dopeman1979 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 si credeam ca numai eu ......... betzigash, ce facusi? pe voi astia din Bucuresti nu va inteleg, sincer, nu mi-as lua motor daca as locui acolo, se circula ca in jungla........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 skandal. eu vorbesc de preparatori de renume mondial precum ROBBY MOTO precizez ca baietii aia umili inca mai prepara motoare ptr SBK si trofee nenumarate daca tu reusesti sa scoti mai mult ..ma inchin in fata ta si iti recomand sa fumezi in continuare ce fumezi acum ..e marfa de calitate ptr incercari ne gasesti mereu in pista ..de la brno pana la serres @dopeman ..ce culoare sa fie alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 daca nu poti verzi atunci negre ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Si eu sunt curios de aia 172 de caluti intr-un 929?????? Sincer si fara suparare.Nu zic ca nu se poate.......dar..... hua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 nu am gasit pe youtube, dar exista un filmulet cu un tip de la mcn magazine, testa noul miar de la suzuki in Donington park, era ziua lui si colegii i-au facut o surpriza, l-au trimis in pista deodata cu el, pe John McGuinness cu un fzr750 din 88, si nu va spun cea iesit...... deci nu caii conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 dope, mac, staude6, de treceti prin/pe langa capitala lu' peste dati un semn. Am fost de luni pana miercuri in Bucuresti, dar n-am avut timp nici sa mor. Sedinte peste sedinte. Dar de acum, prin natura serviciului, s-ar putea sa ajung mai des prin Bucuresti. Oricum, trebuie sa alerg prin toata Transilvania (Bistrita, Maramures, Suceava, Mures, Cluj, Harghita, Covasna si Brasov). Hellicks, te scot mai des la cafea de acum. Robert, bem un ceai cand sunt in zona? si cateva poze pt. dope cu niste "cica caini" Frumosi de tot! Tare poza cand va tineti in brate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Si eu sunt curios de aia 172 de caluti intr-un 929?????? Sincer si fara suparare.Nu zic ca nu se poate.......dar.....hua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e 919...dif intre cele 2 mobre e ca una e pe carb/alta e injectie....ultimul 929 din cate am vazut eu in Serbia era un "amarat" de turbo garret 13 psi 501HP....dar cum e iarna afara/fiecare se da in ograda propriilor cunostinte caci personal stiu 3 x 929 de 200 de "martoage"...ca nu or fi chiar toate vii sau potcovite...poate vom avea ocazia sa ne aliniem macar pe autostrada Mesajul sta in picioare in continuare:Care vrea sa si "umfle" 893 si 919 nu ezitati sa ma contactati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 e 919...dif intre cele 2 mobre e ca una e pe carb/alta e injectie....ultimul 929 din cate am vazut eu in Serbia era un "amarat" de turbo garret 13 psi 501HP....dar cum e iarna afara/fiecare se da in ograda propriilor cunostinte caci personal stiu 3 x 929 de 200 de "martoage"...ca nu or fi chiar toate vii sau potcovite...poate vom avea ocazia sa ne aliniem macar pe autostrada Mesajul sta in picioare in continuare:Care vrea sa si "umfle" 893 si 919 nu ezitati sa ma contactati! daca ia 300 in a patra pe a cincea si a sasea le-ai mai pus ? eu sunt sigur ca tu le umflii rau de toot (asta ca sa nu zic ca mintzi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 nu am gasit pe youtube, dar exista un filmulet cu un tip de la mcn magazine, testa noul miar de la suzuki in Donington park, era ziua lui si colegii i-au facut o surpriza, l-au trimis in pista deodata cu el, pe John McGuinness cu un fzr750 din 88, si nu va spun cea iesit...... deci nu caii conteaza. ai inteles cat de nebun e MCGuinness? ptr cine nu'l cunoaste .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 poate vom avea ocazia sa ne aliniem macar pe autostrada Eu spun ca e mai interesant sa ne aliniem macar la baza unui munte/deal cu cat mai multe serpentine. Din pura curiozitate, cat costa "umflatul" la un 893? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 ai inteles cat de nebun e MCGuinness?ptr cine nu'l cunoaste .. Cred ca am vazut de cel putin 10 ori filmul si cred ca nu m-as plictisi nici dupa a 20-a oara. Merge de parca Honda ar fi furata. Isle of man e o destinatie "musai" pt orice impatimit de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Eu spun ca e mai interesant sa ne aliniem macar la baza unui munte/deal cu cat mai multe serpentine. ok Din pura curiozitate, cat costa "umflatul" la un 893? depinde...daca dai piesele "vechi" in regim de buy-back...cam 1000 pt pachet full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 @Skandal , exista un tester Dyno in Bucuresti, la UnitedMotors. Fa testul complet (e ieftin), apoi publica rezultatele. Asta daca te tine sa vezi care-s de fapt "performantele" P.S. Nu ma bag de obicei in topicurile altora, dar observ ca unii au gura mai mare decat pot deschide gazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 la roata daca ai peste 100cp e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 ai inteles cat de nebun e MCGuinness?ptr cine nu'l cunoaste .. Daca mergi in stilul asta pe circuit inseamna ca esti foarte bun, daca mergi asa pe strada (curse gen TT) inseamna ca esti kamikaze !!! Astia sunt niste gladiatori, care isi pun viata in pericol pt glorie !! Pur si simplu nu inteleg de unde poti avea atata putere de concentrare, si de sange rece, sa nu cedezi psihic, sa nu faci greseli !! Tin minte o reclama Yamaha R1, in care se spunea ca beieti se dau cu biciclete, barbatii cu motor, si barbatii adevarati cu supersport !! Eu zic ca barbatii adevarati se dau cu fireblade, si lunaticii concureaza la TT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Cred ca am vazut de cel putin 10 ori filmul si cred ca nu m-as plictisi nici dupa a 20-a oara. Merge de parca Honda ar fi furata. Isle of man e o destinatie "musai" pt orice impatimit de viteza. chiar ma gandeam ca s'ar putea organiza o plecare ptr isle of man ..o sa coste ceva ..dar ce unica experienta ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Am fost de luni pana miercuri in Bucuresti, dar n-am avut timp nici sa mor. Sedinte peste sedinte. Dar de acum, prin natura serviciului, s-ar putea sa ajung mai des prin Bucuresti. Oricum, trebuie sa alerg prin toata Transilvania (Bistrita, Maramures, Suceava, Mures, Cluj, Harghita, Covasna si Brasov). Hellicks, te scot mai des la cafea de acum. Robert, bem un ceai cand sunt in zona? Heah, o sa imi bata ticaitoarea in teava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 chiar ma gandeam ca s'ar putea organiza o plecare ptr isle of man ..o sa coste ceva ..dar ce unica experienta ce ziceti? Momentan e o experienta unica dar si f costisitoare,pt mine cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Sunt sigur ca sunt foarte multi care merg dement asa pe drumurile publice, si merg foarte foarte bine, dar nu se filmeaza, nu sunt vedete, o fak pentru ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Hai cu testu si dupa aia vorbim.HUaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 la roata daca ai peste 100cp e bine ce nu au inteles "carcotasii"...e faptul ca un motor de 172 de cai are tot atatia si daca e pus pe barca si daca e pus pe caruta...cai sunt ai motorului/ca raportul cal /kg va fi altul e alta problema...iar cresterea calutilor e direct proportionala...cresc la motor/cresc si la roata...si nu cred ca pierderea de lucru mecanic prin angrenare/demultiplicare e de 30%...daca v-ar auzi baietii de la Honda s-ar spanzura de outze....succes va doresc caci eu le am pe toate!!! PS:cat despre reactiile voastre rautacioase cred ca am atins un punct slab!!cumva teama de concurenta?ce se este oare?-este doua peste. Aaahhh!uitasem ceva.Daca dumneavoastra domnilor nu credeti in viata de dupa moarte,il veti trimite pe cal care crede sa moara si sa vina cu dovezi? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ce nu au inteles "carcotasii"...e faptul ca un motor de 172 de cai are tot atatia si daca e pus pe barca si daca e pus pe caruta...cai sunt ai motorului/ca raportul cal /kg va fi altul e alta problema...iar cresterea calutilor e direct proportionala...cresc la motor/cresc si la roata...si nu cred ca pierderea de lucru mecanic prin angrenare/demultiplicare e de 30%...daca v-ar auzi baietii de la Honda s-ar spanzura de outze....succes va doresc caci eu le am pe toate!!!PS:cat despre reactiile voastre rautacioase cred ca am atins un punct slab!!cumva teama de concurenta?ce se este oare?-este doua peste. Aaahhh!uitasem ceva.Daca dumneavoastra domnilor nu credeti in viata de dupa moarte,il veti trimite pe cal care crede sa moara si sa vina cu dovezi? ) pana acuma ai insirat niste valori pe forum fara nici o dovada si mai ai si aroganta de a face ironii cand unii sunt neincrezatori in afirmatiile tale.vino cu dovezi si poate atunci credem si noi ceva.pana atunci ramai unul care vorbeste ca si-a tunat dacia si are 520 cp.Apropo, mobra mea o sa aiba 300 cp ca i-am luat bujii noi, filtru de aer k&n, furtune racing,etc....acuma vreau sa imi fac un tuning stage III dar nu stiu de unde imi iau un kit xenon.are careva vreo recomandare (ma intereseaza de unde v-ati cumparat si cum a rezistat in timp,pretul,probleme,etc)? (faza cu xenonul e chiar pe bune ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 daca dintr-o motocicleta de 136cp sau cat naiba mai are un 919, vrei sa soti un 15cp in plus, inseamna o investitie serioasa, sincer.... cele de ordin filtru k&n, pc, toba race, rim stripes, csenon, rizoma si parbriz puig...... sunt de cele mai multe ori vax albina, max 6,7cp.... pana la 172cp sunt cale lunga, fara un test dyno, sunt vorbe la care max pot sa zambesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 ce nu au inteles "carcotasii"...e faptul ca un motor de 172 de cai are tot atatia si daca e pus pe barca si daca e pus pe caruta...cai sunt ai motorului/ca raportul cal /kg va fi altul e alta problema...iar cresterea calutilor e direct proportionala...cresc la motor/cresc si la roata...si nu cred ca pierderea de lucru mecanic prin angrenare/demultiplicare e de 30%...daca v-ar auzi baietii de la Honda s-ar spanzura de outze....succes va doresc caci eu le am pe toate!!!PS:cat despre reactiile voastre rautacioase cred ca am atins un punct slab!!cumva teama de concurenta?ce se este oare?-este doua peste. Aaahhh!uitasem ceva.Daca dumneavoastra domnilor nu credeti in viata de dupa moarte,il veti trimite pe cal care crede sa moara si sa vina cu dovezi? ) Clar ca nu stii despre ce vorbesti Ca sa evitam sa te mai faci de ras in continuare, nu vrei tu sa te duci la tester si sa vezi exact cum stai ? Daca vrei facem si o cheta sa te ajutam. Da' sa iei un loc inainte, sa nu te sperii ca din "tuningu" ala nu a iesit cine stie ce si ca de fapt s-au speriat niste cai si au fugit Cat despre aia cu "dusmanii moare" si "concurenta" -> Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 parca sunt invizibil aici pe forum ( am intrebat si eu daca stiti ceva info de MICHELIN POWER PURE .....da nu s a deranjat nimeni sa raspunda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate