betzigash Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) Sa stii ca abia acum, cand am calarit si bestia asta noua, mi-am dat seama ce inseamna suspensii de calitate... In mijlocul virajului spatele e nesigur, iar la iesire fatza face ca pe nuci Sigur, in primul rand trebe gume. Dup-aia mai vedem daca mai salvez ceva din setari... oleiu si semeringurile la amortizoare-au fost schimbate cu cateva sute de km-nainte sa o trag pe dreapta-n garaj adica prin oct 2007. ai rezolvat cu bordu? a venit cheia, ms mult bafta Editat Martie 21, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 numai ranceri pe aici... pacat ca folosesc RR ca supersport-touring. VREAU XX ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 sal,mi am cumparat de curand de pe louis la reducere o casca shark rsi.am zis ca fac mare afacere fiind aproape 50 %reducere. problema e ca desi aerisirea de la barbie e inchisa aerul tot intra in ea ...si in cantitati destul de mari.... am dus o la magazin in vitat si ei zic ca au verificat o si merge perfect. asa e construit sistemul oare? nu prea mi vine sa cred.....voi ce parere aveti? la casca veche, lazer vertigo dragon muult mai ieftina decat 300euro shark ul neredus....cand inchizi aerisirea de la barbie se simte imediat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Pe principiu`: Toate motoarele, cand cresc mari, vor sa devina Honde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 asta chiar ca aia vrea sa se faca...are pana si aripioare honda pe rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 vand stabilizator de ghidon LSL Pt fireblade(si altele),pret fix 100 euro,detalii pe PM(il dau ca nu mi palce cu el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) sal,mi am cumparat de curand de pe louis la reducere o casca shark rsi.am zis ca fac mare afacere fiind aproape 50 %reducere.problema e ca desi aerisirea de la barbie e inchisa aerul tot intra in ea ...si in cantitati destul de mari.... am dus o la magazin in vitat si ei zic ca au verificat o si merge perfect. asa e construit sistemul oare? nu prea mi vine sa cred.....voi ce parere aveti? la casca veche, lazer vertigo dragon muult mai ieftina decat 300euro shark ul neredus....cand inchizi aerisirea de la barbie se simte imediat....... shark e un rahat de casca, in austria am intrat in louis si am dat 150e (redusa 50%) pe o casca shark cu care m-am plimbat prin Italia, croatia si inapoi. in fiecare seara aveam ochii rosi si ma durea capul. am jurat ca atunci cand ajung acasa sa-i dau foc, noroc ca un amic mi-a cerut-o si i-am dat-o lui. ca design era superba, ca si functionalitate varza. Editat Martie 21, 2009 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 shark e un rahat de casca, in austria am intrat in louis si am dat 150e (redusa 50%) pe o casca shark cu care m-am plimbat prin Italia, croatia si inapoi. in fiecare seara aveam ochii rosi si ma durea capul. am jurat ca atunci cand ajung acasa sa-i dau foc, noroc ca un amic mi-a cerut-o si i-am dat-o lui. ca design era superba, ca si functionalitate varza. true true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) nu mai dati banii pe prostii luati ARAI,SOUMY sau SHOEI la copii Editat Martie 22, 2009 de lonely rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Mertane Daca Vrei xx iti dau eu ca am vro 4 modele.. In Miniatura la Colectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Mertane Daca Vrei xx iti dau eu ca am vro 4 modele.. In Miniatura la Colectie fain domnu... sa le stergi pe toate de praf. m-am dat azi cu 929... fain numai ca nu e genu meu. 954 e lafel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 ce nu ti-a placut la 929? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 chiar asa!! ce nu ti-a placut la 929?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 are cineva un plexic/gemulet pt 954 in stare nou/buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 are cineva un plexic/gemulet pt 954 in stare nou/buna? Am eu un parbriz stock in stare perfecta. suna-ma 0769 476 485 sau pe mess alexutzzz_ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 chiar asa!!ce nu ti-a placut la 929?! e ca 919, cam ca el la pozitie. putin mai cootzata. se simte injectia si cei 150 de cai. numai ca e sped speed. adica hai ca 919 mai are ceva forma, dar 929 e ultimate machine. nu vreau sa ma gandesc la astea ultim model. DECI. eu sunt cu sport-touringurile. ceva mare, masiv, motor puternic. rachetele nu prea ma mai incanta. 919 e ideal pentru moment. ai tot ce trebuie la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Lasa gargara. Hai cu patch-urile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 e ca 919, cam ca el la pozitie. putin mai cootzata. se simte injectia si cei 150 de cai. numai ca e sped speed. adica hai ca 919 mai are ceva forma, dar 929 e ultimate machine. nu vreau sa ma gandesc la astea ultim model. DECI. eu sunt cu sport-touringurile. ceva mare, masiv, motor puternic. rachetele nu prea ma mai incanta. 919 e ideal pentru moment. ai tot ce trebuie la el. va zic eu cum a fost... dupa ce sa dat jos de pe motor (motoru meu) avea un zambet pe fata de parca ii fatase matele...parca era un copil lasat prin cofetaria plina cu dulciuri iar de mers a mers cu 150 din cate am inteles de la el...mertane dak vine amenda o trimit la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 nu mai dati banii pe prostii luati ARAI,SOUMY sau SHOEI la copii soumy ?!?! daca mai ziceai macar nolan intelegeam.......... (nu am nimic cu suomy dar sa nu exageram....) fabrica/confectioneaza/vinde cineva protectii de carbon pt capacele de la motorul de 929Y ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 soumy ?!?! daca mai ziceai macar nolan intelegeam.......... (nu am nimic cu suomy dar sa nu exageram....) fabrica/confectioneaza/vinde cineva protectii de carbon pt capacele de la motorul de 929Y ? nu le vad rostul la capacele alea din carbon la un impact mai mare tot se sparg doar sa le cumperi pt aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Se pare ca la dezasamblarea carenelor pentru vopsire, am pierdut protectia (de plastic?) ce vine la pinionul de la motor. Asadar, raman recunoscator celui care stie de unde pot lua una, pt SC28. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Se pare ca la dezasamblarea carenelor pentru vopsire, am pierdut protectia (de plastic?) ce vine la pinionul de la motor. Asadar, raman recunoscator celui care stie de unde pot lua una, pt SC28. nicusor... nu ai pe motorul celalalt? ala de la tzarA? acele capace de carbon se prind de motor cu silicon simplu. asa am vzut eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 nicusor... nu ai pe motorul celalalt? ala de la tzarA?acele capace de carbon se prind de motor cu silicon simplu. asa am vzut eu . Din cate tin minte, motoru' ala e "chel". Dar o sa dau o geana, totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Din cate tin minte, motoru' ala e "chel". Dar o sa dau o geana, totusi. Daca nu si nu, hai la Mures sa-ti faca tetea altu din plaxtic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Are careva o oglinda dreapta de 954? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate