dopeman1979 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce fel de aparatoare ai acolo in fata la abdomen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce fel de aparatoare ai acolo in fata la abdomen? eh.... o duc bine aici la iasi. nu ma plang de nimic. tine de umbra la fete ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce fel de aparatoare ai acolo in fata la abdomen? ahuahauuauaaaaaaaa asta a fost tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce fel de aparatoare ai acolo in fata la abdomen? Beeei Dopeman, esti invidios, pt ca tu ai scapat de aparator, sau macar sa micsorat !!!! A mea mananca 9-10 in oras sa-mi bag pixul in ea. (dar tot o iubesc, ca este frumoasa si este HONDA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce fel de aparatoare ai acolo in fata la abdomen? Tu n-ai auzit ca cine are burta, are si sub burta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Cred ca in curand o bag la vanzare ... vreau ceva mai sus Editat Septembrie 8, 2008 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nu trebuie sa fie frumoasa, sa mearga perfect, aia e important. frane suspensii etc. eu se pare ca am unele probleme la suspensia fata, arcurile s-au cam lasat. se pare ca iarna intra in revizie totala. primeste si carene de curse, jos oglinzi, slickuri si la anul va merge si pe pista. sa speram ca raman bani si pentru un sistem full si pw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am fost azi la service..cei de acolo sunt ferm convinsi ca este distributia,cea cu care incercase era de pe un motor cu 45.000km+si se asteptau sa nu mearga bine.Au comandat distributie noua joi au zis ca vine iar vineri pot sa scot bestia. Sper si eu sa fie doar distributia si sa ma pot bucura in voie de fireblade. Si a mea in iarna intra la cosmetizat(un set de carene noi si stralucitoare)+ alte maruntisuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 va place? ruff ryders de iasi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nu trebuie sa fie frumoasa, sa mearga perfect, aia e important. A mea se incadreaza in aceste tipare. Cat de curand o pun de vanzare si la iarna mai urc o treapta, doua, trei... va place? ruff ryders de iasi ) :D :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nu trebuie sa fie frumoasa, sa mearga perfect, aia e important. frane suspensii etc. eu se pare ca am unele probleme la suspensia fata, arcurile s-au cam lasat. se pare ca iarna intra in revizie totala. primeste si carene de curse, jos oglinzi, slickuri si la anul va merge si pe pista. sa speram ca raman bani si pentru un sistem full si pw. e cel mai intelept lucru ..daca ai posibilitatea ieri am iesit pe curbe ..parca nu a mai avut nici un farmec ..pericole pretutindeni ..pietris prin curbe ..etc .. sapt viitoare vin slick'urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 exact. vreau sa-mi fac si franele, discuri, placute si conducte. poate si o pompa radiala. iarna o sa am multe de facut. mertane, am un amic care avea tot asa obiceiul sa stea pe rezervor, la un moment dat, se apuca sa polizeze rezervorul, o face frumoasa si stralucitoare. iesim din oras pe pod, asta se suie pe rezervor si la un moment dat aluneca si isi pune piciorul inaintea motocicletei. n-a cazut, dar am ras o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 adrian s'a muncit putin ..si uite ce'a luat nastere urmeaza alte modificari caut carena fata de 954 sau 1000Rr cu tot cu far .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 nu`i din Oradea motoru?ca am mai vazut parca pe aici ceva asemanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 a lui e .. a lui oprea .. foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 am mai primit o motoreta...frumoasa foc...desi preferam sa fie neagra.... cele mai tari machetele ce tre sa le montezi singur....mai ales din metal. poa ajung sa o iau si p'aia de 1:1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 e a lui adrian din oradea ..da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Ma despart si eu de broscuta. O vand , mai punem ceva pe langa si luam una mai noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Ma despart si eu de broscuta. O vand , mai punem ceva pe langa si luam una mai noua. Cum s-o vinzi? ce vrei sa iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Cum s-o vinzi? ce vrei sa iei ? Probabil tot un FireBlade, dar mai tanar putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Probabil tot un FireBlade, dar mai tanar putin. bafta la vanzare... dar nu cred ca vrea lumea... eu am vrut sa o dau si cu 2000 de euro si nu s-a bagat nimeni. ba chiar unu imi dadea 1900.... bataie de joc. dar.... in primvara o sa vedeti o schimbare radicala la acest fireblade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 bafta la vanzare... dar nu cred ca vrea lumea... eu am vrut sa o dau si cu 2000 de euro si nu s-a bagat nimeni. ba chiar unu imi dadea 1900.... bataie de joc. dar.... in primvara o sa vedeti o schimbare radicala la acest fireblade duamne....asa-l incurajezi? sigur ca o s-o vanda si o sa-si ia rr din 2008 cu siguranta Probabil tot un FireBlade, dar mai tanar putin. Abia astept sa-l vad pe noul rr..binenteles nu va mai fi broscuta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 bafta la vanzare... dar nu cred ca vrea lumea... eu am vrut sa o dau si cu 2000 de euro si nu s-a bagat nimeni. ba chiar unu imi dadea 1900.... bataie de joc. Decat s-o dau la 2.000 mai bine o recosmetizez si-o tin pentru mine. duamne....asa-l incurajezi? sigur ca o s-o vanda si o sa-si ia rr din 2008 cu siguranta Abia astept sa-l vad pe noul rr..binenteles nu va mai fi broscuta .... Mai greu cu RR-ul din 2008, dar oricum n-o sa fie broscuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Recosmetizare. Definiti va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Alexutzzz stii cumva cat costa distributia noua? ma rog io am 929 dar nu cred ca e mare diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate