mertan Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 nu cred ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 nu cred ca ploua Sanse mari sa ploua )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Sanse mari sa ploua )) http://vremea.kappa.ro/bacau/bacau.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Nu e domne nici o rivalitate amandoua sunt superbe:D inca putin si dau examenu pe care o sa il iau(trebuie) si ii fac si eu pe strada:P o sa pun clip evident:)....nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 lasa frate ca vine si vremea ta, gandeste-te ca esti ft norocos, daca la 18 ani aveam un fireblade, faceam pe mine de bucurie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sunteti norocosi si nu va dati seama eu am asteptat pana la 24 sa iau primul motor bine ..am inceput devreme ..in clasa a 6'a cu un puch cu pedale ..printre primii din timisoara ..tare fericit eram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 astept toba mivv de la mac si sa vina buloanele de bascula:D superba. sa pastrezi toba stock. cine stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 rivalitate domne, rivalitate ahahah alexutz si'a facut un monstru...numai sa se bucure de el mai tre' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 da d-le, sa vezi ce motor imi trag la anul....... zx10r 06-07, sau k5, 6....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 da d-le, sa vezi ce motor imi trag la anul....... zx10r 06-07, sau k5, 6....... Dopeman, ideea e ca omu`, in viata, trebuie sa evolueze? Tu de ce te duci inapoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 :) asta a fost buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Dopeman, ideea e ca omu`, in viata, trebuie sa evolueze? Tu de ce te duci inapoi? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 :) poate i-a zis mac ca e mai bine in jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Dopeman, ideea e ca omu`, in viata, trebuie sa evolueze? Tu de ce te duci inapoi? muuuuhahahahahahaha Asta chiar ca a fost buna !!!! In max 2 saptamani tre sa-mi vina jaca REPSOL din state, daca nu pot sa-mi cumpar CBR Repsol replica, macar jaca sa am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) fratilor ..am avut 2 900rr ..chiar daca nu ultimul model ..dar tin sa va spun ca pachetul "suzi" chiar functioneaza bine Zeno a vazut cum mere 600'ele Editat Iunie 7, 2008 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 orice motor ajuns in maini avizate poate fi o bijuterie...... In max 2 saptamani tre sa-mi vina jaca REPSOL din state, daca nu pot sa-mi cumpar CBR Repsol replica, macar jaca sa am sa nu uiti sa pui poze cu Jaca..... apropos, am vazut un batranel statea la coada la apa minerala in baile Homorod, avea o geaca repsol cu protectii cu tot...... am cautat motorul dar nu era, pana la urma s-a urcat pe o bicicleta si dus a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 sa nu uiti sa pui poze cu Jaca..... apropos, am vazut un batranel statea la coada la apa minerala in baile Homorod, avea o geaca repsol cu protectii cu tot...... am cautat motorul dar nu era, pana la urma s-a urcat pe o bicicleta si dus a fost. Pai tu ce crezi, ca eu cumpar jaca sa ma plimb in ea pe motor ? No way man. Vreau sa ma dau mare in cluburi si discoteci, sa vada cotoharlele ce tare sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 nu mai merg la intruniri ) rup gumele.....anturaju ala ma face sa fac un cerc ceva.... deci guma aprope noua mai are vreo 2000 km si e gata ). cred. cumpar un 180-55-17 in stare cat de cat buna. astept poze. sa moara toti dusmanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rtcbiker Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Noroc! Vad ca faci rost de stikere... Am o Honda CBR 900RR Fireblade, an fabricatie 1998, combinatie de culori (negru cu alb). Crezi ca imi poti da stikerele cu RR si Fireblade pe gri, argintiu, auriu sau alb? Cand si la ce pret? Eventual vin cu motorul la tine, k sa vezi exact ce vreau. Bafta! 0740.005.714, 0728.338.098 cine vrea manuale de 919, 929, 954 sa-mi dea pm sau sa intre pe mess. Noroc! Eu am nevoie de un manual service pt Honda CBR 900RR Fireblade. An fabricatie 1998, luna mai. 919 cmc. Nu il gasesc, desi am tot cautat. Te rog, trimite-l pe adresa de e-mail: razvanturcanu@yahoo.com, ca atasament. Mii de multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 nu mai merg la intruniri ) rup gumele.....anturaju ala ma face sa fac un cerc ceva.... deci guma aprope noua mai are vreo 2000 km si e gata ). cred. cumpar un 180-55-17 in stare cat de cat buna. astept poze. sa moara toti dusmanii Gabitzu 2 ...Ce dusmani sa-ti moara ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) De plouat no plouat la Bacau asa ca cei ce nu au venit pot sa se oftice o tata.... Editat Iunie 8, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 sa nu uiti sa pui poze cu Jaca..... apropos, am vazut un batranel statea la coada la apa minerala in baile Homorod, avea o geaca repsol cu protectii cu tot...... am cautat motorul dar nu era, pana la urma s-a urcat pe o bicicleta si dus a fost. Aia era prima "jaca". Cand iese cu motorul, mai pune una pe el, peste cealalta. nu mai merg la intruniri ) rup gumele.....anturaju ala ma face sa fac un cerc ceva.... deci guma aprope noua mai are vreo 2000 km si e gata ). cred. Eu, la Cluj, m-am limitat la concursul de prins carnatii. In spate fratele meu. Am pierdut din prima tura, a "muscat" mai mult d-na/d-soara din carnat. De plouat no plouat la Bacau asa ca cei ce nu au venit pot sa se oftice o tata.... Nici noua nu ne-a plouat in bere. Hellicks poate confirma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate