Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dopeman, ideea e ca omu`, in viata, trebuie sa evolueze? Tu de ce te duci inapoi? :)

muuuuhahahahahahaha

Asta chiar ca a fost buna !!!!

In max 2 saptamani tre sa-mi vina jaca REPSOL din state, daca nu pot sa-mi cumpar CBR Repsol replica, macar jaca sa am :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fratilor ..am avut 2 900rr ..chiar daca nu ultimul model ..dar tin sa va spun ca pachetul "suzi" chiar functioneaza bine

Zeno a vazut cum mere 600'ele

Editat de mac
Link spre comentariu

orice motor ajuns in maini avizate poate fi o bijuterie......

In max 2 saptamani tre sa-mi vina jaca REPSOL din state, daca nu pot sa-mi cumpar CBR Repsol replica, macar jaca sa am :)

sa nu uiti sa pui poze cu Jaca..... apropos, am vazut un batranel statea la coada la apa minerala in baile Homorod, avea o geaca repsol cu protectii cu tot...... am cautat motorul dar nu era, pana la urma s-a urcat pe o bicicleta si dus a fost.

Link spre comentariu

sa nu uiti sa pui poze cu Jaca..... apropos, am vazut un batranel statea la coada la apa minerala in baile Homorod, avea o geaca repsol cu protectii cu tot...... am cautat motorul dar nu era, pana la urma s-a urcat pe o bicicleta si dus a fost.

Pai tu ce crezi, ca eu cumpar jaca sa ma plimb in ea pe motor ? :)

No way man. Vreau sa ma dau mare in cluburi si discoteci, sa vada cotoharlele ce tare sunt :)

Link spre comentariu

nu mai merg la intruniri :)) rup gumele.....anturaju ala ma face sa fac un cerc ceva.... B) deci guma aprope noua mai are vreo 2000 km si e gata :)). cred.

cumpar un 180-55-17 in stare cat de cat buna. astept poze.

DSCF1267.jpgsa moara toti dusmanii

Link spre comentariu

Noroc!

Vad ca faci rost de stikere...

Am o Honda CBR 900RR Fireblade, an fabricatie 1998, combinatie de culori (negru cu alb).

Crezi ca imi poti da stikerele cu RR si Fireblade pe gri, argintiu, auriu sau alb?

Cand si la ce pret?

Eventual vin cu motorul la tine, k sa vezi exact ce vreau.

Bafta!

0740.005.714, 0728.338.098

cine vrea manuale de 919, 929, 954 sa-mi dea pm sau sa intre pe mess.

Noroc!

Eu am nevoie de un manual service pt Honda CBR 900RR Fireblade. An fabricatie 1998, luna mai. 919 cmc.

Nu il gasesc, desi am tot cautat.

Te rog, trimite-l pe adresa de e-mail: razvanturcanu@yahoo.com, ca atasament.

Mii de multumiri!

Link spre comentariu

nu mai merg la intruniri :laugh:) rup gumele.....anturaju ala ma face sa fac un cerc ceva.... :) deci guma aprope noua mai are vreo 2000 km si e gata :laugh:). cred.

cumpar un 180-55-17 in stare cat de cat buna. astept poze.

DSCF1267.jpgsa moara toti dusmanii

B) :D :laugh: Gabitzu 2 :) ...Ce dusmani sa-ti moara ma? :)

Link spre comentariu

Aia era prima "jaca". Cand iese cu motorul, mai pune una pe el, peste cealalta. :D

nu mai merg la intruniri :)) rup gumele.....anturaju ala ma face sa fac un cerc ceva.... :laugh: deci guma aprope noua mai are vreo 2000 km si e gata B)). cred.

Eu, la Cluj, m-am limitat la concursul de prins carnatii. In spate fratele meu. Am pierdut din prima tura, a "muscat" mai mult d-na/d-soara din carnat. :laugh:

De plouat no plouat la Bacau asa ca cei ce nu au venit pot sa se oftice o tata....

Nici noua nu ne-a plouat in bere. Hellicks poate confirma. :laugh:

:)

post-28093-1212950880_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am fost si eu la Cluj (ptr. prima oara in viata mea) dar numai pe Heliks l-am recunoscut (avea nr. de timis la mobra) dupa ce am consumat toata noaptea o cantitate deloc neglijabila de alcool.In rest super PLOAIA de sambata de pe drum.....nota 10.La intoarcere am optat ptr. ruta CJ-Turda-Alba iulia-Deva-Lipova-Arad-TM insumand 382 km.bucata intre CJ si DEVA....am facut spectacol !!! cox in cox si iara cox......consumul mi-a iesi 5.7% chiar m-am mirat ca am mers 160-180 chiar si un 240 mic .Am fost singur tot drumul si am facut doar 2 opriri: in Deva ptr. realimentat si Lipova cafea+tigara.

@Stau-De-6:trebuia sa iti imprumut ghidonul meu ptr. proba din imagine :)

Editat de Zeno
Link spre comentariu

Nici noua nu ne-a plouat in bere. Hellicks poate confirma. B)

Corect, a fost chiar superba toata treaba! Imi pare rau ca nu pot sa ajung la BV, chiar ziceam cu SD6 ca era frumos in campingul ala cun colt cu 900RR... eh, a fost placut sa dau mana macar cu SD6, Zeno si CRZ-ONE... restul, la urmatoarele!

Va salut cu stanga! :)

Editat de Hellicks Hellmet
Link spre comentariu

Aseara mi-a ajus si mie mult asteptata jucarie, 929 RR din 2000 , 17800 pe bord , complet originala , din pacate inca n am numere si era seara la 11 noaptea asa ca m-am abtinut de la o tura din lipsa de experienta pe ea. Acuma azi la zi o sa ma ocup de consumabile , gumele is michelin si par aproape noi deci nu e cazul de schimbare dar as schimba uleiul si filtrul.

Are careva idee de unde se pot cumpara urmatoarele ?

- ulei motul pt honda 929 sintetic

- filtru de ulei pt 929

- filtru de aer

Pe langa astea ar mai fi ceva , se poate sa fie nevoie sa cumpar si un motociclist :) , experienta mea pe motoare se rezuma la condus jafuri rusesti din 2001 incoace si un gs500 un sezon iar incurajarea celui care mi-a adus motorul a fost " nu te duc o tura cu asta .... e bestie ... etc etc " , cu alte cuvinte acuma ma uit la ea ce frumoasa e si astept sa mi treaca din emotie sa i dau o cheie si sa merg o tura pe straduta asa incet sa vad cum e si maine e de mers si scos numar rosu . O sa revin si cu poze dupa ce o spal de toate mustele si mizeria de pe ea cum a venit pe platforma .

Link spre comentariu

@Stau-De-6:trebuia sa iti imprumut ghidonul meu ptr. proba din imagine :D

Nu de ghidon aveam nevoie. Trebuia un pasager care putea sa "casca gurita" mai mult decat frate-mio. B)

Corect, a fost chiar superba toata treaba! Imi pare rau ca nu pot sa ajung la BV, chiar ziceam cu SD6 ca era frumos in campingul ala cun colt cu 900RR... eh, a fost placut sa dau mana macar cu SD6, Zeno si CRZ-ONE... restul, la urmatoarele!

Va salut cu stanga! :)

Se pare ca NU ai scapat. :laugh:

P.S. Eu cum de nu l-am vzt pe Zeno? :) Sau a fost prea multa bere si mi-a scapat... :laugh:

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Aseara mi-a ajus si mie mult asteptata jucarie, 929 RR din 2000 [...]

Se pare ca ma alatur si eu posesorilor de 900rr cu un 929 `00 :D

Bine ati venit in randurile noastre! B)

Intrunirea de la Brasov dupa cum am citit pe forul se amana pana undeva prin august , din lipsa de locatie...

Pacat ....

1-3 august, conform celor spuse AICI.

REPET .. cand si unde sa intampla intalnirea FAIERBLEIDISTILOR ???

Ar fi interesant sa ne adunam intr-un colt, la Brasov.

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

@SD6 ... poi si pana atuncia ma betzivanesc singur???? cum de asa tarziu facem intrunirea?? hai s-o comitem un pic mai devreme ...zic eu asa ca un faierbleidist inrait??

merge??

Link spre comentariu

@SD6 ... poi si pana atuncia ma betzivanesc singur???? cum de asa tarziu facem intrunirea?? hai s-o comitem un pic mai devreme ...zic eu asa ca un faierbleidist inrait??

merge??

Personal, ma indoiesc. E ceva bataie de cap. Plus ca daca iar ploua si trebuie s-o amanam subit ni se spune ca "ne dam de gard". :lol: E unul, luna viitoare trebuie sa ma duc la Arad sa-mi dau Licienta. Sa nu mai vorbit ca inca nici nu m-am apucat de lucrare. Ar trebui sa pun unghia pe-o carte, doua...

Pentru mine, Brasovul este ideal. Oricum intrunirea aceea o sa se tina, indiferent ca ploua, ninge sau vine "hiitura". Plus ca vine si Hellicks din tari straine. :D

Ia trage-l pe Mac de maneca sa-si lase CaCinci-u` (ca oricum nu reuseste sa-l faca sa arate/mearga ca un Fireblade :lol: ) si sa va imbetiviti impreuna. :D

:P

Link spre comentariu

Bine ati venit in randurile noastre! :P

merci, dar eram de mult , am avut un sc28 la inceput, dupa care am trecut la v`ul de la suzuki (never again) iar acum am revenit la modelul pe care mil doream... cbr 929 .

din pacate e verde kawasaki dar urmeaza o revopsire.

oricum la pretul la care lam luat putea sa fie si roz :D

Link spre comentariu