alexutzzz Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Am vorbit ieri cu Razvan de la alfa motors si distributia mea ajunge marti fiind comandata la honda. Din ce mi-a zis a fost aproximativ 10mil Miercuri sper sa scot bestia ca deja turbez sa merg cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Recosmetizare. Definiti va rog. Nu stiu inca ce o sa-i fac. Poate-i schimb fata, nu-mi plac "ochii de broasca". Nu stiu inca, mai e mult pana la iarna. Prefer s-o vand si sa iau alta, gata "recosmetizata". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Fiecare model are farmecul lui...N-ai ce sa-i faci s-o cosmetizezi,ochii aia de broasca sunt specifici erei Poate o alta culoare,rim stripe...diverse detalii etc asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Nu stiu inca ce o sa-i fac. Poate-i schimb fata, nu-mi plac "ochii de broasca". Nu stiu inca, mai e mult pana la iarna. Prefer s-o vand si sa iau alta, gata "recosmetizata". Nu mai zi la nimeni ca nu-ti plac ochii:) .....................nici mie nu-mi plac,da nu mai stie nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Din ce mi-a zis a fost aproximativ 10mil 10 mil piesele sau cu tot cu manopera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 daca vrei sa o tii ma gandesc ca poti sa ii schimbi codita cu ceva mai modern si frumos eventual alta carena frontala cu putina munca si ceva bani o poti transforma in asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Prima arata criminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 cu putina munca si ceva bani o poti transforma in asa ceva Sunt de acord cu Gixxx`. Sigur nu-i RR-u` de-o mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Prima arata criminal normal ca arata criminal,ca doar e identica cu a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Sunt de acord cu Gixxx`. Sigur nu-i RR-u` de-o mie? E un 919 ca al meu...cu codita de r1 si "bot' de RR1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 ciudate transformarile astea. eu sunt adeptul la ceva simplu.. asa cum l-a dat fabrica. am sa va arat ceva topsecret. un motor facut de un prieten de-al meu. va las pe voi sa ghiciti ce motor e. un indiciu... va puteti da seama dupa etrieri si dupa cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 e un zxr honda de mai sus e un 919 modificat de un amic din clubul fireblade.it, l'am cunoscut personal pe doctoras, e tare pasionat de fibra de sticla si carbon eu zic ca arata bestial cu modificarile alea despre cea verde ..de apreciat munca enorma depusa de pretenul lui alex .. personal nu'mi place evacuarea ..si cum se termina codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 am sa va arat ceva topsecret. un motor facut de un prieten de-al meu. Cum se simte la viteze de 200+? Ohh, am uitat. Kawa nu trece de 200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Cum se simte la viteze de 200+? Ohh, am uitat. Kawa nu trece de 200. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 10 mil piesele sau cu tot cu manopera? Doar piesele. Traiasca garantia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 900 rr cu motor de 1000rr aaa..... uite cum arata piesa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 900 rr cu motor de 1000rr aaa..... uite cum arata piesa asta Te-ai aruncat si tu fix la noul RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 o modificare scumpa si lipsita de sens imho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Mie sincer imi plac mult mai mult formele pline ale Fireblade-ului mai vechi...Inspira frica Privirea incruntata si o toba sport...fac mare diferenta in traficu' aglomerat din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) inca una facuta asa cum trebuie sub rezervor 4 carbe Keihin FCR 41 Editat Septembrie 15, 2008 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 inca una facuta asa cum trebuiesub rezervor 4 carbe Keihin FCR 41 Superba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 mie nu'mi plac asa cum se nasc ele originale ..deci sunt pentru modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 mie nu'mi plac asa cum se nasc ele originale ..deci sunt pentru modificari Modificarile de calitate costa...momentan o prefer stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 mie nu-mi plac modificarile facute aiurea. circula la un moment dat, pe un forum din anglia, o poza cu un 919 imbracat in piele de leopard.... am o mare slabiciune pentru modificarile discrete, facute cu bun simt, dar tot asa de mult pot admira o motocicleta veche de 10ani in starea ei originala cu 60.000km. prietenii stiu de ce. Oricum, mac, pozele puse de tine sunt ok, in schimb, mertane, tipul care a modificat zxr-ul ala de 400 si a pus pe el semnalizari din louis........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Uite aici un frumoasa rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate