paulynos Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Fanii sunt penibili pentru ca sunt copii de generala, la propriu. Si vloggerii astia abia au iesit ei insisi din pubertate, ca au pe la 20 de ani. Ce content de calitate in domeniul moto sa scoata cand ei au 1-2 sezoane experienta la ghidon. Se maimutaresc si ei cum pot si se autointituleaza motovloggeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 (editat) Ai dreptate. Vor să iasă din anonimat, poate să prindă și gagici, cu motorul merge mai ușor la agățat. Copchilaraia e in extaz, cam asta e publicul țintă. Vloggerii adevărați se axează pe alt public țintă și au alte subiecte de discuție. Toți posesorii de motor care au camera se cred vloggeri. Pentru unii motocicliști, camera e acolo "să fie ca să nu trebuiască". Sau să ai amintiri din plimbări. Părerea mea. Editat Martie 25, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 s-a incercat si explicarea diferentei dintre motociclist si posesor de motocicleta....fara succes.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Eu încă nu mă cred motociclist. Sunt pe aproape, dar nu complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 era mai mult in linii...pasionat vs mi-am luat sa agat, ca e la moda etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Vor să iasă din anonimat, poate să prindă și gagici, cu motorul merge mai ușor la agățat. Mergea acum multi ani, acum nu mai e asa usor. Adica mergea, chiar daca erai handicapat. In ziua de azi, femeia e mai emancipata, se mai uita si la ce ai in cap. Esti oligofren, dai in evacuare la Kawasaki, precum ala din video-ul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Ptiu, nu am știut că nu mai e la modă să agăți cu motorul. Eu am agățat ceva fain acum o săptămână. Un pilon de beton de la mall, cu scărița stânga. Noroc că era pliabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) Mergea acum multi ani, acum nu mai e asa usor. Adica mergea, chiar daca erai handicapat. In ziua de azi, femeia e mai emancipata, se mai uita si la ce ai in cap. Esti oligofren, dai in evacuare la Kawasaki, precum ala din video-ul de mai sus. Stai chill, exista oligofreni in randurile ambelor sexe. Un handi cu motoreta are mai multe sanse decat unul care o invita la plimbare cu Mercedesul alb. Citaro Editat Martie 26, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 O întrebare pentru toți. Chiar și pentru cei care postează filmulețe de genul pe YouTube. De ce poartă casca TOT timpul? Le e teama că îi agresează fanii de clasa a 7 a? Le e jena să-și arată fataul? Sau care e faza? Bai fratilor, e un puștan din asta care a plecat sa-si caute fericirea în Anglia la spălat moși la poponeata, sau ce căcat o face el pe acolo. Evident e vlogger:))! Are accent puternic de moldovean, și are filmulețe in care explică cum sa schimbi vitezele, d-astea grele, știți voi. Are un Kawa mic, nu mai știu exact ce e. Mi-e lene sa caut acum pe YouTube. Nume de cod Ninjan. E..special:)). P.S. Speedy- Beatrice nu e grasa, ești răutăcios. E doar mică și cu poponeata mare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 "ce faceti ba mafiotilor"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Eu am o regula: I see boobs, I press subscribe! Altfel nu. Asa ca haideti cu filmuletele, sunt sigur ca exista material de comentat pana la craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 . P.S. Speedy- Beatrice nu e grasa, ești răutăcios. E doar mică și cu poponeata mare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Da' vlog are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Da' vlog are? Asta ar mai lipsi! Daca ar avea ea ar trebui sa-si faca si Alexen si atunci chiar ne-am duce 'reaqu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 O întrebare pentru toți. Chiar și pentru cei care postează filmulețe de genul pe YouTube. De ce poartă casca TOT timpul? Le e teama că îi agresează fanii de clasa a 7 a? Le e jena să-și arată fataul? Sau care e faza? Bai fratilor, e un puștan din asta care a plecat sa-si caute fericirea în Anglia la spălat moși la poponeata, sau ce căcat o face el pe acolo. Evident e vlogger:))! Are accent puternic de moldovean, și are filmulețe in care explică cum sa schimbi vitezele, d-astea grele, știți voi. Are un Kawa mic, nu mai știu exact ce e. Mi-e lene sa caut acum pe YouTube. Nume de cod Ninjan. E..special:)). "Castile e pentru oameni urati". Poate sunt papuasi. Aia aveau impresia ca le iei sufletul cand le faceai poza. Altfel nu vad niciun motiv sa mazgalesti nr de la motoreta in poze/clipuri. -- cel cu ninja mic in uk (parca de 300 era) se intituleaza Ninjan. Oricum, sa mergi pe strada si sa o lalai cu ce-ti debiteaza mintea, cand jumatate de creier oricum iti e ocupat cu traficul... e fix degeaba. Dar nah, e la moda sa pui pe net cand vorbesti despre nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 @Raisa - Aia cu bunica a fost filmare privata, n-a facut parte din emisiune )). Prin beciul lui Zama am ajuns tarziu, cand se sparsese distractia, dar acum Zama e la o ora de mine, deci continuam traditia aici )). Cat despre Papu, ai putea sa faci cate 8 ore de film in fiecare zi cu el si nu te-ai plictisi. Jumatate dintre ele ar avea motociclete implicate, deci exista material, numai sa fie cineva atat de curajos sa stea pe langa el si sa-l filmeze ))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 "ce faceti ba mafiotilor"? Uite cine știe!!! ) » Post actualizat in 26 Mar 2018 09:04 Eu am o regula: I see boobs, I press subscribe! Altfel nu. Asa ca haideti cu filmuletele, sunt sigur ca exista material de comentat pana la craciun. Totuși nu am elucidat misterul. Tanti care se incalta cu casca pe cap are sau nu poponeata mare? Eu sunt foarte interesat de acest amănunt. Îl consider esențial pentru viitorul mersului pe doua toate in Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 "Castile e pentru oameni urati". Poate sunt papuasi. Aia aveau impresia ca le iei sufletul cand le faceai poza. Altfel nu vad niciun motiv sa mazgalesti nr de la motoreta in poze/clipuri. -- cel cu ninja mic in uk (parca de 300 era) se intituleaza Ninjan. Oricum, sa mergi pe strada si sa o lalai cu ce-ti debiteaza mintea, cand jumatate de creier oricum iti e ocupat cu traficul... e fix degeaba. Dar nah, e la moda sa pui pe net cand vorbesti despre nimic. http://www.kyleschen.com/wp-content/uploads/2013/02/nothing-to-say.gifAdica asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Uite cine știe!!! ) » Post actualizat in 26 Mar 2018 09:04 Totuși nu am elucidat misterul. Tanti care se incalta cu casca pe cap are sau nu poponeata mare? Eu sunt foarte interesat de acest amănunt. Îl consider esențial pentru viitorul mersului pe doua toate in Ro. Merge ma... nu exista femei urate ci doar barbati care n-au baut suficient. http://www.kyleschen.com/wp-content/uploads/2013/02/nothing-to-say.gif Adica asa? Sa nu uitam ca si Seinfeld a inceput tot ca un serial despre nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Merge ma... nu exista femei urate ci doar barbati care n-au baut suficient. Sa nu uitam ca si Seinfeld a inceput tot ca un serial despre nimic Pai s ce fac, te cred pe cuvant? Ma abonez la canal in speranta ca la un moment dat arata ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 - Cu ce te ocupi? - Sînt scriitor, am un blog! Dar tu? - Sînt pilot, am un scuter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Pai s ce fac, te cred pe cuvant? Ma abonez la canal in speranta ca la un moment dat arata ce si cum N-ai cauta pe instagram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) N-am instashit, cum nu am nici feisbuc . Hai nu ma tine in suspans! ) Editat Martie 26, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Pai nu trebuie sa ai ma...ca atunci când vrei atentie totul e public...so "numele" urmat de cuvantul instagram direct in google si ai tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Gata! Am vazut! Metal a zis bine, merge. In plus, intr-una din pozne are motoreta usurel inclinata . Oricum, comment-urile fac toti banii... L-am gasit pe marele spalator de farfurii din Anglia:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate