Cesar Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Pff... rautaciosule Cred ca s-a conversat pe mail si a rezolvat problema. Acum, WDB, spune despre ce era vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Lasati, nu bagati in seama. E niste invidiosi. Atasez mail-ul primit de la Dynojet: "On the Ignition Module ground wire you will find 4 solid black wires and 1 black/white wire. I want you to cut the black/white wire and see if this makes any difference." "We have seen that the addition of this ground wire interferes with the ground wire we already have for the PCIII – so basically there is a ground loop issue. Does not happen all the time for some reason." Deci: am taiat firul, si motorul merge perfect. Explicatia: o interpreteaza fiecare dupa cum doreste. Mesaj completat Pentru cei interesati: am un O2 sensor optimizer. E nou. De la Dynojet. Elimina functia sondei lambda. http://www.powercommander.com/powercommand...amp;PartNum=110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 (editat) ce cantitate de lichid de frana trebe pt un schimb? pt fata si pt spate, separat. pt 929 Editat Februarie 15, 2011 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Pai cat incape in borcanas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Inlocuitorul de sonda lambda e O rezistentza care costa 0.2ron. Astia de la Dyno cer pe ea 15$, de fapt platesti mufa. Am studiat acum citiva ani celebrul inlocuitor de sonda O2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Pai cat incape in borcanas. merci,foarte util.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Robert, a schimbat WDB la 954 lichidul de frana atat pe fata cat si pe spate. Daca nu intra el deseara si raspunde, te sun eu maine si-ti spun. El e acasa si eu sunt in delegatie la Suceava. Editat Februarie 16, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 ce cantitate de lichid de frana trebe pt un schimb? pt fata si pt spate, separat. pt 929 In mod strict matematic, cantitatea necesara pt un schimb complet e de cca. 100ml. Insa, din practica am constatat ca este nevoie cam de 150ml. Se mai si pierde, nu poti sa-l recuperezi pe tot atunci cind faci aerisirea. Eu am pus lichid Brembo, de la Mac. E la ambalaj de 200 ml. E perfect pt un schimb. Mesaj completat Inlocuitorul de sonda lambda e O rezistentza care costa 0.2ron. Astia de la Dyno cer pe ea 15$, de fapt platesti mufa. Am studiat acum citiva ani celebrul inlocuitor de sonda O2. Dar de care rezistenta? Ca la televizoarele alb-negru Sirius? Intr-adevar, e o mufa cu o rezistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 merci,foarte util.. Nu am vrut sa par interesant....dar di moment ce cumperi sau ai o sticla sau bidon sau ce o fi cu lichid de frana...ce conteaza cat trebuie......completezi dupa aerisire.NU?Sau ceri imprumut.....chiar nu am inteles de ce conteaz cantitatea.Dar asta sunt eu...poate sunt mai greu de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Nu am vrut sa par interesant....dar di moment ce cumperi sau ai o sticla sau bidon sau ce o fi cu lichid de frana...ce conteaza cat trebuie......completezi dupa aerisire.NU?Sau ceri imprumut.....chiar nu am inteles de ce conteaz cantitatea.Dar asta sunt eu...poate sunt mai greu de cap. ma interesa cantitatea ca sa stiu ce bidon sa imi cumpar... Nicu@ merci fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Nu mie, lui WDB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Ce face de fapt senzorul lambda si ce rezolv daca il elimin? - presupunand ca nu e stricat senzorul original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Ce face de fapt senzorul lambda si ce rezolv daca il elimin? - presupunand ca nu e stricat senzorul original. Sonda lambda e montata doar pe motoarele prevazute cu catalizator. Are rolul de a controla amestecul carburant in vederea diminuarii noxelor in scopul reducerii poluarii dar, in aceelasi timp ''gituie'' puterea motorului. Eliminind rolul acestei sonde, prin montarea acelui O2 sensor eliminator, se obtine un plus de vlaga motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 buna http://www.pro-bike.ro/forums/topic/78246-...900-fire-blade/ daca e cineva interesat de un fireblade , gasiti detalii pe linkul de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Stau de 6 Felicitari pt noua achizitie so stapaneti sanatos.... Dupa cum sti si eu caut un 06 07 dar fara succes... momentan nu am ajuns in ro m-am uitat prin germania si nu te atingi de ele exagerat de scumpe dar am reusit sa iau un 954 la un pret foarte bun sper sal aduc in tara cand se indreapta timpul am mari planuri cu el impreuna cu 1 foaie de 70 Dami si mie 1 pm ca tare sunt curios de pret.. sau pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) Multumesc, Dilidache! Felicitari si tie pt noua achizitie! Asteptam poze cu tine si ea, dupa ce o aduci acasa si se incalzeste. Ai P.M. Editat Februarie 20, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Cineva? cumva ? Are un manual de service pentru honda cbr 900 rr SC28 din 1994 ? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 ce cantitate de lichid de frana trebe pt un schimb? pt fata si pt spate, separat. pt 929 Bidon de 250 ml este suficient. Indiferent daca ai furtunele stoc sau race. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Cineva? cumva ? Are un manual de service pentru honda cbr 900 rr SC28 din 1994 ? Mersi Atata am cautat si eu pt sc 28 dar nu am reusit sa gasesc nici cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 pe vremuri cand aveam si eu SC28 cautam dar fara succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Pt cei interesati de manual de reparatii pt SC 28: http://www.yourbittorrent.com/?q=repair-ma...-fireblade-sc28 PS. goagalu asta face minuni!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Care ma Ajuta cu 1 kit lantz sau doar pinioanele vreau asa 15 cu 48 pe 520 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Care ma Ajuta cu 1 kit lantz sau doar pinioanele vreau asa 15 cu 48 pe 520 ? sal,vezi ca sunt reduceri pe louis la kituri de lant la sc44 de la 200 si ceva de euro e 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 sal,vezi ca sunt reduceri pe louis la kituri de lantla sc44 de la 200 si ceva de euro e 150 este greu sa gasesc la louis cea ce caut eu... Repet...cumpar 15 - 48 - pe 520 pt sc44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 am si pinioane si foaie, noi, 15 16 48, preturi second. da un call, sau YM jagib1972. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate