monster madness Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 ce bani? 130 euro (in pret erau incluse si 2 becuri de pozitie,balastru slim) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Ai sa vedem... Capac ALternator... sc33 an97 Care ma poate ajuta ca iar sa pierdut comanda mea... Ai careva...Ultima Solutie sunt Baieti dupa fireblade.org http://www.cmsnl.com/honda-cbr900rr-cbr-19...list/E++08.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Ai sa vedem...Capac ALternator... sc33 an97 Care ma poate ajuta ca iar sa pierdut comanda mea... Ai careva...Ultima Solutie sunt Baieti dupa fireblade.org http://www.cmsnl.com/honda-cbr900rr-cbr-19...list/E++08.html are un tovarash.... 75 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Mai am o saptamana de lucru la bestie, dupa care bag si niscaiva poze. Bai, cum va las singuri, cum va abandoneaza gramatica . Hai, va rog eu, un mic efort... O sa ajungem drecu' precum americanii, semianalfabeti. In rest, sa vina calduricaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 si eu va mai las aproape o sapt.... va fi ceva frumos zic eu.... asfalt uscat va urez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Tankpaduri mai frumoase si mai diversificate unde gasesc? Magazin sau site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Mai am o saptamana de lucru la bestie, dupa care bag si niscaiva poze. Bai, cum va las singuri, cum va abandoneaza gramatica . Hai, va rog eu, un mic efort... O sa ajungem drecu' precum americanii, semianalfabeti. In rest, sa vina calduricaaaa! ce tot atata lucrezi la bestie,mai bine ai merge pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 are un tovarash.... 75 euro... Vb pe mess sa imi zici de unde e tovarashul... si o poza ceva sai vad starea...Si il si trimiti impreuna cu alea ceam vb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Vb pe mess sa imi zici de unde e tovarashul... si o poza ceva sai vad starea...Si il si trimiti impreuna cu alea ceam vb... alea ale mele sunt separat... n-ai treaba cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ce tot atata lucrezi la bestie,mai bine ai merge pe ea. Pe vremea asta merg mai mult cu Kapra, asa - prin oras... cu "bestia" mi-am furat fatza de 2 ori deja saptamana trecuta. Nu e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 mi-am vopsit si eu etrierii... azi le urc pe motor.... revin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) are cineva sau stie de unde pot sa iau suporti din plastic in care intra becurile de faza lunga scurta, care se prind in far? Multumesc Editat Martie 12, 2009 de monster madness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Are careva Casco sau habar cat costa la un 954 pe an? PS. Urcati pozeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 are cienva un releu de incarcare pt un 954 din 2003, (sau de pe alta honda daca e bun) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 are cienva un releu de incarcare pt un 954 din 2003, (sau de pe alta honda daca e bun) afla daca se potriveste de la 929 si da-mi pm daca e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 afla daca se potriveste de la 929 si da-mi pm daca e ok intreb, are oare legatura ca am pus instalatie de xenon?ca pana acuma nu a avut ninimik,bateria e noua acuma sa golit si am pus o la incarcat,revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 si mai urmeaza.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 frumos lucrat acum marele chin de a le pastra in felul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 afla daca se potriveste de la 929 si da-mi pm daca e ok se potriveste 100% Are careva Casco sau habar cat costa la un 954 pe an? PS. Urcati pozeeeeee! eu plateam 560e pe jumatate de an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Are careva Casco sau habar cat costa la un 954 pe an? PS. Urcati pozeeeeee! vb cu jon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 frumos lucrat acum marele chin de a le pastra in felul asta astea sunt ca hainele de pe tine...dak le speli rezista mai mult si sunt frumoase cat ma batut la cap cu capacele lui... vezi poate le vad murdare pe motor ...bataia ta e televizata mertane..numai eu stiu cat am lucrat la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 urmeaza niste modificari la galerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 vrei sa o faci racing? buhuhuuuuuuuu sau doar sa o lustruiesti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 vrei sa o faci racing? buhuhuuuuuuuu sau doar sa o lustruiesti ?? nope... am sa o imbrac in banda termorezistenta din azbesc si fibra de sticla. speciala. am citit ca evacueaza gazele mult mai repede. pune cineva jumi juma la o rola? 190 ron rola de 15 metri. cred ca 7.5 metri ne ajunge de motor. nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Alex termina cu prostiile ce naiba foloseste banii pentru kestiile importante nu sa imbraci o evacuare le'ai vazut in vreo competitie in felul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate