MirceaB Postat Octombrie 25, 2018 Share Postat Octombrie 25, 2018 Salutari, Nu am fost pasionat si nu sunt pasionat de ceasuri, am unul singur primit cadou anul trecut. Imi place mult si nu ma prea despart de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 25, 2018 Share Postat Octombrie 25, 2018 Exista un topic similar unde s-a mai parlamentat despre ceasuri mult si bine. Fiecare generatie de internauti o ia de la capat Poate ar trebui unite topicurile...era ceva cu 'pasionati de ceasuri' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 25, 2018 Autor Share Postat Octombrie 25, 2018 Pai da, dar nu am mai văzut nici un alt topic pe tema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 28, 2018 Admin Share Postat Octombrie 28, 2018 Am si eu pasiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 29, 2018 Autor Share Postat Octombrie 29, 2018 Haaaa, am avut și eu același model de orient automatic. Ala nu e ceas, e tanc! Îmi pare rău că l-am dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Nu sunt pasionat neaparat, dar am asa ceva. Nu prea il port ca e greu cu spume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 30, 2018 Admin Share Postat Octombrie 30, 2018 Pai marita-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 30, 2018 Autor Share Postat Octombrie 30, 2018 Acceptam și donații )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Pai da, dar nu am mai văzut nici un alt topic pe tema asta. Topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Habar n-am cat sa cer pe el si prefer sa nu ma complic cu OLX-ul... nu incurca cu nimic in casa acolo, nu cere de mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 30, 2018 Autor Share Postat Octombrie 30, 2018 Pai cel mai sincer este sa îl porți. Mie spre exemplu, tocmai ca îmi place ca ceasul sa fie greu, se simte ca e de calitate (ma refer aici la cele din otel și nu titan sau alte materiale exotice). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 30, 2018 Admin Share Postat Octombrie 30, 2018 Si mie imi plac ceasurile grele, barbatesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 spuneti-mi si mie cum se numesc ceasurile alea cu "platane" care se invart? in loc sa se miste limbile? cautand asta am gasit denumirea "jump-hour" da alea erau altfel,erau un fel de digital-analogice fortat.. intelegeti voi. caut de curiozitate un viitor cadou dar nu stiu cum sa caut pe la noi.(adica nu amazon ebay) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 30, 2018 Autor Share Postat Octombrie 30, 2018 Ceva de genu? https://www.mbandf.com/en/machines/horological-machines/hm2 » Post actualizat in 30 Oct 2018 15:15 Sau asa ceva? https://www.ulysse-nardin.com/product/freak-out-2053-132-03-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 (editat) Ulise, 48k CHF!!! 2 buc. la mandea, checked Eu am tot vrut sa iau unul din ala nu-stiu-cum-ii-spune de tre' sa socotesti cat e ora. Ca sa-t mai tin pe varul din Germania departe, ala care-mi ascunde ochelarii prin casa. Prima oara am vz acum muuuulti ani intr-o brosura din avion, era obscen de scump insa atunci. Am cautat mai pamantesc si n-am gasit, acum sunt tot felul de chinezisme, dar parca nu ma mai tenteaza... Ceva de genu' zic, dar sunt unele mai complicate: Editat Octombrie 30, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Metoda in 2 pasi de a te alege cu casa sparta: 1-Strangi mai multe ceasuri cel putin cat de cat scumpe 2-Te lauzi pe internet, si/sau la cat mai multi "prieteni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 31, 2018 Admin Share Postat Octombrie 31, 2018 Corect :-))Exceptand faptul ca majoritatea de pe aici sunt ragalii, nu ceasuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 (editat) Pt cadou uita-te la un Swatch Swatch, a gay watch Tin minte cand a primit var-miu un switch d'asta kdo de la un prieten si l-a intrebat candid pe ala daca vrea sa-i transmita vreun mesaj. Priceless Editat Octombrie 31, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Ceva de genu? https://www.mbandf.com/en/machines/horological-machines/hm2 » Post actualizat in 30 Oct 2018 15:15 Sau asa ceva? https://www.ulysse-nardin.com/product/freak-out-2053-132-03-1 omg da, dar ceva mai "pamantesc" cum zicea colegu. dezamagit ca nu gasesc pe la noi ceasuri cu 1 limba, 24 ore. doar e bay. » Post actualizat in 31 Oct 2018 09:08 Metoda in 2 pasi de a te alege cu casa sparta: 1-Strangi mai multe ceasuri cel putin cat de cat scumpe 2-Te lauzi pe internet, si/sau la cat mai multi "prieteni" haha fix la asta ma gandeam si eu numai ca n-am scris. » Post actualizat in 31 Oct 2018 09:09 Pt cadou uita-te la un Swatch Sistem 51 , e in buget de cadou , nu SF-uri cu 4zero-uri . am cautat pe gugal dar nu e cu platane.. » Post actualizat in 31 Oct 2018 09:10 sa nu fiu total off, nici pasionat nu sunt , dar astea mi se par f smechere: https://www.slow-watches.com/the-store/ din pacate overly expensive. » Post actualizat in 31 Oct 2018 09:12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Corect :-)) Exceptand faptul ca majoritatea de pe aici sunt ragalii, nu ceasuri. nu ma laud...doar pun si eu niste poze cu ragalii. topicul asta a fost deschis pentru iarna? ca daca da, mai am poze de genul astora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 ideea era sa pui poze cu ceasurile tale, nu cu ceasuri d epe net.... aaa...eu credeam ca e la misto topicul asta. pai considerati ca sunt ale mele. ca doar cum au aparut pe net? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Cred ca vroia sa întrebe ce ceas să-și ia de ziua lui. Suzuki, ia de reformulează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Cred ca vroia sa întrebe ce ceas să-și ia de ziua lui. Suzuki, ia de reformulează. Mi-a placut asta Altair:)) oricum cu portofelul aproape am rezolvat-o. Sa vedem ce va iesi pana la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 2, 2018 Share Postat Noiembrie 2, 2018 Azi, pachet M...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Noiembrie 2, 2018 Share Postat Noiembrie 2, 2018 Ulise, 48k CHF!!! 2 buc. la mandea, checked Eu am tot vrut sa iau unul din ala nu-stiu-cum-ii-spune de tre' sa socotesti cat e ora. Ca sa-t mai tin pe varul din Germania departe, ala care-mi ascunde ochelarii prin casa. Prima oara am vz acum muuuulti ani intr-o brosura din avion, era obscen de scump insa atunci. Am cautat mai pamantesc si n-am gasit, acum sunt tot felul de chinezisme, dar parca nu ma mai tenteaza... Ceva de genu' zic, dar sunt unele mai complicate: TokyoFlash e un producator cu o reputatie buna care face ceasuri de genul asta la preturi de cateva sute de dolari. https://www.tokyoflash.com/en/watches/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate