web Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Un ghidon de enduroaica nu are nimeni? hai salut ! cred ca mai am un ghidon de ktm exc ... putin indoit. sper sa ajung la sfarsitul saptamanii la munte ca sa vreific daca mai este. da un semn daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 sal as fi si eu interesat de ghidon, ps merge pe un tuareg 125? thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Donez adaptor-plate (din plastic) pentru topcase GIVI. Nou-nout, cu suruburi si prinderi. Motiv: eu aveam deja montat pe motor adaptor metalic pe care topcase-ul cumparat s-a potrivit perfect. Contact: PM sau tel.: 0723.159.722 - Mielu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 pirelli 140/90(sau 80)/18 rallycross..arata ca in poza..cine are nevoie..cu multa placere .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Daca ai timp sa-l pui la posta, l-as vrea eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) ok. sa nu va ingramaditi amandoi pe usa anunt INCA valabil (pana le arunc la ghena) Salut CATA nu stiu unde am gasit ca donai o coada galbena de cross.Nu mai gasesc anuntul.dac gresesc sau ai dat-o scuze. CU ALTE CUVINTE: Caut ( nu neaparat moka) o aripa spate cross/(enduro are stop si nu prea mi-ar folosi) galbena indiferent starea.Multumesc anticipat. Si mai caut 2 scari cross indiferent de ce model. Editat August 7, 2008 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 pirelli 140/90(sau 80)/18 rallycross..arata ca in poza..cine are nevoie..cu multa placere .. a plecat la @adiviraj.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelemenjjanos Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Daca are cineva un set lant(pinioane si lant) pt Transalp '94 sau altceva compatibil care mai rezista cateva kilometrii si nu mai are nevoie as fi recunoscator! Lantul meu sare de pe pinionul din spate ca e prea uzat nu mai am curajul sa ma plimb cu ea Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Daca are cineva un set lant(pinioane si lant) pt Transalp '94 sau altceva compatibil care mai rezista cateva kilometrii si nu mai are nevoie as fi recunoscator! Lantul meu sare de pe pinionul din spate ca e prea uzat nu mai am curajul sa ma plimb cu ea Mersi anticipat! treci pe la mine intr-o seara si iti alegi un lant de la mine...le-am avut pe tenere si super tenere. Daca iti sunt de folos, ti le dau cu mare placere. Eu nu mai am la ce sa le folosesc (achile sunt, ai nr meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Salut CATA nu stiu unde am gasit ca donai o coada galbena de cross.Nu mai gasesc anuntul.dac gresesc sau ai dat-o scuze.CU ALTE CUVINTE: Caut ( nu neaparat moka) o aripa spate cross/(enduro are stop si nu prea mi-ar folosi) galbena indiferent starea.Multumesc anticipat. Si mai caut 2 scari cross indiferent de ce model. Salut. am avut o aripa spate de rm, dar am vandut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Salut. am avut o aripa spate de rm, dar am vandut-o. Multzam oricum stiam eu ca o vazusem la tine.Dar n-am mai gasit anuntzul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 a plecat la @adiviraj.. Cauciucul a venit astazi. Aceeasi promptitudine in livrare, indiferent ca am cumparat cizme, sau a fost vorba de ceva moca. Mare om. Mersi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Cauciucul a venit astazi. Aceeasi promptitudine in livrare, indiferent ca am cumparat cizme, sau a fost vorba de ceva moca. Mare om. Mersi Adi terfeleste-l cu folos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GYUSZY Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Donez burdufuri PROGRIP , noi , culoare galbena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ce is alea burdufuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) ce is alea burdufuri? Sunt pentru protejarea partii mobile a amortizoarelor fata a motocicletelor, impotriva impuritatilor. Erau folosite la motocicletele de fabricatie mai veche. Uite in poza asta. Editat August 13, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Sunt pentru protejarea partii mobile a amortizoarelor fata a motocicletelor, impotriva impuritatilor. Erau folosite la motocicletele de fabricatie mai veche.Uite in poza asta. parintii neoprenelor de azi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) aa ok,si neoprenele sunt la fel?ca tot auzea-m si ma intreba-m ce is alea neoprene Editat August 13, 2008 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Asemanatoare, dar este alt material mai "performant". App., are cineva un cric de vanzare? e pentru exc 250, platesc transport tot nu este problema, dar nu am reusit sa gasesc la lungime potrivita. Multumesc anticipat si scuze de offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 un matz gros de oaie, spalat bine pe interior in care se pune branza aceleiasi oi (branza "culeasa" in prealabil, pe vremea cand oaia era vie, sau dupa caz, in timpul vietii, daca oaia a suferit o operatie de duoden). la naiba petea, are omul pusa si poza la post..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 hai salut ! cred ca mai am un ghidon de ktm exc ... putin indoit. sper sa ajung la sfarsitul saptamanii la munte ca sa vreific daca mai este. da un semn daca te intereseaza ghidonul a ajuns la mine si este perfect.Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GYUSZY Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Burdufurile < de oaie > au plecat la cluj la Dracones !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Burdufurile < de oaie > au plecat la cluj la Dracones !! si spre tine au precat ieri 2 perechi de ochelari scott ptr ochelaristi..sper ca mai ai ce incepe cu ei..eventual cu 5 euro schimbi saiba si gata treaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Cizme Diadora, Nr 44. Sunt hodorogite si cam iau apa, dar deloc, tot sunt mai bune. 0722190813 -zona Targoviste Pucioasa. Nu cred ca am timp sa le duc la posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Am o casca integrala Probike neagra cu liniute argintii folosita 2 ani, dar intreaga ,nelovita si fara zgarieturi pe vizor. Marimea XL sau 61-62cm. Doritorul sa ma contacteze pe forum sau la 0722646373. Stau in zona Autogara Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate