Emmanuel Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Salut. Am vorbit la scoala de soferi AXEL, urmeaza sa fac dosarul, si am banii pregatiti pentru motor. Singura problema pe care o am, este ca, nu stiu unde sa imi tin motorul. Locuiesc in Petrosani, zona centrala, si nu am acces la un garaj. Aveti vreo idee cum as putea sa ies din incurcatura? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 (editat) Husa, lant cu za de 10mm si lacat dedicat. Il legi de un gardulet si gata. Lantul o sa te coste cam 80-100 de euro dar face toti banii. Eu am un Abus (si lant si lacat) si cand stateam la balcon am vazut un maturator de la REBU care s-a facut ca matura pe langa mobra si s-a aplecat sa traga de lant. Probabil ca ala dadea ponturi. A tras de el, s-a prefacut ca aduna o hartie de pe jos si a plecat. Probleme nu am avut, semn ca un lant d-ala e treaba serioasa. Sa nu iei lant la metru si lacat d-ala standard ca ramai fara ea. » Post actualizat in 16 Feb 2018 11:34Uite aici: https://www.louis.eu/artikel/abus-strada-10ks-lock-chain-combination/10001988?filter_article_number=10001988&list=cf23a63f935e3c9c26ae11d114eed316 Editat Februarie 16, 2018 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Husa, lant cu za de 10mm si lacat dedicat. Il legi de un gardulet si gata. Lantul o sa te coste cam 80-100 de euro dar face toti banii. Eu am un Abus (si lant si lacat) si cand stateam la balcon am vazut un maturator de la REBU care s-a facut ca matura pe langa mobra si s-a aplecat sa traga de lant. Probabil ca ala dadea ponturi. A tras de el, s-a prefacut ca aduna o hartie de pe jos si a plecat. Probleme nu am avut, semn ca un lant d-ala e treaba serioasa. Sa nu iei lant la metru si lacat d-ala standard ca ramai fara ea. » Post actualizat in 16 Feb 2018 11:34 Uite aici: https://www.louis.eu/artikel/abus-strada-10ks-lock-chain-combination/10001988?filter_article_number=10001988&list=cf23a63f935e3c9c26ae11d114eed316 Deci sa inteleg ca dai 150 de euro pe protectie dar o legi de un gardulet....hmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 80, nu 150 si da. Garduletele sunt din teava patrata destul de groasa (cel putin la mine) si nu se pot taia cu gura de lup. Daca reusesti sa il treci peste 2 tevi e si mai bine. Daca hotii nu sunt chititi fix pe motorul tau, cel mai probabil vor cauta unul care nu e legat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Auzi tu,garduletz! Hahaha!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Eu v-am spus clar ca mi-au luat-o la ochi hotii si au renuntat. Solutia nu e chiar asa ridicola. Voi ce sfaturi aveti pentru om? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katman Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 A mea a stat legata toata vara de un stalp de iluminat cu lant/lacat Abus. Lantul e suficient sa inconjoare stalpul si sa prinda, preferabil, roata din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Februarie 16, 2018 Autor Share Postat Februarie 16, 2018 Multumesc de sfaturi. Nu va deranjeaza ca o ploua? Adica... nu cred ca ii face bine. Are parte electrica, daca de vopsea nu tinem cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Si cand mergi pe ploaie, nu se uda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Multumesc de sfaturi. Nu va deranjeaza ca o ploua? Adica... nu cred ca ii face bine. Are parte electrica, daca de vopsea nu tinem cont. Dar tu cum speli motocicleta ? In alta ordine de idei, gaseste un loc mai ferit - de aglomeratie (sa nu se impiedice lumea de ea), de animale, daca se poate de ploaie, si de soare puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Ghidon blocat,blocator disc,alarma si o husa peste mobret.Si e parcata in fata blocului.Or fost care imi pareau a da tarcoale,dar nimic concret.Cand sunt parcate dube linga ea peste noapte,atunci imi cam bate inima un pic.Daca e sa o fure,o fura cu alarma alarmelor si lantul lanturilor. » Post actualizat in 16 Feb 2018 15:03Sfat-daca nu ai banuti de lant si lacat de inceput,baga niste banuti in blocatoare de disc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Dupa 8 beri parchez motoru in primu copac care pare mai tapan.Fata de colegi nu mai insist cu lanturi si alte fitze.Sper sa te ajute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Februarie 16, 2018 Autor Share Postat Februarie 16, 2018 Una e o ploaie, si alta e sa o tii mereu in ploaie si frig. Pur si simplu nu cred ca ii face bine. Oricum, nu pot sa o las asa in strada. Trebuie sa gasesc un loc sigur, si acoperit. Ma gandeam sa o bag in vreo scara, dar trebuie sa vorbesc cu toti vecinii cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jugulator Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Una e o ploaie, si alta e sa o tii mereu in ploaie si frig. Pur si simplu nu cred ca ii face bine. Oricum, nu pot sa o las asa in strada. Trebuie sa gasesc un loc sigur, si acoperit. Ma gandeam sa o bag in vreo scara, dar trebuie sa vorbesc cu toti vecinii cred. Linisteste-te... Stiu ca iti vine sa o iei cu tine in pat, dar e ok sa stea afara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 Mai era un obez care nu îşi cumpărase Transalpul, dar deja deschidea topicuri despre cum îl va lega de ţeava de gaz. Interesant că motorul tot s a evaporat, ba chiar înainte de livrare. Ce are în comun cu gayul ăsta mic şi nedumerit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 @emmanuel: exista huse pentru moto daca vrei sa nu o ploua. doar ca trebuie sa astepti sa se raceasca toba, altfel topesti husa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Februarie 17, 2018 Autor Share Postat Februarie 17, 2018 XaeL, multumesc de sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 (editat) O legi in fata scarii de gard/stalp/pom. Te pui bine cu toti mosii si toate babele de la bloc, lant si lacat serios, blocator de disc, alarma si husa si eventual si o camera de supraveghere. Cand te intreaba lumea cum merge dai din gura si zici ca e o petarda, ca ai numai probleme cu ea, ca in fiecare saptamana o duci in service ca iti pica ba una, ba alta si asa se va duce vorba ca ai o ragalie. In general hotii sau vin la pont sau cauta lucruri usor de saltat. Ideea e sa ii descurajezi, sa le ia cat mai mult timp incat sa nu merite efortul. Editat Februarie 17, 2018 de V a L y O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Februarie 17, 2018 Autor Share Postat Februarie 17, 2018 Multumesc de sfat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Si eu tot in fata blocului o tin ,legata cu lant ,husa si alarma.Niciodata nu am avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 In mina ca tot esti din Petrosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Februarie 17, 2018 Autor Share Postat Februarie 17, 2018 In mina ca tot esti din Petrosani S-a inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Mai era un obez care nu îşi cumpărase Transalpul, dar deja deschidea topicuri despre cum îl va lega de ţeava de gaz. Interesant că motorul tot s a evaporat, ba chiar înainte de livrare. Ce are în comun cu gayul ăsta mic şi nedumerit? Mai canceros de atat, poti fi? Omul doar a intrebat. Calm your tits. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Pot. » Post actualizat in 17 Feb 2018 18:30 Mămica ta e frumoasă ? » Post actualizat in 17 Feb 2018 18:36 Tu eşti, Kirane, undercover ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Salut! Pe langa varianta in fatza blocului sau in casa scarii,ai putea sa te interesezi prin zonele cu garaje sau la casa cu curte,apropiat tie.Nu trebuie sa te ingrijoreze daca faci cateva minute pe jos .Poate gasesti aici pe forum colegi mobristi chiar din orasul tau care te pot ajuta cumva. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate