mertan Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) hehe..... e indian dinala care alunga ploaia. 'Zeno' Sa vin cu un NON-FIREBLEDIST ???? NEVER !!! mai bine vin singur cu trenu !! da ce fireblader esti tu? nu ar trebui sa iti fie frica de nimic. asai baieti? Editat Mai 19, 2008 de mertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Daca vine Stau-de-6 cu voi, sigur nu ploua... are asta ceva smekerii.. Butoanele-s la mine. P.S. Unde gasesc un costum de ploaie de vanzare? Baietii din zona mi-l aduc doar sambata si e prea tarziu. Editat Mai 19, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 noi avem o singura solutie : arad -deva arad oradea e o varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 da... se pare ca mac nu vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
power street Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 deci eu cred k o sa fie nu misto....o sa iasa marfa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 offffff,naspa rau....ma tot amana electricianul de pe o saptamana pe alta.am gasit altul,dar tot sambata a zis ca si face timp.oricum a ramas ca i sun pe amandoi vineri,sa vedem care din ei are timp.sambata o sa fiu in bucuresti si daca se repara defectul ), am si taiat o spre brasov....daca nu...)... o sa ma intorc incetisor incetisor la giurgiu sa nu se aprinda senzorii.). la ce ora si unde e adunarea in brasov? taikuleeeeee....poate plecam impreuna din bucuresti...cu putin noroc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
power street Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 care sunteti din Bucuresti poate treceti sa l luati si pe kinder....adika eu.....adica Dragos....nu de alta da sa nu vin singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 vezi ca sunt destui din bucuresti zeno .zici ca nu vii cu un gixxer deschizator de drumuri ehh ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 la ce ora e plecarea din bucuresti...mai intarziati putin poate reuseste electricianul sa mi repare si mie moto...sa merg si eu cu voi pls... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 am rezolvat si cu, cazarea! o sa pun detaliile in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 naspa ca se anunta ploaie pt vineri si sambata la munte si n sud ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 s'ar putea ca vremea sa strice toate planurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 vezi ca sunt destui din bucuresti zeno .zici ca nu vii cu un gixxer deschizator de drumuri ehh ?? Cu tine vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 cu vremea asta.......... nu stiu ce sa facem. a zis ca e furtuna si alte alea pana vineri, in toata tara. deci sambata s-ar putea sa prindem vreme buna. eu tot vin.... si pe ploaie. nu imi sta nimic in fata.... chiar daca sunt incepator. deci cu, cazarea... am vorbit la un camping cu motel cu casutze si alte alea. el se afla undeva la iesire din brasov spre bucuresti. este la strada. preturi: -casuta de 2 paturi, tv inauntru-75 ron per casuta -in motel, camera cu 2 paturi, tv inauntru si mai multe(cred)-120 ron per camera. -daca vii cu, cort 11 ron atasez ceva poze unde e locul. http://www.campingdirste.ro/ro_files/galerie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 cu vremea asta.......... nu stiu ce sa facem. a zis ca e furtuna si alte alea pana vineri, in toata tara. deci sambata s-ar putea sa prindem vreme buna. eu tot vin.... si pe ploaie. nu imi sta nimic in fata.... chiar daca sunt incepator. deci cu, cazarea... am vorbit la un camping cu motel cu casutze si alte alea. el se afla undeva la iesire din brasov spre bucuresti. este la strada. preturi: -casuta de 2 paturi, tv inauntru-75 ron per casuta -in motel, camera cu 2 paturi, tv inauntru si mai multe(cred)-120 ron per camera. -daca vii cu, cort 11 ron atasez ceva poze unde e locul. http://www.campingdirste.ro/ro_files/galerie.html Pai da Asta este campingul unde se tine intalnirea motociclistilor un fiecare an, Dirste langa Sacele !!! Este un loc super !!! Eu lucrez sigur sambata, dar nu stiu pana la ce ora. Oricum, vreau sa vin, si daca vin, nu vin singur !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 la naiba, sambata o sa fiu prin blaj. vroiam sa plec cu motoreta, si sambata sa vin pana-n brasov. din pacate cu vremea asta nu cred ca o sa pot pleca... (cu motoreta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Avand in vedere ca avertismentul de cod galben de inundatii s-a transformat in cod protocaliu pentru weekend, faptul ca multi dintre noi de aici care si-au dorit sa ne intalnim au diverse probleme personale la sfarsitul saptamanii, in urma unei convorbiri avute cu mertan, am decis sa amanam intalnirea posesorilor de Fireblade din acest weekend. Dorim ca la aceasta intalnire sa fie CAT MAI MULTI posesori de astfel de bijuterii. Nu ar fi avut farmec sa batem distante de aproape 1.000 km pe ploaie (vezi Zeno si mac) cu motoare de viteza. Plus ca ar fi interesant sa ne cunoastem toti intre noi. Daca tot s-a ales Brasovul, propun sa ne adunam noi intr-un colt la intrunirea din 20-22 iunie. Credeti-ma, as fi vrut mai mult ca orice sa ciocnim o bere sambata, dar nu in conditiile acestea... Sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Avand in vedere ca avertismentul de cod galben de inundatii s-a transformat in cod protocaliu pentru weekend, faptul ca multi dintre noi de aici care si-au dorit sa ne intalnim au diverse probleme personale la sfarsitul saptamanii, in urma unei convorbiri avute cu mertan, am decis sa amanam intalnirea posesorilor de Fireblade din acest weekend. Dorim ca la aceasta intalnire sa fie CAT MAI MULTI posesori de astfel de bijuterii. Nu ar fi avut farmec sa batem distante de aproape 1.000 km pe ploaie (vezi Zeno si mac) cu motoare de viteza. Plus ca ar fi interesant sa ne cunoastem toti intre noi. Daca tot s-a ales Brasovul, propun sa ne adunam noi intr-un colt la intrunirea din 20-22 iunie. Credeti-ma, as fi vrut mai mult ca orice sa ciocnim o bere sambata, dar nu in conditiile acestea... Sorry. Daca e asa 20-22 iunie e foarte probabil sa ajung si eu si chiar as vrea:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Avand in vedere ca avertismentul de cod galben de inundatii s-a transformat in cod protocaliu pentru weekend, faptul ca multi dintre noi de aici care si-au dorit sa ne intalnim au diverse probleme personale la sfarsitul saptamanii, in urma unei convorbiri avute cu mertan, am decis sa amanam intalnirea posesorilor de Fireblade din acest weekend. Dorim ca la aceasta intalnire sa fie CAT MAI MULTI posesori de astfel de bijuterii. Nu ar fi avut farmec sa batem distante de aproape 1.000 km pe ploaie (vezi Zeno si mac) cu motoare de viteza. Plus ca ar fi interesant sa ne cunoastem toti intre noi. Daca tot s-a ales Brasovul, propun sa ne adunam noi intr-un colt la intrunirea din 20-22 iunie. Credeti-ma, as fi vrut mai mult ca orice sa ciocnim o bere sambata, dar nu in conditiile acestea... Sorry. Cred ca este mai bine asa !!! Aici la sf gheorghe tocmai a inceput un viscol de vai de capul nostru. Stiti cum este - 'lapovita, slibovita si ninsoare' Editat Mai 21, 2008 de borosz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 da.... hai sa amanam si noi sa fim atunci mai multi+vreme buna. ca acuma cine stie cum va fi vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 urata vremeeeeeeeeeeeeeeeee nu o mai suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 cred ca este ok pentru intalnirea de la brasov... eu daca merg nu pot sa raman peste noapte saptamana asta..si este pacat sa ma intorc insetat si cu gandul la paranghelia care o fac cei ramasi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 La vremea aia sunt plecat, dar macar cu o parte din voi ma vad la Cluj, in 6... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 cred ca este ok pentru intalnirea de la brasov... eu daca merg nu pot sa raman peste noapte saptamana asta..si este pacat sa ma intorc insetat si cu gandul la paranghelia care o fac cei ramasi.... hai sa ne vedem noi doi pe la castel..... ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Deci se amana?? Eu aveam deja bagajele facute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate