yuk Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) au deschis numai de dimineata sambata. Sa te duci cu roata demontata! nici o vulcanizare nu o demonteaza de pe cadru, Spidi da, dar nu sambata ... poate daca ploua bine sa il indupleci si sambata Editat Mai 30, 2014 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Merci! Mi-ai dat o veste tare "buna" cu demontatul rotii..acum trebuie sa gasesc o solutie sa imi ridic mobra si inca o solutie sa scot axul de la roata (nu merge normal ca am tobele care ma impiedica s-o fac!)..deci in alte cuvinte..sunt mancat! Inca o intrebare..daca si asa nu demonteaza nimeni roata de pe cadru, de ce toata lumea indica vulcanizarea de pe Scoala de Inot? adica restul vulcanizarilor din oras nu fac aceeasi treaba buna la anvelopele moto sau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Cauta-l pe Spidi. Cat priveste vulcanizarile din oras intreaba intr-o singura locatie.Raspunsul va fi identic la toate celelalte. O sa ai raspunsul la 'sau'. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 daca si asa nu demonteaza nimeni roata de pe cadru, de ce toata lumea indica vulcanizarea de pe Scoala de Inot? pai nu demonteaza tocmai din cauza la aia cu motoare la care nu poti sa le scoti axul din cauza tobelor PS-am vazut odata acolo o gramada de roti de cross... cam 30-40 de bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Pentru cei ce nu au posibilitatea de a schimba cauciucurile !!! si asta vorbesc pentru cei din SIBIU . detin Atelier cu macara de suspendare !!! va ajut cu placere pe Morilor 34 visavi de Sinecon . Scoala de inot nu e departe vii o suspenzi scoti roata e duci o schimbi o pui inapoi si pleci NU COSTA NIMIC !!! 0753080789 Editat Iunie 6, 2014 de WildRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Merci mult! pe viitor voi apela daca am nevoie...deocamdata am rezolvat problema la vulcanizarea din cartier, a loco, am gasit buba (un holzsurub de toata frumusetea,de pe drumul patriei colectat) si sfantul snur si-a facut datoria! asta dupa ce m-am chinuit putin sa dau jos roata (fara prea mare succes) cu moto suspendat pe cricul central.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 salut! se pot indrepta niste jante de aluminiu la un varadero (sunt bulite ambele) prin sibiu? avem un elvetian in pana intr-un camping pe langa sibiu... sau magazin moto sa puna camera? 0744 916 987 (numarul unui amic care m-a rugat sa postez). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 e un service pe strada Scoala de inot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 pentru ca sa ramana scris... NU se indreapta jante de alu... e riscant. se poate fisura / sparge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 pentru ca sa ramana scris... NU se indreapta jante de alu... e riscant. se poate fisura / sparge. Se indreapta foarte bine jantele din aliaj..si daca ai tehnologia necesara riscul de fisurare este 0% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Cunosc caz cand la 160 pe autostrada i-a sarit bucata de janta (care fusese indreptata in prealabil), s-a dus omul turbo pe camp, a avut bulan si a scapat dar...parca nu se merita riscul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Cunosc caz cand la 160 pe autostrada i-a sarit bucata de janta (care fusese indreptata in prealabil), s-a dus omul turbo pe camp, a avut bulan si a scapat dar...parca nu se merita riscul. multumim tuturor de ajutor. pana la urma, jantele au fost/vor fi trimise la bucuresti. omu e oricum in concediu, deci asteapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Tipul de pe Scoala de Innot ( pe langa mici probleme de atitudine) nu are chestii de prindere pentru orice fel de jante - de pilda nu are pentru dimensiunile de roti de la Suzuki Vitara ( mie mi-a facut un desen si m-a trimis la strungar sa imi faca o flansa). Ma indoiesc ca are pentru motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 (editat) Scoala de Inot ( Vulcanizarea) nu indreapta decat jante de Masini ''nu moto'' !!! S-a rezolvat jantele sunt trimise la Bucuresti ... am avut ceva de alergat ...cu ajutorul lui Jerry multe multe telefoane si rugaminti La sfarsitul saptamanii omul trebuie sa ajunga acasa si la munci !!! Pacat a avut parte de o vacanta de ...... Editat Iulie 28, 2014 de WildRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Wildrider, jerry si ceilalti,sar'na de ajutor. Sper sa putem bea o bere impreuna candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 (editat) Wildrider, jerry si ceilalti,sar'na de ajutor. Sper sa putem bea o bere impreuna candva. A fost putin Speriat Omu ...dupa ce am povestit mai mult s-a calmat ce i-a trecut prin cap si cat de panicat a fost in urmatoarea jumatate de ora de la impcatul cu Groapa 1- ce ma fac ?Unde las motocicleta 2-cine se ocupa de ea? 3 daca o las cum mi-o trimite in Ellvetia ? Doua vorbe cateva telefoane si e parcata la mine in atelier acum macar se bucura de Sibiu mai mult decat se astepta :crack: Editat Iulie 28, 2014 de WildRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 morala pt elvetian : in Romania gropile nu sunt putine, dar sunt adanci ... deci presiunea in roti trebuie sa fie cea data de producatorul "locomotivei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 man... noi suntem obisnuiti cu gropile... el... nu prea. desi ar trebui ca atunci cand esti "la roma sa faci ca romanii" si sa te adaptezi... nu inteleg cun draqu sunt indoite doar pe o singura buza, nu pe ambele... si ... am dat in gropi destul si eu ca noi toti de altfel.. nu am reusit asa isprava... cum naiba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Mulţumesc celor care l-au ajutat! În astfel de cazuri, dacă nu se găseşte o soluţie pentru jantă, se poate tăia valva, se cumpără o cameră şi drum bun! ( acesta este motivul pentru care nu mi-am luat o motocicletă cu jantele turnate, chiar Varadero aveam de gând ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 si da, probabil ca presiunea nu era suficienta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 si da, probabil ca presiunea nu era suficienta ... sau indicele de greutate » Post actualizat in 29 Jul 2014 09:08 nu inteleg cun draqu sunt indoite doar pe o singura buza, nu pe ambele... in curba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Unde , cum , cat a costat indreptarea jantei ? Si a mea , de fata are o indoitura , mult mai mica decat cea din poze , abia se vede , dar simt ca bate putin roata pe la 50-60 km/h. Si ma gandesc sa o trimit la indreptat. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Unde , cum , cat a costat indreptarea jantei ? Si a mea , de fata are o indoitura , mult mai mica decat cea din poze , abia se vede , dar simt ca bate putin roata pe la 50-60 km/h. Si ma gandesc sa o trimit la indreptat. Mersi! https://www.facebook.com/ReconditionariJante vorbeste aici. nu o face "pe genunchi" sau nu o trimite decat daca stii sigur ca aia se pricep... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Unde , cum , cat a costat indreptarea jantei ? Si a mea , de fata are o indoitura , mult mai mica decat cea din poze , abia se vede , dar simt ca bate putin roata pe la 50-60 km/h. Si ma gandesc sa o trimit la indreptat. Mersi! Bate stânga dreapta sau se plimbă toată faţă motocicletei sus-jos ? Dacă se plimbă vertical, poate fi cauciucul aşezat prost sau defect din fabricaţie la jantă. Se regăseşte acest defect şi la PD10, RD07 şi alte motociclete cu aceaşi jantă de 21", sudura ce uneşte cele două capete ale cercului jenţii nu a fost polizată complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DudyDoc Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Buna ziua, weekendul acesta mi-am cumparat si eu motoreta si as vrea sa o vopsesc inainte sa o trec pe numele meu. Poate cineva sa ma indrume spre un service auto care ofere servicii de vopsire la preturi rezonabile? In principiu vreau sa vopsesc doar rezervorul si aripa fata. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate