LimpTA Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 inca o chestie pe care eu nu o inteleg pentru ca mintea mica si putina e de ce plm TREBUIE SA TIPE LA MINE IN TITLURI CA DOAR N-AM CATARACTA ... ?nah, intrebari mici.. de la oameni mici )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NEGURA Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 alta viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Da o poză cu fața fetei? Io n-am văzut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Gata! Am vazut! Metal a zis bine, merge. In plus, intr-una din pozne are motoreta usurel inclinata . Oricum, comment-urile fac toti banii... Baga si aici linkuri / pozele de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Metale, ii am fost interesat de fundul domniței. Consider că suntem în asentimentul tau. În funcție de berile băute:)). Iar fata n-am văzut-o nici eu... O ascunde bine:). Bine nici n-am avut răbdare să caut foarte mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) alta viata...GRASA Fixed! Editat Martie 26, 2018 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 alta viata... Si asta cine e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) Si asta cine e ? E tanti cu fundul presupus mare despre care se face vorbire! Nu esti prea atent la ora vad ) Editat Martie 26, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Merge ma... Pacat ca-i cam scunda. Daca asa sta pe Hornetul ala, n-are mai mult de 1.60. Mi-am calcat pe inima si am vazut doua filmulete... Unul cu don'shoara pe TF imbracata cu haine de strada si casca pe cap si manusi moto. Si inca unu' cu flacaii satului veniti la oras sa arate ei cum se merge pe-o roata pe Maniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 E tanti cu fundul presupus mare despre care se face vorbire! Nu esti prea atent la ora vad ) PRESUPUS ?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 PRESUPUS ?!?!?! Don't be naspa cu domnita! Acum se descurajeaza si nu mai face vloghing! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 S-a suparat deja...(descrierea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Am gasit pagina de facebook a `presupusei`. Imi este teama insa ca se va inchide topicul daca ii fac `face reveal`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) Cand o sa ii treaca cosurile de pe fata si o sa dea de nemilos, o sa-si dea jos filmuletele de pe youtube. Pana atunci, hai sa trecem peste... sa disecam altceva. PS: Tazmi, pisi, daca citesti asta sa stii ca eu sunt ala care te place asa, cu casca pe cap si cu c*ru' asa cum e el Editat Martie 26, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) Cand o sa ii treaca cosurile de pe fata si o sa dea de nemilos, o sa-si dea jos filmuletele de pe youtube. Pana atunci, hai sa trecem peste... sa disecam altceva. PS: Tazmi, pisi, daca citesti asta sa stii ca eu sunt ala care te place asa, cu casca pe cap si cu c*ru' asa cum e el O iei la sentiment? ) P.S. Parca am cazut de acord ca e acceptabila marimea poponetului. Acum ce faci? P.S. 1 Daca sunt rautacios este pentru ca ma plictisesc la plantatie Editat Martie 26, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Si inca unu' cu flacaii satului veniti la oras sa arate ei cum se merge pe-o roata pe Maniu. Nu te lua de promoterii motociclismului romanesc, te rog. Tocmai ce zisei, bre, pe paginile trecute ca se aplauda unii pe altii in ceea ce fac, si oricine zice altceva -- 'click dreapta delet da-te-n mm nu stam la discuti' Sunt buni doar de amuzament. Vezi video, razi, dai la prieteni, rad si ei. Toata lumea fericita. Le faci view-uri, ei isi iau acadele. Faptul ca se aplauda intre ei si nu stiu sa ia o curba, ca in clipul de mai sus, te doare pe tine daca e sa faca buba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 O iei la sentiment? ) P.S. Parca am cazut de acord ca e acceptabila marimea poponetului. Acum ce faci? P.S. 1 Daca sunt rautacios este pentru ca ma plictisesc la plantatie Pai o iau asa cum e Mare, mic, potrivit, bombat, tare, pronuntat, rotund, nu conteaza... sa iasa la numaratoare. Si da, e mare. Dar nu conteaza, are bere la chioscul din colt. Nu te lua de promoterii motociclismului romanesc, te rog. Tocmai ce zisei, bre, pe paginile trecute ca se aplauda unii pe altii in ceea ce fac, si oricine zice altceva -- 'click dreapta delet da-te-n mm nu stam la discuti' Sunt buni doar de amuzament. Vezi video, razi, dai la prieteni, rad si ei. Toata lumea fericita. Le faci view-uri, ei isi iau acadele. Faptul ca se aplauda intre ei si nu stiu sa ia o curba, ca in clipul de mai sus, te doare pe tine daca e sa faca buba? Pai tre' sa ne punem bine cu ei. Vrei sa ne luam oua-n viziera cand trecem pe langa vreo gradinita ca "suntem aia de facem misto de vloggeri"? Il iau pe fi-miu de la scoala si ma trezesc ca ma alearga hoardele de subscriberi... Ntz ntz ntz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Terminati bai cu prostiile si cu atata hate ca ei promoveaza motociclismul, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 O întrebare pentru toți. Chiar și pentru cei care postează filmulețe de genul pe YouTube. De ce poartă casca TOT timpul? Le e teama că îi agresează fanii de clasa a 7 a? Le e jena să-și arată fataul? Sau care e faza? Bai fratilor, e un puștan din asta care a plecat sa-si caute fericirea în Anglia la spălat moși la poponeata, sau ce (cuvant urat) o face el pe acolo. Evident e vlogger:))! Are accent puternic de moldovean, și are filmulețe in care explică cum sa schimbi vitezele, d-astea grele, știți voi. Are un Kawa mic, nu mai știu exact ce e. Mi-e lene sa caut acum pe YouTube. Nume de cod Ninjan. E..special:)). P.S. Speedy- Beatrice nu e grasa, ești răutăcios. E doar mică și cu poponeata mare:)) PS: Radeti voi, da' e bun si curu' mare, altfel ma sufla vantu'. Da' vlog are? Am vrut sa-mi fac "carvlog" dar nici acolo nu mai e loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Asta e criminal!!! De ce dracu imita din gura motorul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) PS: Radeti voi, da' e bun si curu' mare, altfel ma sufla vantu'. Am vrut sa-mi fac "carvlog" dar nici acolo nu mai e loc... carvlog.jpg Vai de plm cum e asta...axinte asta are impresia ca in Anglia e ca la el la Văscăuți si femeile se uda daca ai motoreta... Editat Martie 26, 2018 de Ashtray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Vai de plm cum e asta...axinte asta are impresia ca in Anglia e ca la el la Văscăuți si femeile se uda daca ai motoreta scuter... am corectat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Nu te necaji JUST4TNT, e de unde alege: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Sunt curios daca ati dat peste vreun motovlogger roman pe care sa-l considerati ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Buctrafic e ok ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate