rupe gura targului pe off, da nu cred ca se pliaza pe ceea ce fac de fel, acela fiind acel "50/50" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 Dupa ce halesc E07 personal o sa iau Anakee Wild si pe spate cred. Acum am pe fata Wild (e07 pt fata mi se pare ca sux in afara asfaltului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 5, 2021 Share Postat Mai 5, 2021 Eu s-ar putea sa nu astept sa le termin. Personal imi plac gumele de le Mitas E09 Dakar spate iar fata desi nu imi place m-am descurcat mereu cu ea, acum am inteles ca au scos E 12 respectiv E13 nu mai stiu care e pentru fata dar am de gand sa o incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Mai 11, 2021 Share Postat Mai 11, 2021 La 27.04.2021 la 10:42, ERU a spus: Frumoasa plimbare, dar parerea mea e sa renunti la topcaase-ul ala daca iti plac genul asta de drumuri. Nu va avea o viata lunga si e posibil sa strici si prinderile de pe subcadru, care este in fapt rezervorul. Da ai dreptate, il am aproape gol, cu un rucsac mic inauntru. In general merg si prin Bucuresti si tin acolo casca si manusile. Intr-o tura de cateva zile, l-am incarcat pana la refuz butelie, acumulator, compresor, etc si evident ca s-a rupt cu tot cu suport si l-am pierdut pe drum La 27.04.2021 la 10:58, hora09 a spus: Faine locuri! Sa te tot plimbi pe acolo. Ai gume e07+ parca- cele de fabrica? curios ce zici de ele in noroi, eu tragand concluzia ca acolo nu fac fata; dar tu ai si motor mai usor, sigur influenteaza cumva Sunt cele din fabrica. Au un comportament acceptabil, pe spate am pus tubliss si ne mai jucam cu presiunea. Ca si comparatie am avut pe un motor similar Michelin Anakee Wild, care erau decente pe noroi, dar pe strada f zgomotoase si la viteza mica iti dadeau o vibratie verticala de la crampoane. E-07 au o dunga continua pe mijloc si nu au aceste probleme. Vorbim de soft enduro, nu alte extreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate