®azvan Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Nu este accident moto, dar vorba unuia dintre ei, "pune-ti centura ca incepe aventura". Maxim! http://www.zf.ro/eveniment/tinerii-implicati-in-accidentul-mortal-din-judetul-vrancea-erau-live-pe-facebook-17362885 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Si-asta-i doar inceputul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Brrr, cum se aude la final....BA...si apoi poc trosc... Mor...de proprie prostie. Baiul e ca pot lua cu ei si pe altii, nevinovati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Mi se pare mie sau mergeau pe contrasens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 eh, pui centura si continui aventura: cei de pe locurile din spate au mierlit-o, evident fara centura. Eu imi atentionez mereu persoanele de pe locurile din spate sa-si puna centura, si mereu aud comentarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 De ce au oprit filmarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Separat de astea patru ciori manelistice a mai mierlit-o cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Din fericire nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 A, atunci nu mi se pare că a fost accident. Doar o ... întâmplare. Putem trece peste acest moment trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 (editat) mare-i gradina Domnului...., si nici gardul nu e prea inalt.... .............Baiul e ca pot lua cu ei si pe altii, nevinovati. mda...., corect... +1 Mi se pare mie sau mergeau pe contrasens? ce te miri, doara si volanul era pe dreapta! Editat Iulie 20, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 mare-i gradina Domnului...., si nici gardul nu e prea inalt.... dap. problema e ca circula pe drumuri... ca ajung statistica la Darwin Awards e una, faza e ca suntem si noi altii pe drumurile alea. desi statistic vorbind majoritatatea de pe drum sunt tot din aceeasi categorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Unu cica a mierlit-o sau cel putin zice accident mortal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 20, 2018 Autor Share Postat Iulie 20, 2018 2 au murit. Este sub linkul la articol. "La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale care nu au mai putut salva doi adolescenţi de 14 ani şi de 18 ani, din localităţile Odobeşti şi Slobozia Bradului." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Ce țigani infecți, pentru mine este un film cu happy end. Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 eh, pui centura si continui aventura: cei de pe locurile din spate au mierlit-o, evident fara centura. Eu imi atentionez mereu persoanele de pe locurile din spate sa-si puna centura, si mereu aud comentarii... Cei doi din dreapta au murit, soferul si cel din spatele lui au scapat cu rani usoare. Separat de astea patru ciori manelistice a mai mierlit-o cineva? Din fericire doar cei doi din dreapta au murit. Unu cica a mierlit-o sau cel putin zice accident mortal Eronat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Soferul era in dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Cred ca au filmat cu camera frontala si arata invers. Masina nu era cu volan dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Ce gândire silosă au unii p-aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Ieri la radio au spus ca mașina era cu volanul pe dreapta, oricum e mai puțin important. Decolaaam! Doamne ce imbecili! Totuși, Dumnezeu sa i ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Ieri la radio au spus ca mașina era cu volanul pe dreapta, oricum e mai puțin important. Decolaaam! Doamne ce imbecili! Totuși, Dumnezeu sa i ierte. Daca aia de la radio au "investigat" fix de pe filmare si atat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Poate ca e relevantă și partea pe care e volanul, nu zic ca nu...cineva mai sus întreba dacă circulau pe contrasens. Nu m as mira. Iar in filmare așa pare, ca volanul chiar e pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Soferul era in dreapta! Cum naiba sa fie soferul in dreapta? In cazul ala era pasager, nu sofer. Filmarea a fost facuta cu camera de selfie, de aici efectul de oglinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Volanul e pe aceeasi parte cu ceasul șoferului. Stie cineva la ce mana se mai poarta ceasul la ciori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Poate ca e relevantă și partea pe care e volanul, nu zic ca nu...cineva mai sus întreba dacă circulau pe contrasens. Nu m as mira. Iar in filmare așa pare, ca volanul chiar e pe dreapta. Volanul chiar e pe dreapta. Eu zic ca erau pe contrasens, am dat filmarea cu incetinitorul si se vede ca in partea dreapta mai erau doua benzi de circulatie, minutul 1:26. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 21, 2018 Share Postat Iulie 21, 2018 Ieri la radio au spus ca mașina era cu volanul pe dreapta, oricum e mai puțin important. Decolaaam! Doamne ce imbecili! Totuși, Dumnezeu sa i ierte. tractoare ti-ai sunat toti verisorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate