Motorist@ Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Accident pe șoseaua care duce spre Eroii Revoluției. Un Spark a vrut sa întoarcă pe linia de tramvai (sau sa facă stanga) și a acroșat un BMW F650 Dakar. Motociclistul era la pământ...s-a sunat la salvare. Pare rănit la coloana.... Sper sa iasă ok din mizeria asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Încă unul...Mașina este un Peugeot 107. Sănătate omului și noroc mult în lupta cu asigurările. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Pe toata soseaua Giurgiului,de la Sura Mare pana la Luica si tot asa mai departe , intoarcerea pe linia de tramvai e sport local desi sunt intersectii numeroase unde se poate face treaba asta,aproape la fiecare statie de tramvai.Asa se circula in Romania.Probabil prima banda era ocupata si masina s a aruncat fara sa se asigure,la ora asta e aglomerat ca dracu acolo. Sanatate baiatului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Offff.... Sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Mihai Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 După mintea mea?trei ani permisul suspendat și o amenda de vreo 10 mii de lei, poate asa încearcă sa caste bine ochii cum și pe unde întorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Nu cunosc mai multe detalii. Poze facute de iubita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SteFF. Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 După mintea mea?trei ani permisul suspendat și o amenda de vreo 10 mii de lei, poate asa încearcă sa caste bine ochii cum și pe unde întorc. Si 5 pulane pe spatele gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Pare sa fie culpa comuna....BMW.ul circula pe linia de tramvai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Sanatate si recuperare usoara colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Logică de "fier","finess" în priceperea "mecanicii" accidentului? Pare sa fie culpa comuna....BMW.ul circula pe linia de tramvai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Circula pe linie?Sper sa nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 La ce poziție are motocicleta în setul 2 de poze nu pare să fi mers pe linia de tramvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SteFF. Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Circula pe linie?Sper sa nu Sunt doar doua benzi pe sens, din cate stiu legea permite rularea pe linia de tramvai atat timp cat nu il incurci. Poate am inteles eu gresit, dar asa stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 dar la poze nu te ai uitat cum arata linia de tramvai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Sunt doar doua benzi pe sens, din cate stiu legea permite rularea pe linia de tramvai atat timp cat nu il incurci. Poate am inteles eu gresit, dar asa stiu. si nu e nici linie continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Da la faptul ca a fost proiectat pe linia de tramvai, nu se gandeste nimeni? Sau e vreun force field acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Putea sa ajunga pe linie si dupa ce o manevra de evitare. Sanatate baiatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
likety Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 "Pe drumurile publice cu cel mult doua benzi pe sens si cu a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului langa axul drumului , conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului la apropierea acestuia." Atentie, depasirea coloanei de la semafor prin manevra de mai sus se lasa cu permis suspendat... Se si observa intr-una dintre poze, de pe celelalt sens de mers, marcajul discontinu, chiar langa bordura (unde este si linia de tramvai). Ca si concluzie, personal dar si legal cred ca motociclistul nu e vinovat. Sanatate si noroace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Pare sa fie culpa comuna....BMW.ul circula pe linia de tramvai! Care e culpa de a circula acolo pe linia de tramvai? D-aia va fac astia de balamuc prin tribunale, ca habar n-aveti de legi... » Post actualizat in 15 Jun 2016 20:17 Circula pe linie?Sper sa nu Si tu te pricepi? Al cui esti, ba baiatule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 si eu conduc masina, intorc pe linie de tramwai da ma uit ca n desene animate! speram sa nu fie ceva grav..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 parca sunt trase la indigo aceste accidente, fwutui! multa sanatate si recuperare grabnica colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Stiam ca BMW-urile au frine bune. Si astea nesportive merg mai batrineste. Zona accidentului e una in care mergi cu maxim maxim 50km/h. E nebunie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Sunt bune franele dar minuni nu pot face. 50 Km/h ajung daca bizonul iti intoarce in cativa metri in fata ta. Si dupa cum arata motocicleta si masina nu pare sa fi avut viteza mare motociclistul. Ceva vesti despre starea colegului nostru? Sanatate, recuperare rapida si nervul tare cu astia de la asigurari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Care e culpa de a circula acolo pe linia de tramvai? D-aia va fac astia de balamuc prin tribunale, ca habar n-aveti de legi... » Post actualizat in 15 Jun 2016 20:17 Si tu te pricepi? Al cui esti, ba baiatule? Un Jmecheras da bucale ca tine experimentat dupa 8000 de postari nu stie ca in zona aia linia de tramvai nu e cea mai potrivita idee?Daca vrei sa ti deseneze cineva uite niste poze gata desenate si color.Daca te uiti cu atentie la ele si te concentrezi o sa intelegi si de ce.Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Un Jmecheras da bucale ca tine experimentat dupa 8000 de postari nu stie ca in zona aia linia de tramvai nu e cea mai potrivita idee?Daca vrei sa ti deseneze cineva uite niste poze gata desenate si color.Daca te uiti cu atentie la ele si te concentrezi o sa intelegi si de ce.Succes! Are doar 6884 si urmeaza cu siguranta 6885 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate