Flower-Power Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Hahaha ma faci sa rad, petrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 https://youtu.be/pPdplWnV7CU Dezvoltați va rog o analiza frame by frame Soferii sunt niste nenorociti dom'ne, nu motociclistii ca nu stiu sa ia curbele ) Moarte conservarilor! Bineinteles c-a aparut si prafaletele de Motorbike in primul comment sa-i spuna c-a avut ghinion Apropo de filmat din spate cum a ratat ala curba, m-am oprit odata la stop langa un sofer de tir. Si se baga in seama cu mine ca despre motorete in timp ce din sens opus trec niste baieti tot asa forjatori de bulevard d-astia de stau drepti zici ca le-a dat trezirea comandantul... si face tiristul: "ba, aveti si la voi la motociclisti o gramada de berbeci care habar n-are sa mearga, pai io-i vad numa dupa cum sta pa ele" Eram ooowwww snap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Am văzut și eu clipul, curba aia se putea lua lejer. Dar cine să incline mobra?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 (editat) pai daca nu i-a zis nimeni ca » Post actualizat in 13 Jul 2018 06:57 zicea cineva mai sus de Tazmi....uite aici bruh si in caz ca erau motovloggeri pe care nu-i stiati ii descoperiti in acest clip Editat Iulie 13, 2018 de ashtray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 A avut o sansa mare sa-l faca pe tovarasul lui pe interior, dar a ratat-o si p-aia. Nu asa se castiga TT-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 pai "daca sta pa ele ca pa veceu" ) (gasit-am in arhive faza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Motorbike....ala e oligofren cu master. Motorbike a evoluat mult fata de cand a inceput. E un tip de treaba, dar nah e mai usor sa comentezi deampulea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Doar pentru ca 'e un tip de treaba' nu inseamna ca nu e un fel de curvulita pentru views. Si totusi e un tip care tipa la femei si copii 'ca sa vada lumea cat de barosan e' nu se va schimba. Ever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Motorbike a evoluat mult fata de cand a inceput. E un tip de treaba, dar nah e mai usor sa comentezi deampulea. Noi stim ca e tovarasul tau si o sa te creasca in spiritul motovloggerelii (mai ales ca ti-a facut si motoreta vedeta), dar daca tot te apuci, macar fa ceva original, fara sa sune a script de la Capatos, cu executie ca a Crudutei, promovat de Antena 3, produs de Gadea si de Badea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 pai daca nu i-a zis nimeni ca » Post actualizat in 13 Jul 2018 06:57 zicea cineva mai sus de Tazmi....uite aici bruh si in caz ca erau motovloggeri pe care nu-i stiati ii descoperiti in acest clip este cancer curat, dupa ce ies de la munca ma duc direct sa imi fac citostatice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Cancer la suflet direct. You will never recover from that :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Motorbike a evoluat mult fata de cand a inceput. E un tip de treaba, dar nah e mai usor sa comentezi deampulea. Uite ma cine se pupa pe gura cu Motorbike....e baiat de treaba,huh? ti-a zis ca te primeste in Braap team de ii iei apararea? )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Motorbike a evoluat mult fata de cand a inceput. E un tip de treaba, dar nah e mai usor sa comentezi deampulea. Domnu' Stefan, pfai cat de good timing. Pai eu stiu destui baieti care abia il asteapta pe motorbike ...... practic sa le transmita live cat de baiat de treaba e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 (editat) pai daca nu i-a zis nimeni ca » Post actualizat in 13 Jul 2018 06:57 zicea cineva mai sus de Tazmi....uite aici bruh si in caz ca erau motovloggeri pe care nu-i stiati ii descoperiti in acest clip BaBaiatuleBa! Iti dai seama cum e sa stai intr-un bloc cu parcare subterana si sa dai de asta cand ajungi acasa pe intuneric. Editat Iulie 13, 2018 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Mie tot nu mi s-a raspuns la intrebarea daca Tazmi are sau nu fundu' mare! Cine e Tazmi? E femeie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 BaBaiatuleBa! Iti dai seama cum e sa stai intr-un bloc cu parcare subterana si sa dai de asta cand ajungi acasa pe intuneric. Ii arunci niste frunze de eucalipt si te lasa in pace...» Post actualizat in 13 Jul 2018 09:07 Cine e Tazmi? E femeie? E koala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Tazmi-cea-cu-curu'-mare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Tazmi-cea-cu-curu'-mare ) Aha, deci e femela. Ceva poze cu cwrul ei aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Sper ca nu citeste ce barfim aici ca porcii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 De ce suntem porci? Sa admiri un cwr de femeie e o chestie fireasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Este, dar sunt moduri si moduri de a-ti exprima admiratia. Unele zic bogdaproste, altele se ataca...totul in functie de cum decurg discutiile. Noi am cam iesit din zona inocenta a exprimarii admiratiei, poate fi suparator pentru ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Pai daca face vlogareala este expusa "oprobiului" public, cam cum a patit pasagera cand s-a bagat in seama pe topicul cu femei dezbracate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Ii mai spun vloggayri undercover ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Scapa Metal turma daca e ceva )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Petrica, sunt in gândurile tale observ. Nu ai loc de altceva? Nu am stiut ca am oprobiul populației vorbesti in cunostinta de cauza ma gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate