Sari la conținut

Slab ! Cel mai slab !

vfr750
 Share

Postări Recomandate

Qed!

Aia cu Fjr e maxima! Macar sa fi dat si ei la achitarea avansului o roata, la prima rata niste bujii si tot asa :P Pai cand ai fi intrst in posesie mobra ar fi fost un hoit statut, cel putin cu gumele patrate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 122
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Anul trecut am vrut sa iau noul fjr1300 si plateam 50% avans si restul rate/leasing. Cei de la yamaha au zis ca motorul ajunge la mine dupa ce platesc ultima rata. Pana atunci ramane la ei. Ganditi si voi acum cum pare oferta asta? In comparatie bmw are finantare foarte buna, nu mai zic ca dobanda e doar de cateva procente. Nu ii laud ca nu m-au finantat cu nimic, e doar o constatare.

In segmentul de la 10k euro (motoare mari de touring sau sport-touring) ori ai tot cascavalul, ori iei sh la 2-3 ani vechime sau iei bmw! Nu-s prea multe optiuni. Din pacate r1200gs nu place tuturor.

Deci, nigga, please!

Legea bancara nu permite asa ceva. Din întâlnirea aia cineva este semiretard.
Link spre comentariu

Legea bancara nu permite asa ceva. Din întâlnirea aia cineva este semiretard.

Sa inteleg ca am optiunea sa zic ca sunt eu sau ceilalti?

Din pacate nu mi-au dat nimic in scris dar nici interes nu am mai avut. Diferenta in rate era pe 6 luni adica oricum prea putin timp.

Link spre comentariu

Foarte posibil sa fie cum zici. Alta varianta nu era si oricum rezultatul final a fost acelasi. Eu am vrut sa iau motor nou dar modelele de interes pt mine nu erau finantabile. Poate in cativa ani se mai dezgheata si finantarea. Eu cel putin o astept, daca aude cineva!? Mai cumpar una-doua ca loc mai am. Stiti raspunsul la intrebarea: ce e mai bine decat doua mobre? Trei! :))

Dar decat sa tastam mai bine iesim la plimbare ca in sfarsit e cald si pe aici! :)

Link spre comentariu

@JAGI,de unde e procentajul ala?serios intreb.

simplu:

1. in magazin au foarte putine modele/marimi.
  2. online este mult mai ieftin si livrabil la botul calului.
  3. reducerile live sunt cu precadere la brand-urile mai putin performante

magazinul/expozitia este pentru probat marimi...

daca o sa puna RAR-ul geana pe segmentul moto, si vor obliga vanzatorii sa aiba la raft doar produse omologate (vezi orice rahat de solutie de parbriz sau stergator auto), piata se va muta 100% online & extern

Link spre comentariu

n-ai inteles.eu am intrebat unde e procentajul ala in ideea in care as fi curios sa vad cine a facut o asemenea statistica.ca pareri personale e simplu sa "arunci".noroc!

Link spre comentariu

Ok,inteles.asa ma gandeam si eu.parca mi-as fi dorit sa existe cineva sa fi facut un sondaj/statistica,lucru ce ar insemna multe d.p.d.v al interesului pt tot ce tine de moto. :) si eu cumpar DOAR online. :P

Link spre comentariu

SAM 2017 este si mai slab, nici un stand cu producatori de motorete. Azi am trecut pe acolo.

Este un targ de masini cu standuri de biciclete si trotinete electrice si bonus, va fi un concurs de kendama ... foarte frumos... nu mai calc pe acolo.

Link spre comentariu

Vezi ca e topic separat despre sam. Dpmdv "saloonul" e de ras si de plans. Razi de fraierii care au platit bilete si plangi dupa banii dati la intrare :D

Vezi ca e topic separat despre sam. Dpmdv "saloonul" sam e de ras si de plans. Razi de fraierii care au platit bilete si plangi dupa banii dati la intrare :D

Editat de john17
Link spre comentariu

a mai fost altcineva la SAM?

"Totusi, sa nu fim carcotasi"... A se vedea atasata singura atractie (scuze pentru bikeritze, nu sunt misogin).

Noroc cu talonul motorului, caci sambata s-a putut intra gratis.

Oricum, cei 25 RON nu merita, in primul rand pentru cei ce vor sa vada ceva legat de motoare.

Despre auto, singura masina care m-a incantat a fost noua Suzuki Ignis (fara a fi influentat in vreun fel de Suzuki Bandit 650 GSF...)

post-95867-0-58903300-1494078542_thumb.jpg

post-95867-0-09019900-1494078697_thumb.jpg

Editat de pierrotlefou
Link spre comentariu

SMAEB, a-ti pus pe poster unu pe motoreta cu telefonu in mana? data viitoare gantiti-va si voi sa nu mai puneti asta. lumea e plina de telefoane. telefonu a devenit un simbol.

o sa facem niste piramide si scrijelim niste telefoane pe pereti in loc de vreun soare.

Link spre comentariu