MIHAI VARADERO Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Salutare. Impreuna cu ManuelKtm am planuit o iesire spre o zona putin mai calda. Am vizat partea de litoral a Marii Negre si trei obiective din patrimonial Unesco. » Post actualizat in 29 Mar 2018 17:57Ziua1: buc-sile. cam 700km Ziua2: sile-zonguldak. aprox. 260km Ziua3: zonguldak-sinop. cam 400km Ziua4:sinop-safranbolu. aprox.300km Ziua5:safranbolu-bogazkale. cam310km Ziua6:bogazkale-ankara. 200km Ziua7:ankara-cumalikzik. 400km Ziua8:cumalikzik-istanbul. 240km Ziua9:istanbul Ziua10: Istanbul-bucuresti. 600km » Post actualizat in 29 Mar 2018 17:59De mentionat ca traseul nu este batut in cuie. Poate suporta modificari la cererea participantilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 locatii din patrimoniul UNESCO 1. HATTUSHA - capitala hititilor 2. SAFRANBOLU 3. CUMALIKIZIK - locul de nastere a imperiului otoman si bineinteles ISTANBUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Foarte misto. Daca nu aveam planuita o tura fix in perioada aia, veneam. De tinut minte pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Cu masina de asistenta dupa voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 30, 2018 Autor Share Postat Martie 30, 2018 Ce buna este o duba sa o ai la indemana cateodata » Post actualizat in 30 Mar 2018 11:21 In alta ordine de idei o sa fie si ziua zero, joi 24.06.2018. Plecarea dupa amiaza pe la ora 16 cu oprire in veliko tarnovo sau shumen (in functie de ce traseu alegem prin bulgaria ). Asta ca sa scurtam putin din km primei zile !!! » Post actualizat in 30 Mar 2018 11:26 Cine nu poate pleca joi d.a. se scoala vineri mai devreme si facem jonctiunea in veliko sau schumen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Interesant. In ultimul post ai gresit data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 30, 2018 Autor Share Postat Martie 30, 2018 Da. In loc de luna 05 am scris 06. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 (editat) Distantele zilnice sunt mari spre foarte mari, de prima si ultima zi nici nu mai spun. Care sunt obiectivele trip-ului? Editat Martie 31, 2018 de razvano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 31, 2018 Autor Share Postat Martie 31, 2018 Razvan. Ai perfecta dreptate. Tocmai din acest motiv tura este dedicata motociclistilor cu experienta, care au la activ excursii lungi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Intrebam care sunt obiectivele "turei", nu prea inteleg raspunsul - in special partea cu experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 31, 2018 Autor Share Postat Martie 31, 2018 In postarea cu numarul doi manuelktm a facut vorbire de obiectivele turei. Locatii din patrimoniul Unesco !!! » Post actualizat in 31 Mar 2018 08:18Si la partea cu experienta ce nu intelegi ??? » Post actualizat in 31 Mar 2018 08:27Dar daca vrei poti face tu o propunere de cum ti.ai dori sa arate tripul. Pe zile, kilometri, obiective de vizitat, s.a.m.d. » Post actualizat in 31 Mar 2018 08:28Daca place mergem pe mana ta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 (editat) Cumva, pe telefon, nu vazusem al doilea post. Intr-adevar, ma gandeam ca se poate optimiza, dar depinde de cat timp vrei sau poti sa petreci jos de pe motocicleta. Si eu am ceva planuri de Turcia anul asta, dar pe un traseu diferit si care nu este finalizat. Nu stiu ce sa zic... Altfel am facut si eu 880 km intr-o zi, nu pot sa spun ca ma bucura lucrul asta sau ca imi doresc sa merg numai asa. Editat Martie 31, 2018 de razvano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razzvan Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Salut! Va rog ajutati-ma cu o informatie: am citit pe net (wiki, asa ca nu pot sa ma bazez 100% pe asta) ca autostrada O2 in Istanbul si podul Fatih Sultan Mehmet in directia Asia - Europa ar fi fara taxa. Este corecta informatia? Vreau sa fac o tura in Turcia de 1 mai si parca n-as vrea sa aud sirenele sunand in urma mea Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Salut! Va rog ajutati-ma cu o informatie: am citit pe net (wiki, asa ca nu pot sa ma bazez 100% pe asta) ca autostrada O2 in Istanbul si podul Fatih Sultan Mehmet in directia Asia - Europa ar fi fara taxa. Este corecta informatia? Vreau sa fac o tura in Turcia de 1 mai si parca n-as vrea sa aud sirenele sunand in urma mea Multumesc! daca te referi la ultimul pod construit ESTE CU TAXA !!! daca nu e asta ce intrebi tu atunci NU L RATA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razzvan Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 daca te referi la ultimul pod construit ESTE CU TAXA !!! daca nu e asta ce intrebi tu atunci NU L RATA!!! Nu, asta din link este Yavuz Sultan Selim, cel dinspre Marea Neagra, de pe autostrada O6. Eu ma refeream la cel din mijloc, de pe Istanbul outer ring road (O2). In orice caz, multumesc pentru recomandare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 4, 2018 Autor Share Postat Aprilie 4, 2018 Razzvan. Nu iti mai face problem. Treci ca o boare pe la ogs sau kgs. Or sa sune alarmele in draci dar tu o sa te faci ca nu le.ai auzit. Noi procedam asa mereu !!! » Post actualizat in 04 Apr 2018 07:22In caz ca te alearga si prinde polisul adu.le aminte de sabia lui Stefan cel Mare si de povetele lui Mircea cel Batran !!! » Post actualizat in 04 Apr 2018 07:25Acum ceva ani niste colegi motociclisti foarte curajosi au insistat sa isi achite trecerea. Alarma a sunat si la ei care platisera si la noi care nu achitasem !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razzvan Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 » Post actualizat in 04 Apr 2018 07:22 In caz ca te alearga si prinde polisul adu.le aminte de sabia lui Stefan cel Mare si de povetele lui Mircea cel Batran !!! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 (editat) M-a găsit pe mine cumințenia și am vrut să-mi iau permis din ăla de trecere, la motor. Am oprit în toate locurile (vreo 4) pe autostradă să-mi iau, aveau de mașini peste tot, de motoare nu. De 3 ani trec așa, cu drăciile piuind. Este drept ca acum vreo 5 ani am găsit la un ghișeu PTT, (poșta lor, foarte aglomerate) si am luat, (a durat 30 de minute până a scris toate datele din talon turcul ăla plictisit) am pus 30 de lire pe el și gata. M-a ținut 2 ani. Editat Aprilie 4, 2018 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul12 Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Ar fi recomandat ca traseul pe coasta sa fie facut pe banda de langa mal, altfel nu vezi mare lucru. Cert e ca ai cu totul alta priveliste, si nici nu ai soarele in fata. Adica sensul pe coasta sa fie de la Est spre Vest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 (editat) . Editat Aprilie 6, 2018 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 21, 2018 Autor Share Postat Aprilie 21, 2018 Mare atentie la plimbarile prin bulgaria. Vin amenzi de radar in draci.Eu deja am primit doua !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 (editat) Inseamna ca toti stalpii transversali care citeau vigneta au devenit si radar. Devine din ce in ce mai putin atractiva aceasta Bulgarie. Adio recorduri de viteza, la revedere Thassos in 6 ore. Cam ce sume au amenzile si pt ce viteze? Editat Aprilie 21, 2018 de textex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Cu moto sau cu auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 21, 2018 Autor Share Postat Aprilie 21, 2018 Salut Vlad. Amenda este de 100 leva sau 52 euro.Am mers cu 80 pe zona de 50 » Post actualizat in 21 Apr 2018 07:47 Problema este ca vin si de pe drumuri nationale care au limita de 90. Cristi a mers cu 110 cu masina in 2016. ale mele sunt din august 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 (editat) Cu mașina sau motoru'? Important. Din ce tin minte, la stalpii aia de control trafic, au radar inductiv. Băgat în asfalt. Teoretic, il vezi, franezi si treci cu viteza legala. Daca poza este din fata, nici nu franezi. Editat Aprilie 21, 2018 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate