Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Acum 2 zile am avut un accident, long short story... am fost scos vinovat, pt ca au fost 3 declaratii contra mea (2 masini implicate si un pieton "martor"), si am permisul suspendat. As vrea sa depun contestatie in instanta, dar nu am dovezi, asa ca sunt in cautare de camere. In Bucuresti, cine se ocupa de ele? Am sunat la vreo 3-4 institutii, trimis de la una la alta, ca la final sa ajung la Politia Locala sector 6... "nu stim, incercati la inspectoratul general al politiei". Adica de unde fusesem trimis la ei. Singura mea sansa sa castig este sa gasesc o filmare a accidentului. Nu am vazut sa existe camere, dar in momentul ala eram si plin de nervi... in seara asta ma duc pana acolo, sa ma uit mai atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Salut. Cu un telefon la primaria de care apartine zona cred ca ai primi raspunsul corect. Ar fi normal ca la primarie sa stie exact cine se ocupa de camere. Tu esti ok ? Cum s-a intamplat ? Sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Acum 2 zile am avut un accident, long short story... am fost scos vinovat, pt ca au fost 3 declaratii contra mea (2 masini implicate si un pieton "martor"), si am permisul suspendat. As vrea sa depun contestatie in instanta, dar nu am dovezi, asa ca sunt in cautare de camere. In Bucuresti, cine se ocupa de ele? Am sunat la vreo 3-4 institutii, trimis de la una la alta, ca la final sa ajung la Politia Locala sector 6... "nu stim, incercati la inspectoratul general al politiei". Adica de unde fusesem trimis la ei. Singura mea sansa sa castig este sa gasesc o filmare a accidentului. Nu am vazut sa existe camere, dar in momentul ala eram si plin de nervi... in seara asta ma duc pana acolo, sa ma uit mai atent. Locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 Locatia e piata Drumul Taberei. Suntem ok, eu m-am lovit putin la piciorul stang, a cazut mobra peste tibie... dar e doar o umflatura mica, nimic grav. A venit smurd, a constatat, am refuzat spitalul. Semafor pe verde, eu cu nevasta in spate, venind dinspre Brasov spre Tricodava. Perpendicular cu sensul meu, in intersectie, vad o masina rosie. Da sa se bage, ma observa si franeaza. O evit spre dreapta, dar mai era un paralel cu asta rosie, un Opel alb care s-a bagat. Am intrat pe frana in roata lui spate, am cazut, in cadere i-am lovit si masina primului. A aparut si un pieton f nervos pe mine (nu stiu de ce)... ca aveam viteza, ca stie el ca mobrele merg tare. Dupa aia a aparut ideea ca eram pe rosu pt ca el, ca pieton, traversa... nu stie daca traversa pe rosu sau verde, dar daca el traversa, atunci inseamna ca eu aveam rosu. Initial ala cu masina rosie isi cerea scuze, ca din vina lui nu m-a vazut al 2lea... la sectie deja se consulta cu mosul din masina 2, a aparut si pietonul luat ca martor (nu stiu daca se cunostea sau nu cu mosul), toti 3 au avut declaratii la fel. Eu am trecut pe rosu, ei nevinovati. 375 lei amenda si suspendat permisul 60 zile. Mi-e ciuda ca am dreptate si platesc fara motiv, dar daca nu gasesc dovezi nu am sanse de castig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Toate camerele instalate legal sunt în evidenta inspectoratului general. Ia zona la ochi și vezi dacă și unde sunt amplasate! Editat Septembrie 2, 2016 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Vino si tu cu 4 martori. Erau cu o masina in spatele tau... au vazut pe facebook ca ai probleme si au zis sa te ajute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 Am reusit sa vorbesc la Locala, nu au camere in intersectie, mi-au recomandat sa caut pe la magazine. Un singur magazin e aproape de intersectie, un Tip Top. In seara asta, dupa munca, ma duc pana acolo sa vad ce si cum. O sa caut si martori, dar erau buni sa fie prezenti la sectie... Nu e nimic grav la picior, umflatura s-a dus, a mai ramas doar o mica durere la atingere. Nici nu prea ma invinetesc, deci nu se vede mai nimic din exterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zielsziek Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 ai grijă doar că dacă ajungi prin tribunal să fie 'omologate' dovezile.. de la un poliţist de rutieră am primit odată un răspuns că dacă filmarea nu e omologată e degeaba, dar mă gândesc că sunt, dară sunt prin centru, sper să faci dreptate că e prostie să se pună oamenii aiurea pe tine, doar că vezi doamne eşti motociclist. multă baftă, ţine-ne la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 Judecatorul poate accepta orice filmare, fie ea omologata sau nu. Macar de-as avea una "neomologata", mor de ciuda ca mi-am lasat camera de pe casca acasa in ziua aia, am zis ca e descarcata, murdara, merg in cartier... ce poate sa se intample?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 (editat) in cacatul ala de parc de 10 milioane de euro, nu exista camere de supraveghere la intrarea in parc ? Dintr-alea rotunde gen deasupra... mai incearca in blocurile de pe langa, gen cel din spate la tip top, poate sa aibe montata sus la ultimul nivel.. Editat Septembrie 2, 2016 de george_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papino Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 eu am pati-o la unirii si stiu de atunci ca cei de la politia locala au filmarile intereseaza-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 O sa bantui azi pe acolo, sa vad ce gasesc... sper sa fie ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 vezi si vis a vis spre piata, sunt o gramada de case de amanet sau de pariuri pe acolo la strada, poate au montat cate ceva si capteaza putin si din strada.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 Stiu, ideea e sa prinda intersectia... macar sa se vada cand au plecat cei din dreapta/stanga, cu masinile. Ca pietonii trec mereu pe rosu acolo, nu e un punct de referinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Nu ai pe-acasa o camera? Un Sj cam, un evolio, orice. Te-ar fi ajutat mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crimson Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Mai rau decat amenda sau suspendarea m-ar distruge psihic ca isi bat aia 3 joc de mine, multa bafta. Ai putea contesta si fara camere/alti martori in baza faptului ca aia 2 care o frecau in intersectie nu aveau cum sa vada semafoarele si trebuiau sa acorde prioritate indiferent din moment ce erai angajat in traversarea intersectiei. Pietonul de asemenea nu are vizibilitate de pe trecere la semafoarele masinilor. Tu si pasagerul sunteti singurii care puteau observa direct culoarea semaforului (dintre persoanele implicate). Intersecţii cu circulaţie dirijată.58. 1) Intersecţia în care ordinea de trecere este determinată de semnalele semaforului sau de agentul de circulaţie se consideră intersecţie cu circulaţie dirijată.3) La apariţia semnalului verde al semaforului, conducătorul este obligat să cedeze trecerea vehiculelor deja angajate în trecerea intersecţiei, indiferent de direcţia lor de deplasare, precum şi pietonilor care finalizează traversarea carosabilului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 Ei au declarat ca au stat in intersectie X minute sa cedeze masinilor care venea pe sensul meu. Masinile s-au oprit, pietonii au inceput sa traverseze, doar eu am trecut... ca un adevarat satanist violator de babe, pe rosu. Pietonul "martor" a declarat ca el a trecut pe verde si eu pe rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDragan Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Camera pe casca man... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 va certati aiurea. omologarea se face in instanta...ceri omologarea camerei prin expertiza...duh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Imi pare rau pt ce ti s a intamplat ... sa ne tii la curent. Cu care mobra erai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 Cu aia mare, vacadero... anvelope 2016, placute de 4000 km, viteza ~ 40 km/h... degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papoo Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Depune o contestatie oricum prin care sustii ca Politia a facut constatarile pe baza declaratiilor martorilor care sunt mincinoase. S-ar putea sa le tremure gladiolele cand sunt pusi sa jure cu mana pe Biblie ca asa s-a intamplat si li se reaminteste ca marturia mincinoasa se pedepseste cu inchisoarea. Daca nimeresti un judecator bun, ii descoase pana se contrazic intre ei (am vazut destule astfel de cazuri in instanta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Există camere în toate intersecţiile mari, sunt sus pe blocuri dar nu le poţi vedea cu ochiul liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Există camere în toate intersecţiile mari, sunt sus pe blocuri dar nu le poţi vedea cu ochiul liber. Poti sa incerci si la SRI! Poate era satelitu' de 18:00 prin zona. Neaparat sa ceri si inregistrarile in infrarosu si cele in 12K. Ontopic: Mai degraba: "Depune o contestatie oricum prin care sustii ca Politia a facut constatarile pe baza declaratiilor martorilor care sunt mincinoase." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 2, 2016 Autor Share Postat Septembrie 2, 2016 Incerc sa caut camere in zona, dupa aia martori si la final, daca nu am nimic... incerc si asa, si o chem martora pe sotie, care era cu mine, si a auzit si tampeniile pietonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate