cbr-ica Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 dar supermoto XT660X are cineva? ma bate gandul. a ramas pe shortlist impreuna cu lc4 690 sm. Pareri obiective? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Salut! Teneristii n'au murit! si chiar "avem" . Dar ca si mine cred ca, cu totii asteptam ca site-ul sa se finalizeze, sa functioneze. Fiecare va avea ceva de adaugat acolo!!! ooo bun asa ... lucrez si eu la el in limita timpului liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Salut..am si eu un xt 600, seria 2kf din anul 1989! l am cumparat din Timisoara..sunt f multumit! am 15 000 km si nu am avut probleme cu el pana acum ! Felicitari ptr acest topic! iata cateva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 dar supermoto XT660X are cineva? ma bate gandul. a ramas pe shortlist impreuna cu lc4 690 sm. Pareri obiective? din titlu reiese clar topicul POSESORILOR... din pacate sunteti la Coltul Enduristilor asa ca, cu respect, va multumim pt prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Daca ar fi sa faceti un upgrade spre ce v-ati orienta? Sunt curios pentru ca as fi in situatia asta si sincer, chiar nu stiu ce vreau. Mersi (tin sa spun ca il folosesc pe al meu 99% pentru asfalt). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Tenere2008 sau KTM Adventure...sau un xt mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Daca ar fi sa faceti un upgrade spre ce v-ati orienta? Sunt curios pentru ca as fi in situatia asta si sincer, chiar nu stiu ce vreau. Mersi (tin sa spun ca il folosesc pe al meu 99% pentru asfalt). upgrade-ul o sa fie cat mai repede....o scot din revizie si o vand. Tinta....o yamaha yz 400 din 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian D Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Eu m-as indrepta fara regrete catre un BMW 1200GS.Deocamdata nu-mi permit asa ceva.Ca tinte viitoare:Supertenere sau Africa Twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Daca ar fi sa faceti un upgrade spre ce v-ati orienta? Sunt curios pentru ca as fi in situatia asta si sincer, chiar nu stiu ce vreau. Mersi (tin sa spun ca il folosesc pe al meu 99% pentru asfalt). Pai de la XT600 pe care-l folosesti "99% pe asfalt" nu vad un upgrade, doar spre un chopper sau speeder De ex. eu nu as upgrada Tenereu' meu pe care il folosesc cit se poate de mult la offroad, cu cel de 2008, ca mi-ar fi mila. Sa le am pe amandoua este alta poveste dar nu pot sa imi permit asa ceva. Bafta la upgrade! Sa ne anunti ce iti cumperi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Pai de la XT600 pe care-l folosesti "99% pe asfalt" nu vad un upgrade, doar spre un chopper sau speeder De ex. eu nu as upgrada Tenereu' meu pe care il folosesc cit se poate de mult la offroad, cu cel de 2008, ca mi-ar fi mila. Sa le am pe amandoua este alta poveste dar nu pot sa imi permit asa ceva. Bafta la upgrade! Sa ne anunti ce iti cumperi! Sincer nu ma gandesc la chopper sau speeder ci spre un touring gen Yamaha TDM, dar ma mai gandesc inca si mai analizez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 (editat) upgrade-ul o sa fie cat mai repede....o scot din revizie si o vand. Tinta....o yamaha yz 400 din 2000 Am vazut ca frecventezi zona bucegi, leaota..cand iei YZ-ul si daca esti interesat sa executam niste ture da-mi un semn Editat Decembrie 6, 2007 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 salut nu sunt eu posesor de yamaha insa am un prieten care are o yamaha xt 600 E din 92 si are nevoie de distributie si segmenti.... ma puteti ajuta cu vreun link ceva sau cu niste preturi sunt din suceava si prin zona nu amgasit nimic..dak m-ati putea ajuta as fi recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Salutare. Cauta pe louis.de poate gasesti. Cel putin distributie ar trebui, segmenti nu stiu sigur. Daca nu pe louis atunci pe kedo.de, sau pe auner.de Apoi te uiti la vanzari-cumparari ca sunt cativa baieti care aduc de la firmele respective, le trimiti lor un mail si gata. Asta in caz ca nu aveti nici un magazin in zona care aduce piese. Pentru xt600 ar trebui sa gasiti relativ usor. Numai bine si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Vorbeste cu Romi si cautati impreune pe WWW.KEDO.COM. Sint specializati in Yamaha si gasesti sigur majoritatea pieselor de uzura. Iti ajung in maxim 2 saptamini, si momentul e tocmai bun (acum iarna). E discutabil daca schimbul de segmenti rezolva treaba. Poate e nevoie de un piston complet echipat+alezare......pentru ca de obicei segmentii noi nu se mai aseaza cum trebuie intr-un cilindru uzat neuniform. Oricum, vezi optiunile la Kedo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Nu mai este nici un doritor care vrea sa participe cu materiale la dezvoltarea site-ului www.tenereclub.ro ?? Orice articol este binevenit!!! Va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 dar supermoto XT660X are cineva? ma bate gandul. a ramas pe shortlist impreuna cu lc4 690 sm. Pareri obiective? mi-a venit mobra va tin la curent cu detalii. intai sa o inmatriculez. sa traiasca mult si bine dobresq ca a adus-o instant si la pret bunicel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 S-a dat Cartus azi cu ea pe gheata, sa vezi derapaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 hmmm.... ok. atunci eu o astept pe urmatoarea. de data asta o dau eu jos din duba si va iau cheile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 mi-a venit mobra va tin la curent cu detalii. intai sa o inmatriculez. sa traiasca mult si bine dobresq ca a adus-o instant si la pret bunicel. Da' ce mobra ti-ai luat fataaaa...? Ai terminat-o si tu cu SS-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) deocamdata asta cred ca imi trebuie. Editat Decembrie 17, 2007 de cbr-ica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 deocamdata asta cred ca imi trebuie. felicitari! s-o porti sanatos si voios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 bravo ma, in sfarsit o motocicleta care nu ti se potriveste hai sa o porti cu placere si sa o schimbi repede, pana nu se demodeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Salutare Sant in faza finala de a pune motoru impreuna si v-as ruga daca are cineva un manual de XT600 (86) sa-mi scaneze si sa-mi e-mail punerea axului cu came la locul lui si reglarea valvelor.Ordinea de strangere la capacul axului cu came deasemeni ar fii ajutatoare.As merge pe logica insa.. . Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Uita-te la noi pe site, la Download e un manual mai mare de TT600, ar trebui sa te ajute cu punerea la punct a distributiei pentru ca motoarele sint aproape identice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate