Dracon Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Revin cu intrebarea din postul meu anterior ca nu ma lamuresc: despre ce se vorbeste pe acest topic? Tehnici de franare, anvelope, furci comprimate si alte chestiuni sau despre un amarat fara casca si permis moto care a pus frana cu capul in masina unui idiot care nu a acordat prioritate? Nu inteleg... ce e neclar?... nici macar RCA-ul nu o sa despagubeasca familia. Lucrurile sunt foarte simple: motocicleta nu se piloteaza pe strada cum am citit anterior, se conduce, motocicleta se piloteaza pe circuit. Evident natura mersului pe doua roti presupune o anumita tehnica insa pe strada lucrurile stau complet diferit fata de circuit. Cand o sa crestem noi mari, o sa mai citim despre cultura generala nu despre motociclism in particular, nu o sa ne mai cumparam cazane ca sa agatam pijdi si sa-i dam gaz race pe strada astfel de incidente se vor reduce. Vor ramane, din pacate, majoritare doar cele datorate exclusiv neatentiei noastre (si nu excesului de testosteron si adrenalina si lipsei de educatie) si a soferilor ca asa e in tenis si in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 A murit pentru ca a gresit. Noi o intoarcem pe toate fetele sa vedem daca putem sa mai invatam cum sa nu murim. Cam atat. De aia cautam greseli, ca sa gasim justificari, nu sa luam doar destinul ca fiind implacabil. Ca atunci toti trebuie doar sa zicem un Doamneajuta cand ne urcam pe motor si sa asteptam sa vedem daca in ziua aia ruleta ruseasca ne alege pe noi sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Ca atunci toti trebuie doar sa zicem un Doamneajuta cand ne urcam pe motor si sa asteptam sa vedem daca in ziua aia ruleta ruseasca ne alege pe noi sau nu... Cam asa e. Ne protejam psihic, altfel am lua-o razna sau ... nu ne-am mai urca in veci pe motocicleta, ceea ce tot la nebuni ne-ar duce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Ca sa inteleg si eu, considerati un motociclist mai bun ar fi putut evita masina aia in acea situatie fara sa se imprastie pe jos? Eu unul cred ca nu scapam netrantit sau fara contact cu mobra iesita in fata atata de din scurt. Eu clar nu as fi evitat nimic la viteza aia asa din scurt, ma infigeam in masina 100%. Consider in schimb ca un motociclist mai bun nu ar fi ajuns in situatia de sah-mat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Ca sa inteleg si eu, considerati un motociclist mai bun ar fi putut evita masina aia in acea situatie fara sa se imprastie pe jos? Eu unul cred ca nu scapam netrantit sau fara contact cu mobra iesita in fata atata de din scurt. Nu, consideram ca un motociclism mai bun si-ar fi luat intai permisu, apoi ar fi pus casca pe cap, dupa care, daca iesea cu mobra prin zona aia pe temperaturile alea, ar fi mers mai prudent stiind ca n-are cine stie ce aderenta, cine stie ce frane, cine stie ce suspensie si ca, in caz de doamne-fereste, are nevoie de mult spatiu ca sa opreasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Ca sa inteleg si eu, considerati un motociclist mai bun ar fi putut evita masina aia in acea situatie fara sa se imprastie pe jos? Eu unul cred ca nu scapam netrantit sau fara contact cu mobra iesita in fata atata de din scurt. Un motociclist bun ar fi avut casca si echipament binenteles si permis si in plus cand imprumuti o mobra mergi frate prudent , nu o cunosti nu sti ce gume are , ce frane are , el a luat-o si blana , hai pe lumea cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 La un post de televiziune la secțiunea știri filmarea postată îl arată pe motociclist venind spre mașină pe o roată.Cred că avea viteză în momentul impactului dar ce e mai rău în treaba asta e că nu avea permis de conducere și conducea fără cască de protecție.Îmi pare rău de el că era tânăr și avea toată viața înainte dar greșelile elementare făcute l-au trimis la moarte.Dumnezeu să-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Ca sa inteleg si eu, considerati un motociclist mai bun ar fi putut evita masina aia in acea situatie fara sa se imprastie pe jos? Eu unul cred ca nu scapam netrantit sau fara contact cu mobra iesita in fata atata de din scurt. un motociclist nu ar fi ajuns in situatia aia ! ai 80 pe stradutza, vezi ca scoate unu capu pe la 50 m , inchizi acceleratia , incepi franarea , cand ajungi in dreptul intersectiei ai 30-40, ala e trecut de intersectie , totul fara sa rupi franele si fara sa mergi incet si btw.. motociclsi tru .. cand blochezi fatza din prima nu se mai incarca nici o suspenise, ca d'aia se blocheaza roata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Ca sa inteleg si eu, considerati un motociclist mai bun ar fi putut evita masina aia in acea situatie fara sa se imprastie pe jos? Eu unul cred ca nu scapam netrantit sau fara contact cu mobra iesita in fata atata de din scurt. Te inseli. Cred ca sunt pe aici mega membrii care cu o mana ar fi evitat masina, cu ajutorul tastelor cu sageti, cu o mana ar fi tras un flit in ceafa soferului, cu o mana ar fi postat live situatia precum si 10 comentarii pe alte topicuri. Am uitat sa precizez de cealalta mana cu care ar fi franat spatele, evident urmate de o cazatura, o ridicare si semnul victoriei. . No offence, anyone! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Esti sigur ca nu te uiti la alt film? Aveti filmul exact, fara loc de speculatii si tot ii puneti in carca un mers pe o roata si o racheta sol-sol (extras din comm voastre). E un accident banal cu ceva invataturi pentru altii, dar de aici pana la a face trolling din tragedia omului...pentru voi e doar un mic pas. Sa lamurim: Nimic nu-i scuza mersul fara casca, permis si echipament, insa pentru asta a platit mai mult decat oricare a scris aici. a platit cu VIATA. Si-a platit greseala. La ce-l mai rastigniti din nou? Sa revenim la dinamica...am incercat sa nu ma implic in discutiile voastre, dar s-a ajuns departe. Ba chiar unii speculeaza ca evitau fara probleme.... Omul locuia in zona, daca nu ma insel chiar pe strada in cauza sau oricum, undeva f aproape. Nu vreau sa speculez eu exact, dar motorul ala nu era al lui, posibil ca la vizita propietarului, a incercat sa-l conduca putin...ceva spontan, Fiind echipat casual. (din pacate) E drept, nu-l scuza, dar nu mai pozati in catolici, ca ptr 150m pe o strada, toti faceati la fel. Nu cred ca mergeati voi sa va echipati 20 minute ca sa intoarceti motorul in capatul strazii. Cunosc zona, iar la vizionare filmarii, nu mi s-a parut o viteza peste limita, ci una apropiata de limita. Temperatura ambientala la locul evenimentului era de 15 grade. Nu cred ca era cazul de aderenta zero din partea asfaltului, ci mai degraba din partea anvelopei neincalzite. Bun, ca si sitenza din ce am vazut in video, se pare ca anvelopele reci, suspensia rece (uleiul) si necunoasterea motocicletei...si-au spus cuvantul. Nu a dat el cu ea pe jos, ci a blocat roata. Lucru care numai formuistilor nu li se intampla, ei sunt experti. ei au miliaone de km cu spatele si din fata tastaturii au iesit din mii de probleme. Eu stiu ca supar multa lume, dar nu e uman sa fim asa reci fata de un om care a murit. Am incredere ca reprezentam o cumunitate moto si o facem pozitiv. La un post de televiziune la secțiunea știri filmarea postată îl arată pe motociclist venind spre mașină pe o roată.Cred că avea viteză în momentul impactului dar ce e mai rău în treaba asta e că nu avea permis de conducere și conducea fără cască de protecție.Îmi pare rău de el că era tânăr și avea toată viața înainte dar greșelile elementare făcute l-au trimis la moarte.Dumnezeu să-l ierte! Editat Noiembrie 3, 2016 de ChrisRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 da da rip, era baiat bun intorcea casca in cap la multi d-aici sau, dupa caz, strica gelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Eu stiu ca supar multa lume, dar nu e uman sa fim asa reci fata de un om care a murit. Nici sa fii asa ignorant cand e vorba de unele chestii nu prea te ajuta. Am incredere ca reprezentam o cumunitate moto si o facem pozitiv. Te minti singur in continuare... sa nu fii dezamagit si tu ca nenea ala de a iesit cu 'amicii' motociclisti la beuta si dupa a intrat in depresie, ca aia nu erau prea normali(dupa spusele lui). Iti gasesti cativa prieteni care vad fenomenul moto la fel ca tine si mai iesi la o tura impreuna. Asta e comunitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Esti sigur ca nu te uiti la alt film? Aveti filmul exact, fara loc de speculatii si tot ii puneti in carca un mers pe o roata si o racheta sol-sol (extras din comm voastre). E un accident banal cu ceva invataturi pentru altii, dar de aici pana la a face trolling din tragedia omului...pentru voi e doar un mic pas. Sa lamurim: Nimic nu-i scuza mersul fara casca, permis si echipament, insa pentru asta a platit mai mult decat oricare a scris aici. a platit cu VIATA. Si-a platit greseala. La ce-l mai rastigniti din nou? Sa revenim la dinamica...am incercat sa nu ma implic in discutiile voastre, dar s-a ajuns departe. Ba chiar unii speculeaza ca evitau fara probleme.... Omul locuia in zona, daca nu ma insel chiar pe strada in cauza sau oricum, undeva f aproape. Nu vreau sa speculez eu exact, dar motorul ala nu era al lui, posibil ca la vizita propietarului, a incercat sa-l conduca putin...ceva spontan, Fiind echipat casual. (din pacate) E drept, nu-l scuza, dar nu mai pozati in catolici, ca ptr 150m pe o strada, toti faceati la fel. Nu cred ca mergeati voi sa va echipati 20 minute ca sa intoarceti motorul in capatul strazii. Cunosc zona, iar la vizionare filmarii, nu mi s-a parut o viteza peste limita, ci una apropiata de limita. Temperatura ambientala la locul evenimentului era de 15 grade. Nu cred ca era cazul de aderenta zero din partea asfaltului, ci mai degraba din partea anvelopei neincalzite. Bun, ca si sitenza din ce am vazut in video, se pare ca anvelopele reci, suspensia rece (uleiul) si necunoasterea motocicletei...si-au spus cuvantul. Nu a dat el cu ea pe jos, ci a blocat roata. Lucru care numai formuistilor nu li se intampla, ei sunt experti. ei au miliaone de km cu spatele si din fata tastaturii au iesit din mii de probleme. Eu stiu ca supar multa lume, dar nu e uman sa fim asa reci fata de un om care a murit. Am incredere ca reprezentam o cumunitate moto si o facem pozitiv. 1) Nu il rastigneste nimeni. Analizam ce s-a intamplat si poate de aici rezultatul va fi ca unii gandesc de doua ori inainte sa faca greselile pe care le-a facut omul asta. 2) poate ca nu ma duc sa iau casca pentru o tura de 200m pe o mobra de imprumut. dar cer casca tovarasului care a venit pe ea. iar eu voi avea doar prieteni care poarta casca, ca sa nu stau sa ii plang pe forum cand franeaza cu capul gol in portiera conservei. 3) nu mai pune la suflet toti expertii carora le cresteau aripi si zburau cu mobra peste obstacol. la fel, nu mai pune la suflet ca a scris unul ca a vazut pe un film cum venea mobra pe o roata. puii mei, cate filme sunt cu accidentul asta? in filmul pe care il stim toti, e pe o roata mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Bun, ca si sitenza din ce am vazut in video, se pare ca anvelopele reci, suspensia rece (uleiul) si necunoasterea motocicletei...si-au spus cuvantul. Nu a dat el cu ea pe jos, ci a blocat roata. Lucru care numai formuistilor nu li se intampla, ei sunt experti. ei au miliaone de km cu spatele si din fata tastaturii au iesit din mii de probleme. Eu stiu ca supar multa lume, dar nu e uman sa fim asa reci fata de un om care a murit. Am incredere ca reprezentam o cumunitate moto si o facem pozitiv. Pai nu asta am spus si noi?! Despre echipament... io merg in maieu si chiloti vara, dar nu fara casca. Dovleacul e cel mai sensibil "organ" si printre putinele care iti pot da shut down direct. Asa ca io-mi iau casca si daca ma duc cu mobra mea 500 m prin curte pe la munca sa-mi iau o cola de la poarta. Cat despre comunitate...s-a terminat acu' ani buni. Editat Noiembrie 3, 2016 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Si cum facem? Asteptam sa ne schimbe cineva? sau schimbarea incepe cu noi? De ce atata URA in fata tastaturii si pe strada ne salutam? Care e latura reala a motoclistului? Cand e in fata tastaturii sau cand saluta pe strada? Cat despre comunitate...s-a terminat acu' ani buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Daa',cu legheleul ce ai?Sau pe macadam nu se saluta lumea? N-ai cu cine sa trollezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 a scris unul ca a vazut pe un film cum venea mobra pe o roata. puii mei, cate filme sunt cu accidentul asta? in filmul pe care il stim toti, e pe o roata mobra? Da, pe aia din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Si cum facem? Asteptam sa ne schimbe cineva? sau schimbarea incepe cu noi? De ce atata URA in fata tastaturii si pe strada ne salutam? Care e latura reala a motoclistului? Cand e in fata tastaturii sau cand saluta pe strada? Pai io nu salut calaretii de motociclete sau scutere fara casca. Si nu e vorba de nicio ura, cel mult de dispret. Editat Noiembrie 3, 2016 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Aia de scutere nu rsspund la salut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Aia de scutere nu rsspund la salut... Se compenseaza, mai salut eu din masina. se uita lumea ciudat la mine...dar eu fac cu mana in continuare. http://i.stack.imgur.com/E1yEl.jpg Editat Noiembrie 3, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Esti sigur ca nu te uiti la alt film? Aveti filmul exact, fara loc de speculatii si tot ii puneti in carca un mers pe o roata si o racheta sol-sol (extras din comm voastre). E un accident banal cu ceva invataturi pentru altii, dar de aici pana la a face trolling din tragedia omului...pentru voi e doar un mic pas. Sa lamurim: Nimic nu-i scuza mersul fara casca, permis si echipament, insa pentru asta a platit mai mult decat oricare a scris aici. a platit cu VIATA. Si-a platit greseala. La ce-l mai rastigniti din nou? Sa revenim la dinamica...am incercat sa nu ma implic in discutiile voastre, dar s-a ajuns departe. Ba chiar unii speculeaza ca evitau fara probleme.... Omul locuia in zona, daca nu ma insel chiar pe strada in cauza sau oricum, undeva f aproape. Nu vreau sa speculez eu exact, dar motorul ala nu era al lui, posibil ca la vizita propietarului, a incercat sa-l conduca putin...ceva spontan, Fiind echipat casual. (din pacate) E drept, nu-l scuza, dar nu mai pozati in catolici, ca ptr 150m pe o strada, toti faceati la fel. Nu cred ca mergeati voi sa va echipati 20 minute ca sa intoarceti motorul in capatul strazii. Cunosc zona, iar la vizionare filmarii, nu mi s-a parut o viteza peste limita, ci una apropiata de limita. Temperatura ambientala la locul evenimentului era de 15 grade. Nu cred ca era cazul de aderenta zero din partea asfaltului, ci mai degraba din partea anvelopei neincalzite. Bun, ca si sitenza din ce am vazut in video, se pare ca anvelopele reci, suspensia rece (uleiul) si necunoasterea motocicletei...si-au spus cuvantul. Nu a dat el cu ea pe jos, ci a blocat roata. Lucru care numai formuistilor nu li se intampla, ei sunt experti. ei au miliaone de km cu spatele si din fata tastaturii au iesit din mii de probleme. Eu stiu ca supar multa lume, dar nu e uman sa fim asa reci fata de un om care a murit. Am incredere ca reprezentam o cumunitate moto si o facem pozitiv. bine gandit si la obiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 http://cazacu21.ro/tv-vs-reality-moto-tv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Aia de scutere nu rsspund la salut... Aia ori se fastacesc ori nu stiu de slalutat ca ei nu-s de pe aicea.... Se compenseaza, mai salut eu din masina. se uita lumea ciudat la mine...dar eu fac cu mana in continuare.Si eu am patit... Lumea se uita ca la urs intradevar, nu raspunde nimeni, inafara de unul singur, o singura data, era olandez, dpa numar si vesta deaia odioasa galbena, chiar m-am uitat expres sa vad ca nu mi-a venit sa cred ca a raspuns cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 http://cazacu21.ro/tv-vs-reality-moto-tv/ Pe înregistrarea video se vede la min 1 că venea pe 1 roată,dacă nu am văzut eu bine sau dacă am deranjat specialiștii de tastatură îmi cer scuze.Am permis de conducere din 1982 ,am motociletă și merg destul de mult,în comparație cu alții... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 http://cazacu21.ro/tv-vs-reality-moto-tv/ CNA-ul nu poate fi sesizat pt enormitatile expuse de cretinii astia? vreo idee in ce zi a aparut materialul la teve? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate