steph Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 DRL dezactivat = faza scurta plus led aprins la intensitate mai mica. Tot sexy se vede. DRL activat = doar ledul in full power fara faza scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 DRL activat = doar ledul in full power fara faza scurta. - care daca se face seara sau intri intr-un tunel, se comuta singur pe faza scurta si trece ecranul in night mode. Dupa care revine la normal full led cand iesi din tunel sau rasare soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 La fel si la ktm-urile alea mai de saraci. Doar ca night mode = se aprinde bordul =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bz90arn Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 In sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 frumos, sa-l stapanesti sanatos!Daca tot a inceput sarbatoarea pozelor, pun si eu una de la AMCkart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 (editat) In sfarsit Primul din țara?! Sa te bucuri de el! Editat Mai 5, 2017 de Sergiu_KB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bz90arn Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Primul din țara?! Sa te bucuri de el! Multumesc Sergiu, si tu sa te bucuri de el. Cred ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 (editat) Cât bagă?! » Post actualizat in 23 May 2017 12:59 5 k, coafura rezista! Editat Mai 5, 2017 de Sergiu_V.Riders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 8 k, pe ploaie si pe vant. topic mort, posesorii se plimba... ne vedem la iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Se plimba ca-s motoretele noi si n-au inceput inca sa se strice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Octombrie 30, 2017 Share Postat Octombrie 30, 2017 22.000! Si a venit kakatul alb, plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=BySQmyz62EI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Zic sa postez si eu poza cu jucaria (al doilea 1290 SA-S de fapt ))) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 tre sa facem un topic de S, ca asta e de R-uri. Oricum e bine ca lumea e ocupata cu bagat km. cred ca e cel mai sarac topic despre motorete )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 true true, vad ca ala de AT si de BMW e mega activ ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Io as zice ca pe cel de BMW este chiar liniste, raportat la cat de multi proprietari activi exista. tre sa facem un topic de S, ca asta e de R-uri. Cred ca iesiti in pierdere pentru ca multe dintre subiectele discutate pot fi comune. E ca si cum ai face topic separat de GS normal si GS Adv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Io as zice ca pe cel de BMW este chiar liniste, raportat la cat de multi proprietari activi exista. Cred ca iesiti in pierdere pentru ca multe dintre subiectele discutate pot fi comune. E ca si cum ai face topic separat de GS normal si GS Adv Comentul cu AT/BMW nu e hate intended, doar o observatie ca lumea chiar vorbeste acolo, pe cand aici din 50 de posturi 20 sunt cu numarat NR de km )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Comentul cu AT/BMW nu e hate intended, doar o observatie ca lumea chiar vorbeste acolo, Nici n-am insinuat asta, am dat un raspuns realist cred. Indiferent care sunt motivele, cred ca (imi pare rau ca nu am si cifre oficiale) momentan BMW vinde in Ro mult mai bine pe segmentul GS decat KTM asadar sunt mai multi proprietari si implicit mai multe discutii. La AT erau practic vreo trei proprietari care tineau topicul... acum se pare ca unul ar fi migrat spre GS, asa ca raman doi plus ceva "audienta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Comentul cu AT/BMW nu e hate intended, doar o observatie ca lumea chiar vorbeste acolo, pe cand aici din 50 de posturi 20 sunt cu numarat NR de km )) +1! 25.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 +1! 25.000 km ))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Nici n-am insinuat asta, am dat un raspuns realist cred. Indiferent care sunt motivele, cred ca (imi pare rau ca nu am si cifre oficiale) momentan BMW vinde in Ro mult mai bine pe segmentul GS decat KTM asadar sunt mai multi proprietari si implicit mai multe discutii. La AT erau practic vreo trei proprietari care tineau topicul... acum se pare ca unul ar fi migrat spre GS, asa ca raman doi plus ceva "audienta" Pai tot trei raman, nu e ca si cum a disparut motorul ala intr-o gaura neagra, noul proprietar s-a anuntat deja pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Pai tot trei raman, nu e ca si cum a disparut motorul ala intr-o gaura neagra, noul proprietar s-a anuntat deja pe topic. Ulterior am vazut si asta; eu vorbeam insa de cati sunt cu adevarat acrtivi pe topic, nu cati proprietari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 (editat) Salutare, Stiti cumva vreun dealer in bucuresti care sa aiba un super adventure S disponibil la test ride ? Editat Iunie 5, 2018 de utzi22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Trebuie neaparat sa fie dealer de motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Banuiesc ca nu trebuie sa fie musai de motociclete, dar unde altundeva gasim motociclete de test ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate