JCDenton Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 (editat) Mai jos e programul si REGULAMENTUL IN BOLD Nu va faceti griji, avem tricouri (30 RON) cu ROC, ACAB, LEGALIZE IT si UNITI SALVAM. Iar de politie sa nu va fie frica ca deja a fost pusa in tema, a zis baiatu asta ca daca e ceva raspunde el: Micloi Bogdan with Marinuş Sat and 5 others. 8 April at 15:16 · In decursul zilei de astazi am discutat cu cei din politie si cei care se ocupa de A2, am aflat ca pentru o grupare in numar de "n" persoane pe autostrada nu trebuie o hartie..o aprobare sau o cerere..pentru ca este autostrada!! Ni s'a spus ca ora 13:00 este perfecta din cauza aglomeratiei fiind mai libera autostrada la ora aia! Am precizat ce vrem sa facem si este luat deja in cunostinta politiei ceea ce o sa se intample si au impus anumite reguli:Nu blocam toate benzile,se circula pe o singura banda,respectiv BANDA 1 !!-daca ne facem de cap sunt camere video si e cam naspa!-trebuie mers in coloana cate 2 in zig zag cu o distanta de 3 4 metrii intre noi!- nu se iese din coloana ptr a depasii sau a face orice altceva nemotivat! Astea fiind zise, partea de politie si aprobari este rezolvata si avem unda verde!ASFALT USCAT fratilor !!!!! CINE VINE? INSCRIERI AICI, ORICINE ARE MAI MULT DE 100 CP LA INCHEIETURA E BINEVENIT https://www.facebook.com/events/908372529249944/?active_tab=posts » Post actualizat in 15 Apr 2016 18:13uitati dovada intelegerii cu POLITIA Editat Aprilie 15, 2016 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 (editat) Atasat o harta catre comoara ascunsa la sosire. Editat Aprilie 15, 2016 de Rimio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 (editat) stiam ca motociclete sunt si alea sub 100 de cai lai ncheietura...eu unul prefer o simpla tura in locul acestui eveniment.....sa ma duc sa ce??sa arat ca stiu a mere pe o roata,ca stiu sa fac stoppie,burn ...etc etc...nu mersi Editat Aprilie 15, 2016 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 15, 2016 Autor Share Postat Aprilie 15, 2016 (editat) Dacă ai caii aia ești binevenit. Pace. Editat Aprilie 15, 2016 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Sa ma lămurească cineva de ce ai nevoie de 100 de ponei leșinați ca sa mergi legal, în zigzag cu 4 metri intre motociclete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Io am.deja tricou cu ACAB .ce mai tre sa fac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 15, 2016 Autor Share Postat Aprilie 15, 2016 Pai nu merge așa. Ca sa participi și sa susții evenimentul e 30 de lei tricoul cu ROC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Eu estimasem vreo 30 de mobre la acest mare eveniment, dar daca mai e si cu bani, e clar ca o sa se inghesuie lumea ) Care-i ideea "sustinerii evenimentului"? Se aduna niste oameni cu mobre, se plimba in grup pe autostrada, fiecare isi plateste benzina... ce e de sustinut, creearea unui event pe fb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Plus ca sunt camere...."si o sa fie cam naspa" Editat Iunie 16, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 nici nu inteleg de ce trebuie sa ai 100 de cai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 intrebare de baraj. daca prin absurd apar pe acolo fara tricou si doar cu 80 de cai ce se intampla? asta de gluma... Pai nu merge așa. Ca sa participi și sa susții evenimentul e 30 de lei tricoul cu ROC. si la subiect ROC cu reguli si aprobare? muahhahahahaha, tare! eu intelesesem conceptul ca fiind un pic altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Io-s batran. Ce c@cat mai e si asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Sa ma lămurească cineva de ce ai nevoie de 100 de ponei leșinați ca sa mergi legal, în zigzag cu 4 metri intre motociclete... METRII ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Riscul este mare de pocneala intre rideri ... vorba aia, s-au lovit intre ei piloti pe Adancata la scoala, dara-mi-te la ditamai "eventul"... Sa speram ca nu culege Smurd-ul pe nimeni de prin parapeti...Spor! Editat Iunie 16, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 16, 2016 Autor Share Postat Iunie 16, 2016 Rog cârcotașii care nu au 100 de cai și tricou sa se abtina de la comentarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Las' ca am yo si ptr el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Bos, cu 99 avem voie? Promit car o sticla de White Horse dupa mine sa fac o sluta-n cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 METRII ! Era o vorba: "Dupa ce ca esti prost, mai si claxonezi..." L-ai "corectat" gresit pe colegul, ca sa intelegi ce spun. Normal ar trebui ca cei fara 100 de cai la roata nici sa nu posteze pe topicul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Am inteles. E din categoria: m-am basit, veniti si voi s-o mirositi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de c*cat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Dacă ai caii aia ești binevenit. Pace. Pff, cum pot face sa ii mai pun si eu vreo 5 cai repede? Ca nu vreau sa ratez asa eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 am auzit ca totul se da in direct pe antena 3, e adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 am auzit ca totul se da in direct pe antena 3, e adevarat? Si prezinta Gadea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Ba e doar la KKnal D! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Care îmi împrumută 80 de ponei și un tricou? lasa-mi datele de contact, pot sa-ti dau si 100 daca vrei da' la mine e ''murgu'', e ok asa? diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate