Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

salutare cbr-isti, ma intereseaza un parbriz racing double-bouble, pentru un 954,...caut parbriz cu tenta fumurie sau clar ...

ceea ce pot sa-mi aduc prin intermediul magazinului meu de dulciuri, MRA, Powerbronze, Bodystysle, Puig,..sunt ok, probleme este ca nu gasesc fotografii mai clare pentru acest model de motocicleta, ...din mai multe unghiuri

v-as ruga, daca aveti careva dintre voi montat pe motocicleta, parbrize ale marcilor enumerate mai sus, sa va dati cu parerea si eventual, sa-mi aratati niste fotografii cu mobrele accesorizate !

Mersi si numai bine !

Nu cred ca am inteles exact ce vrea magazinul de dulciuri de la baietii cu parbriz de smecherie maxima, la 954.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cred ca am inteles exact ce vrea magazinul de dulciuri de la baietii cu parbriz de smecherie maxima, la 954.

sunt dulciuri pentru motociclisti, daca nu te-ai prins... si nu strica dintii :))

Editat de emypavel
Link spre comentariu

Eu tot n-am inteles pt ce iti trebuiesc pozele?

Man, vreau sa vad cum arata pe motor si din alte unghiuri,...sti bine ca ceea ce gasesti in pozele de prezentare ale produselor, la unele motociclete, in speta pt 954, nu sunt detaliate ca si imagine...acuma sigur ca, nu pun pe nimeni sa faca poze, doar daca au din intamplare (pe feisbuci ) sau prin alte foldire :P

uite ex:

MRA: doar imagine din profil https://www.mrashop.de/erp/catalog/navigationPath//1.Sortiment/0.html?mral=1&type=%28753%2C19%2C0%29&form=%28165%2C20%2C0%29&spr=D

Powerbronze: o imagine cu unu galben si un 929 http://www.powerbronze.co.uk/823037/818266/---HONDA-CBR900RR-2-02-03.model

ei, pentru asta am nevoie de o parere a camarazilor, ...ca sa ma pot decide ce vine mai bine pe cbr-ica !

Numai bine si spor in toate !

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Va salut! Am schimbat uleiul la jucarie si am impresia ca se incalzeste mai repede. Ieri erau 4 grade afara si mi-a ajuns la 105 grade in oras. La vara inseamna ca o sa am problemele mari prin oras. La ce temp trebuie sa stea un 919 in mod normal, la mers normal? Multumesc!

Link spre comentariu

Am o problema cu senzorul de viteza la 929-le meu, cateodata merge cateodata nu...problema a aparut cand am iesit pe frig la moshociclisti in decembrie.

Stie cineva daca este o problema generica sau trebuie sa verific ceva in special? eu l-am scos de pe motor si l-am curatat, tot nu merge.

Link spre comentariu

din plictiseala azi la garaj, am renuntat la scarite si am mesterit dintr-o foaie de aluminiu urmatoare piesa ce va sustine toba :D

foarte bine ai facut! eu merg singur si am demontat scaritele din spate, arata mai bine ;)

p.s. foarte misto ti-ai facut motoru'! :D

Editat de Roberte
Link spre comentariu

ps. foarte misto ti-ai facut motoru'! :D

multumesc, am pus suflet :D

cashule... da ce mortizor spate ai tu?

:D

e un FG Gubellini...ce model e, nu stiu...asa am cumparat-o...@mistery stie probabil

am gasit pe ebay unul identic: http://www.ebay.it/itm/REAR-SHOCK-AMMORTIZZATORE-MONO-FG-GUBELLINI-SUZUKI-GSX-GSXR-600-750-04-05-K4-K5-/150795952663?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item231c23a217

Editat de cashu21
Link spre comentariu

A

Salutare all , am si eu o intrebare sau mai multe... cred k , clasica pt 900 rr sc 28 , cum as putea sa pun roata de 17 pe fata.... ? Ce s ar potrivi sau ce modificari sunt necesare si daca merita intradevar cum spun altii... multumesc

Link spre comentariu

Roata de la F3 se potriveste fara nici o modificare, cauta putin mai in spate despre treaba asta, sau poti sa il intrebi pe userul Mac.

Editat de SergiuVsn
Link spre comentariu

Roata de la F3 se potriveste fara nici o modificare, cauta putin mai in spate despre treaba asta, sau poti sa il intrebi pe userul Mac.

Ms , asa am auzit si eu dar nu stiam sigur , ms pt info , asfalt uscat

Link spre comentariu