nervOptik Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Si mie mi s-a scurs o lacrima ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 acum goracing ar trebui sa faca un topic "feriti-va de yamaha virago 535" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator john17 Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Mai degraba "feriti-va de Tetel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikkon Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 (editat) Super baieti la GoRacing !!! Am fost cu NC-ul la ei la o revizie. S-au comportat superb si au lucrat impecabil Din pacate pentru ei loculesc chair la 3 minute de ei. trec pe-acolo cu tot felul de probleme si intrebari si mereu sunt foarte amabili si dispusi sa ajute. Ii recomand cu incredere. Editat Iunie 6, 2017 de nikkon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Ca sa reinviem oleaca topicul ....dupa atatia ani ....recomandati Go Racing ? Nu sunt interesat de alt service ( din cate am cautat , sunt parteneri CFMOTO , pentru revizie - garantii ) Multzam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă 1 oră în urmă, 3.14 a spus: Ca sa reinviem oleaca topicul ....dupa atatia ani ....recomandati Go Racing ? Nu sunt interesat de alt service ( din cate am cautat , sunt parteneri CFMOTO , pentru revizie - garantii ) Multzam . Am fost cu 2 ktm uri la ei pe perioada garanției, fara nici o problema, foarte înțelegători și prietenoși, m au ajutat si cu lucrari de garanție și cu alte programari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Multumesc pt raspuns . EU am fost la cei din sud ( vb de repezentanti ) si sunt hotarat sa nu mai calc pe acolo ....asa ca sunt in cautare de alternative , inclusiv in orasele apropiate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă George TNG e băiat fain! Nu-i fac reclamă, omul chiar e bazat pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Stiu cine este si mi-e suficient . Acu m-am dumirit si acolo o sa ma duc . Multzam fain ...topicul poate sa intre in uitare inca 7 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Sunt super ok oamenii. De 4 ani îmi fac reviziile la ei fără probleme. Doar vezi ca sunt mutati de vreo 3 ani undeva în Baneasa. Nu la adresa din titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Sunt super oamenii. Si asta vine din partea unuia care isi face mai singur toate reparatiile, apeleaza la service doar in cautare de vreo informatie sau de vreo scula pe care nu o are. Si, cu toate ca stiau ca nu castiga cine stie ce de la mine, m-au ajutat intotdeauna, si cu indicatii Do-It-Yourself, si cu reparatii minore dar peste puterile (sculele) mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 3 hours ago, 3.14 said: Stiu cine este si mi-e suficient . Acu m-am dumirit si acolo o sa ma duc . Multzam fain ...topicul poate sa intre in uitare inca 7 ani Păcă, vezi că George se ocupa de japoneze la GoRacing. Venise și Zdrobi (de la falimentara Dementor), care se ocupa de KTM, iar Ștefan mai punea și el mâna pe ici-colo, mai ales la cele de off. Mai aveau încă un mecanic, dar nu-mi amintesc numele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate