LimpTA Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 (editat) de pe fb. Mai multe detalii nu stiu. Daca il cunoaste cineva Editat Mai 3, 2018 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 sangele ala, asa putin cum pare la prima vedere, e suficient de mult cat sa vina cu RIP pana ajunge motociclistul la un spital competent ((((( iar cu spitalele, din experienta mea (norocoasa) si a lui Northern Freyja (mai putin norocoasa), am remarcat ca salvarea te duce la cel mai apropiat, care poate fi orice spital orasenesc prapadit (Intorsura Buzaului pt mine, Nehoiu pt Nothern Freyja); astia chiar nu par sa aiba un algoritm de selectie a cazurilor si sa te duca direct la un centru corespunzator pt politrauma severa (adica in principiu Floreasca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Ar fi de bun simt sa nu fie postate astfel de imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Foarte corect! Ar fi de bun simt sa nu fie postate astfel de imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Sa speram ca va fi bine colegul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 hsbp, esti medic si nu ai idee de ora de aur? Sau crezi ca la orice accident vine un supersonic sa te duca intr-o ora de la buzau/vaslui/craiova la floreasca? pe de alta parte, tiru trecut peste dubla continua? sau oprit doar la accident sa protejeze zona. nu ma ajuta google, ce inseamna HSBP? legat de medicina, acolo nu e chiar indicat sa folosesti google. crezi ca exista un scut invizibil care te impiedica sa pierzi tot sangele din tine primele 60 minute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 sangele ala, asa putin cum pare la prima vedere, e suficient de mult cat sa vina cu RIP pana ajunge motociclistul la un spital competent ((((( iar cu spitalele, din experienta mea (norocoasa) si a lui Northern Freyja (mai putin norocoasa), am remarcat ca salvarea te duce la cel mai apropiat, care poate fi orice spital orasenesc prapadit (Intorsura Buzaului pt mine, Nehoiu pt Nothern Freyja); astia chiar nu par sa aiba un algoritm de selectie a cazurilor si sa te duca direct la un centru corespunzator pt politrauma severa (adica in principiu Floreasca) Ambulanta si protocolul de urgenta spune ca in vei fi dus la cel mai apropiat Spital de Urgenta.Daca Floreasca sau Bagdasarul sunt la 100 km, te duci pana acolo? Poza postata de initiatorul topikului sa fie stearsa de Admin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 (editat) Ambulanta si protocolul de urgenta spune ca in vei fi dus la cel mai apropiat Spital de Urgenta.Daca Floreasca sau Bagdasarul sunt la 100 km, te duci pana acolo? protocolul de urgenta actual este un rahat, sau aplicarea lui cel putin, asta incerc eu sa spun eu traiesc in ciuda faptului ca ambulanta m-a dus la Intorsura Buzaului (unde doar ne-am uitat unii la altii) in loc sa ma duca direct la Brasov; aveam coaste rupte si pneumotorax, pe care la Intorsura nu le-au diagnosticat si oricum nu le puteau diagnostica; le-am aflat la mai mult de o ora dupa accident, ca tot vorbim de golden hour pe aici, la CT, la Brasov, unde as fi putut ajunge in 40 minute cf. google maps dar nah, sunt subiectiv la fazele astea Editat Mai 3, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 (editat) Mai baieti, nu vad eu bine sau are trasaturi de fata ?1? Sper din tot sufletu' sa fie bine dar ... nu-mi place sangele acela. S'apoi unde-i moto ? Habar nu avem de cele intamplate si va luati la cearta ?!? Ceva nu este in regula cu voi ... ca sa fiu bland in exprimare. Editat Mai 3, 2018 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Mai baieti, nu vad eu bine sau are trasaturi de fata ? Si bajeti cu sprancenele facute sunt fete de treaba!,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 “In legatura cu accidentul de pe DN5. Motociclistul isi misca toate membrele, nu se stie nimic de starea lui interna. Se numeste Uța George si este din Sat Varlaam comuna Adunatii Copaceni. De vina este tiristul, a facut stanga pe dubla continua. Am ajutat la urcarea lui in salvare apoi a fost preluat de elicopter, apoi am ajutat la masuratori.“ Mesajul este din urma cu 3 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 baiatul cum se simte ,stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustEd Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Ar fi de bun simt sa nu fie postate astfel de imagini. Un admin care poate face ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Ar fi de bun simt sa nu fie postate astfel de imagini. Corect. Sunt de acord ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Report-ul meu nu a functionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 (editat) Report-ul meu nu a functionat... Al meu da. Multumesc Cavaleru. Editat Mai 3, 2018 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 nu ma ajuta google, ce inseamna HSBP? legat de medicina, acolo nu e chiar indicat sa folosesti google. crezi ca exista un scut invizibil care te impiedica sa pierzi tot sangele din tine primele 60 minute? Hai Să-mi Bag P-aci cred că te-ai prins deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Mai 3, 2018 Share Postat Mai 3, 2018 Motociclistul s-a trezit si nu prezinta fracturi. (In urma cu 2 ore). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Asa sa fie:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 (editat) Motociclistul s-a trezit si nu prezinta fracturi. (In urma cu 2 ore). si sangele ala de unde era? e cam optimista ideea ca nu are nimic rupt, in contextul asta. Dar nah, sa fie intr-un ceas bun Editat Mai 4, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Bă, mai poți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Eu zic ca nu trebuia stearsa fotografia. Sa vada / citeasca incepatorii de pe aici , sa vada ce se poate intampla in trafic. De aceea trebuie sa mergem toti cu prudenta.Suntem pe un forum despre motociclete, asta este realitatea, nu suntem pe un forum cu retete de bucatarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Incepatorii si motociclistii aspiranti ar trebui sa aiba alte preocupari de natura sa le rafineze abilitatile. Daca vor carne, sa ii dea follow lui nea Ivan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 4, 2018 Autor Share Postat Mai 4, 2018 (editat) Eu zic ca sunteti cam panselute sensibile pentru niste motociclisti neincepatori, da' nah... asa vad si eu cine motocicleste pe playstation si cine in realitate... Snowflakes s-au mutat pe motociclism aparent.Sanatate colegului! Editat Mai 4, 2018 de LimpTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Banuiam eu ca bilutele mari vin de la vizionarea de poze cu sange pe asfalt si nu de la suficienti kilometrii facuti cu cap si anturaj bine ales. Nu doresc nimanui sa fie material scabros/explicit pe motociclismpunctro, dar deh, este doar parerea mea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate