Banzay Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Salut, am o problema cu acul vitezometrului, uneori tremura la diferite viteze, nu tot timpul se intampla si nu tot timpul la fel de tare tremura. Care poate fi cauza si cum as putea-o rezolva? Este modelul din 95. Mersi! Da-l jos, scoate-l din camasa daca merge, curata-le, unge cu ulei interiorul si cu vaselina cablul si vezi daca mai face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 dupa un an de f2 am reusit sa urc si io un pic(nu prea departe)....zgomotele specifice la ambreiaj si distributie le are,si pe partea dreapta are carenele crapate(cand o sa intre la hibernare intra la facut) in rest trage f bn ...mecanic e ok,ce-i drept cam mare diferenta de la 600 la 900 ....mi-e cam frica sa ma dau la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 E bine daca ti-e frica. Frica (si norocul, de vreo 2-3 ori) m-au tinut si pe mine in viata, desi am avut acest model ca prima motocicleta. Asa ca mergi cu cap, nu fa pe eroul, pune-i anvelope bune si have fun! Eu inca astept pe cineva sa vina sa se prezinte pe aici cu fosta mea mobra, nu mai stiu pe unde a ajuns. S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sipos.claudiu Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Ce parere aveti despre aceasta motocicleta http://www.tocmai.ro/honda-cbr-954-2003-18745077.html? Se merita banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 nu ma pricep prea mult..dar sincer eu daca as avea banii necesari mi-as procura-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Ce parere aveti despre aceasta motocicleta http://www.tocmai.ro/honda-cbr-954-2003-18745077.html? Se merita banii? Pare OK mobra, cam scumpa. Curios de ce i-o fii pus c**atu ala de toba de pe k6....schimbi toba stock pe o alta toba stock!?!?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 are multe accesorii nefolositoare pe ea. poate un amortizor de ghidon ar prinde mai bine, decat butoias rizoma » Post actualizat in 29 Sep 2014 22:08 pe langa asta, mai nou totul e sport pe motor... ai o chinezarie de mansor din aluminiu... -> manson sport ai o maneta mai scurta si colorata -> maneta racing ) pe langa toate astea, motorul poate sa fie bun, dar accesoriile de pe ea nu ar trebui sa creasca valoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Am impresia ca te-am vazut la Adancata cu ea pe pista, gresesc? Toba arata demential! Si motocicleta in general NU recomand alta toba sau scoaterea exupului daca ma intrebi pe mine. Eu m-am chinuit sa readuc 954-le meu la cat mai aproape de stock si dupa ce i-am inlocuit galeriile "race" si i-am montat exup-ul(HVIX), am avut o revelatie.. Asa de bine cum se misca acum, nu s-a miscat niciodata! Motocicleta de la Adancata avea alte scarite ce-i drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scarlett Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Vand contact Honda. 200.00ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Stie cineva de unde pot procura niste protectii de cadru de carbon (frame-covers, nu buloane) pentru un 954? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 (editat) Te referi la protectiile pentru capacul de la ambreiaj si alternator? Daca da, uitate la linkurile uurmatoare. Eu in caz ca nu vand motoru, la primavara i-mi cumpar un set. http://shop.carbonadi.de/product_info.php?info=p5_Generator-Protector-Honda-CBR900RR-Fireblade-2000---2003-SC44-SC.html http://shop.carbonadi.de/product_info.php?info=p7_clutch-protector-HONDA-CBR900RR-Fireblade-SC44-SC50-2000---2003.html Editat Octombrie 15, 2014 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Negativ, ma refer la protectiile de cadru propriu-zis -> stanga-dreapta . arata cam asa http://www.easyriderimports.com.au/opppic.html?id=OH035022 ei nu le mai produc insa » Post actualizat in 23 Oct 2014 13:42 Am gasit pana acum la cel mai ok pret aici -> http://www.motorrad-saering.de/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=537&language=en Asta in cazul in care mai sunt doritori. 99Euro cu tot cu transport. » Post actualizat in 30 Oct 2014 09:53 Schimb scarite Valter Moto (merg pe SC44 si SC50) cu scarite originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Ceva piese de 954: http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-honda+954+rr+sc50+ramair+ramair+colector+admisie+aer+stinga+si+dreapta+stare+bu+-225789.html http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-honda+954+rr+sc50+colector+esapament+primar+fata+galerii+evacuare+stare+foarte+-225794.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 (editat) http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+pentru+honda+cbr+954+urmatoarele%3a-releu+de+incarcare-cablu+ambreiaj-e+-225436.html am si eu ceva maruntisuri de 954, sa dat releul de incarcare » Post actualizat in 18 Dec 2014 21:09 iar dansa e mandra mea tocmai ce i-am montat si un amortizor de ghidon care face toti banutii !!! Editat Decembrie 18, 2014 de puffy2zero10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Caut cric lateral pentru 954. Cica e acelasi si la 929. Care are/stie sa dea un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Ai numarul lui Balamuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Vand parbriz fumuriu Powerbronze pentru 929 , este un double-bubble...170 lei negociabil. Editat Ianuarie 12, 2015 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Salutari.Asta e mobra mea . O singura problema pana acum, cu statorul care l- cam prajit. In rest e brici . Editat Ianuarie 12, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Supapa,schimbi cu stock vopsit in negru plus diferenta? » Post actualizat in 12 Jan 2015 16:08 Ahh,si daca incepem,vand si eu cutie de viteze pt 929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Spunea dincolo ca si-a luat unul galben. M-as mira sa vrea schimb. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Nu am stiut ... + scarite pasager,sa pasagr,buson rezervor cu cheie Editat Ianuarie 12, 2015 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Vinzi, sau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Da,vand. Scuze sunt de pe tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Salut lessy , da...dupa cum zicea si Darco, eu am achizitionat unul galben asadar schimburi nu fac decat cu sa pilot originala ne-retapitata in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Cat ai vrea pe sa? Nu ma interesează starea pt ca vreau inca o pereche sa le retapitez personalizat..si nu le as strica pe astea. Dar pana acum tot cate una gasesc, nicidecum ambele.. » Post actualizat in 12 Jan 2015 17:13 Pai e asa bun materialul original? Dece o vrei neapărat asa? Salut lessy , da...dupa cum zicea si Darco, eu am achizitionat unul galben asadar schimburi nu fac decat cu sa pilot originala ne-retapitata in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate